Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jeszcze jedno, tłumaczy mi że jak już dobrze posiałem to starczy na 9 miesięcy :facepalm:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
I jeszcze jedno, tłumaczy mi że jak już dobrze posiałem to starczy na 9 miesięcy :facepalm:

9 miesięcy bez ruchanka :decayed: to ty będziesz tak wyposzczony, że pod koniec ciąży będziesz brał się za wszystko co nie ucieka na drzewo :polew:

Opublikowano

9 miesięcy bez ruchanka :decayed: to ty będziesz tak wyposzczony, że pod koniec ciąży będziesz brał się za wszystko co nie ucieka na drzewo :polew:

Czyli tak jak Ty teraz:grin:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

Też tak myślę że lepiej 9 miesięcy niż 25 lat :decayed:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

Guru, zaś Ci sie oberwało! heh :grin::grin::grin:

Opublikowano

No widzisz Guru, po co Ci to było :decayed:

Opublikowano

Teraz udaje że nie widzi :wink:

---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

Może coś takiego bym kupił mojej a i sam bym tym polatał :naughty: :

MINI COOPER S 1,6 Turbo stan idealny 2008 rok (2670409177) - motoAllegro

Opublikowano
:grin: gupki :grin:
Opublikowano

Czyli tak jak Ty teraz:grin:

Pucek ja się po prostu nie skazuję na jedną dziurkę tak jak wy :tongue4:

Opublikowano

Guru, nie musi być tylko jedna :naughty:

Opublikowano

:hi:

nawiązując do piątkowego zlota i tematu zmiany fury - napiszcie co zrobili byście na moim miejscu

Co mam w garażu - tajemnicą nie jest

Macie to co mam ja - i np. budżet 110-120 tyś zł

Na co mielibyście smaki zmienić - patrząc też oczywiście rozsądnie na decyzję

Rodzina 3 osobowa - przebieg roczny max 20 tyś km - autko nie ma być standardowe i oklepane, ma dawać frajdę z jazdy, ma być autkiem na codzień.

Obecne B8 - nawet jedzie (ale cały czas brakuje) i nawet zwraca uwagę

Fajny jest Focus RS - moc OK, cena OK, zwraca uwagę, bardzo mało na drodze - wady: ford, ośka

Mercedes C AMG - moc OK, wygląd powala, bardzo mało na drodze, przepiękny wygląd - wady: ośka, brakuje mi z 40 tyś zł :decayed:

VW golf VI R - mega świeże autko, małe przebiegi (10-30 tyś km) napęg 4x4, cena do 100 tyś zł - wady WV, moc nie powala, mam wrażenie że obecne B8 bardziej cieszy i lepiej wygląda

Jakie Wasze zdanie - jakie Wasze propozycje ?

Ps. no i oczywiście jedna z opcji - mieć silną psychę, za niczym nie patrzeć przez ok 2 lata i zbierać na jakiś sensowny przeskok (RS6 C6, A6 3.0bitrubo diesel lub A6 C7 3.0tfsi, R8 ze zdechłym silnikiem 4.2 :decayed: )

Opublikowano

Poczekaj, zablokuj allegro i tablicę, zrób sobie drugiego dzieciaka, dozbieraj na A6 C7 :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
:hi:

Ps. no i oczywiście jedna z opcji - mieć silną psychę, za niczym nie patrzeć przez ok 2 lata i zbierać na jakiś sensowny przeskok (RS6 C6, A6 3.0bitrubo diesel lub A6 C7 3.0tfsi, R8 ze zdechłym silnikiem 4.2 :decayed: )

moim zdaniem to najrozsądniejsza opcja! Docelowo ma pojawić się w garażu RS6, wiec dąż do tego! :wink:

Opublikowano
Fajne, ale w czarnym macie lepiej wygląda :decayed:

A tu coś dla Twojej :naughty:

MINI COOPER S 1,6 - super okazja- (2671986630) - motoAllegro

moja ma czas ze zmianą - dopiero co jej nowe dywaniki kupiłem

po drugie to ja już mam ponad 200 tyś przebiegu nie ona - więc sam rozumiesz - nie podlega dyskusji czyje należy w pierwszej kolejności wymienić :decayed::decayed:

Opublikowano

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

muszę to mojej powiedzieć bo dzisiaj jak jeździła corsą to miała jakieś obiekcje

---------- Post dopisany 07-10-2012 at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany 06-10-2012 at 23:59 ----------

Kto chce zabawkę do poszalenia :wink:

BMW E30 TURBO 1/4 DRIFT NAISZYBSZA BMW E30 W POLSC (2672534969) - motoAllegro

Opublikowano

ciekawe do ilu dojdzie

troche roboty w kosmetyke auta trzeba by wsadzić żeby też chociaz jakoś wyglądało :wink: Ale jak na 3,2s do setki to cena jak narazie chyba OK co nie?!:wink:

Opublikowano

Po co Ci kosmetyka, to jest do zabawy, a cena na pewno będzie dużo wyższa :decayed: