tomaszstn Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Kto leci na Żory dzisiaj ??? z tego co widze na żorskim, to póki co jest Nas dwoje Jeszcze Danielom będzię ... i chyba black corsa :polew::polew::polew::polew::polew: Miałem jechać bo i tak siedzę w domu ale wczoraj jakieś grypsko mnie rozłożyło i trochę połamany leżę w łóżku więc odpadam, a zjadłoby się kiełbaskę I dzień dobry
Arturoo Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Kto leci na Żory dzisiaj ??? z tego co widze na żorskim, to póki co jest Nas dwoje Jeszcze Danielom będzię ... i chyba black corsa tzw. corsarz
Mario22 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Kto leci na Żory dzisiaj ??? z tego co widze na żorskim, to póki co jest Nas dwoje Jeszcze Danielom będzię ... i chyba black corsa :polew::polew::polew::polew::polew: Miałem jechać bo i tak siedzę w domu ale wczoraj jakieś grypsko mnie rozłożyło i trochę połamany leżę w łóżku więc odpadam, a zjadłoby się kiełbaskę I dzień dobry Przemysl to jeszcze bo się frekwencja poprawia
tomaszstn Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzisiaj Żory odpuszczam aby jutro się zjawić w SG, mam nadzieję że mi przejdzie na tyle aby podjechać pod forum
Arturoo Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzisiaj Żory odpuszczam aby jutro się zjawić w SG, mam nadzieję że mi przejdzie na tyle aby podjechać pod forum Kombinator......
Polko_V Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Artur...o 14:10 to ja Panocku już na dole 550m pod ziemią
Mario22 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Spocik w Żorach zaliczony do udanych
Majkel Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Spocik w Żorach zaliczony do udanych Skromna frekwencja ale i tak miło było
Polko_V Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 o to Stanley też to i HAmmerkowi pogratuluj
Polko_V Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 i zaś trza się przyzwyczajać nie no Pany gratuluję awansu:wink:
akjam Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zerknijcie na fotki i kliknijcie głosik jak fotka się podoba... http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/grudzien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-252658/
Rekomendowane odpowiedzi