Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Z rana :hi:

Kto dziś będzie ja bede bankowo bo chce montowac bagaznik na dach .... zawsze to cieplej niz pod domem i ktos mi potrzyma :decayed:

Ja też raczej na stówe będe :wink:

---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ----------

Ja tam bym z nim nie jechał... bo jeździ seatem... tak się jakoś przypierdzielił na przylepę do klubu i szuka kolegów :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Guru, kasuj tego posta póki Mario go nie przeczytał, bo znając życie i tego seat-owca, to odwet będzie konkret zaraz :facepalm::grin: :grin:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Jak się uda to wpadnę na dymka ;)

Opublikowano
Ja tam bym z nim nie jechał... bo jeździ seatem... tak się jakoś przypierdzielił na przylepę do klubu i szuka kolegów :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Guru, kasuj tego posta póki Mario go nie przeczytał, bo znając życie i tego seat-owca, to odwet będzie konkret zaraz :facepalm::grin: :grin:

Nie będę się przejmował ripostami kogoś kto jeździ seatem :decayed:

Opublikowano

Niby tak ale jak mleczaki już poszły to teraz już tylko implanty mogą być :decayed:

Opublikowano

Niby tak ale jak mleczaki już poszły to teraz już tylko implanty mogą być :decayed:

Ciekawe kto mu tą rękę rozhuśta :decayed:

Opublikowano

Jak będzie po kebabie to bym nie był na Twoi miejscu taki kozak......:decayed:

Opublikowano
Jak będzie po kebabie to bym nie był na Twoi miejscu taki kozak......:decayed:

Jak będzie po kebabie to ma za krótkie ręce chyba, że plecami do mnie podejdzie :polew:

Opublikowano
:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic:
Opublikowano

Guru ale mi dosrałes .....az sie popłakałem ... a za tego seata i za to co w niego wsadziłem przes ostatnie 2 lata to bym kupil 3 takie twoje stare trupy...:grin::grin::grin: dlatego tez nie bede sie znizał do tego poziomu i ci dopierdalał bo po tym co napisałes widac komu jak juz zycie doj**ało i kto ma jakie kompleksy ...:wink:

A jak mnie serio wk***i.... to Wjade Ci w chate znajde Twoją dziewczyne i ją przedziurawie....:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: wtedy jej zniknie to zdziwienie z ust ...:grin::grin::grin:

P.S. Własnie si eobudziłem po nocce i nie mam wenny na dopierdalanie:facepalm: ale do spota sie wybudze :naughty:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

:buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha:

Ja dziś będę :decayed:

Opublikowano
Guru ale mi dosrałes .....az sie popłakałem ... a za tego seata i za to co w niego wsadziłem przes ostatnie 2 lata to bym kupil 3 takie twoje stare trupy...:grin::grin::grin: dlatego tez nie bede sie znizał do tego poziomu i ci dopierdalał bo po tym co napisałes widac komu jak juz zycie doj**ało i kto ma jakie kompleksy ...:wink:

Może trup może starszy może wolniejszy i może brudniejszy ale za to zawsze będzie Audi czego o twoim się powiedzieć nie da i nigdy się nie będzie dało powiedzieć :tongue4:

Opublikowano
Opublikowano

Pany kto by mnie zabrał na zlota?? :) bo moj Audi stoi bez zderzaka a dopiero ide jutro go montowac :facepalm:

Opublikowano
Pany kto by mnie zabrał na zlota?? :) bo moj Audi stoi bez zderzaka a dopiero ide jutro go montowac :facepalm:

Ja. Bede pod blokiem u ciebie tak 17:45 bo 17:50 wyjazd z nowym klubowiczem od Intera :wink:

Opublikowano

Ja. Bede pod blokiem u ciebie tak 17:45 bo 17:50 wyjazd z nowym klubowiczem od Intera :wink:

No widzialem ze Paweł tez jedzie :) a idziesz na nocke?? to moze z Pawłem wroce

Opublikowano

Tak ide na nocke.

---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ----------

Może trup może starszy może wolniejszy i może brudniejszy ale za to zawsze będzie Audi czego o twoim się powiedzieć nie da i nigdy się nie będzie dało powiedzieć :tongue4:

Dobrze że jestes świadom swojej choroby .... może byc h*j...we ale byle audi ...:polew:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew: tylko potem sie nie żal że d*py nie możesz znaleź .... :grin:

Opublikowano

ja odpadam...przyszła mi robota kurierem:facepalm:

:wink:

Opublikowano

Mario to podjedz po mnie a z Pawlem wróce bo juz z nim gadalem :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.