Arturoo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Wy, to widzę jeździcie tylko wpier*alać kebaby, My - rozmawiać o motoryzacji z tego co słyszałem ostatnio u Was to ..........z nowinek motoryzacyjnych było jak .......Miszka w Zatorze podziwiał wieczorną kolację przed śniadaniem za domkiem
stanley Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Wy, to widzę jeździcie tylko wpier*alać kebaby, My - rozmawiać o motoryzacji z tego co słyszałem ostatnio u Was to ..........z nowinek motoryzacyjnych było jak .......Miszka w Zatorze podziwiał wieczorną kolację przed śniadaniem za domkiem ale w tym czasie myślał o swoim golfie
Arturoo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 że dobrze ,że za domkiem ,a nie w golfie ???
stanley Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 że dobrze ,że za domkiem ,a nie w golfie ??? nie, po prostu żałował, że sprzedał A4 i kupił golfa całe życie przelatywało mu przed oczami
Arturoo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 że dobrze ,że za domkiem ,a nie w golfie ??? nie, po prostu żałował, że sprzedał A4 i kupił golfa całe życie przelatywało mu przed oczami chyba kolacja :decayed::decayed:
stanley Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 że dobrze ,że za domkiem ,a nie w golfie ??? nie, po prostu żałował, że sprzedał A4 i kupił golfa całe życie przelatywało mu przed oczami chyba kolacja :decayed::decayed: nie wnikajmy tak głęboko
SebaMC Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 W piątek ja także zawitam i na kebcoka też może się skusze
Arturoo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 że dobrze ,że za domkiem ,a nie w golfie ??? nie, po prostu żałował, że sprzedał A4 i kupił golfa całe życie przelatywało mu przed oczami chyba kolacja :decayed::decayed: nie wnikajmy tak głęboko aaaa to akurat rola Maria
stanley Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 że dobrze ,że za domkiem ,a nie w golfie ??? nie, po prostu żałował, że sprzedał A4 i kupił golfa całe życie przelatywało mu przed oczami chyba kolacja :decayed::decayed: nie wnikajmy tak głęboko aaaa to akurat rola Maria true
horny devil Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 a mnie dopada jakaś grypa. Oby do piątku przeszło :/:facepalm:
diman Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 kurde taka frekwencja to i ja muszę się jakoś ogarnąć i podjechać ale znając życie to mnie wyślą na koniec świata na robotę i nie zdarzę podjechać jak w zeszłym tygodniu
miron78 Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 jaki taki zjazd to i ja postaram się być
Mario22 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Elo Ja ide nyny po nocce a potem garaż i oklejanie lusterek i znaczków pod plastidipa ... ---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:24 ---------- Kto ma numer tel do Sevesa ??? Dajcie info na PW ... ---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ---------- Kto ma numer tel do Sevesa ??? Dajcie info na PW ... ---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ---------- Kto ma numer tel do Sevesa ??? Dajcie info na PW ...
Rekomendowane odpowiedzi