Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 A ja mam pomysł, żeby spotkać się pod Forum (albo na inter w Knurowie to będzie bliżej) i wyskoczyć do tej knajpy w Nieborowicach (ul. Rybnicka 9 km za Gliwicami jakby ktoś nie wiedział) nie pamiętam jej nazwy zamiast np Chaty Polaka. Jutro tam skoczę w czasie pracy i zorientuję się czy mają jakieś rezerwacje na wieczór czy można przyjechać bez obawy np w 10 osób
Mario22 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Xenon brac z Corsy chyba ze sie rozleciały lampy
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 No jak lampy są całe czyli klosze to biorę, nie ma sprawy, mogę se pokleić mocowania ale o takich pierdołach pogadamy w piątek:wink:
tomaszstn Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 A ja mam pomysł, żeby spotkać się pod Forum (albo na inter w Knurowie to będzie bliżej) i wyskoczyć do tej knajpy w Nieborowicach (ul. Rybnicka 9 km za Gliwicami jakby ktoś nie wiedział) nie pamiętam jej nazwy zamiast np Chaty Polaka. Jutro tam skoczę w czasie pracy i zorientuję się czy mają jakieś rezerwacje na wieczór czy można przyjechać bez obawy np w 10 osób Gadałem z Egonem, ale nie zapomnijcie o mnie, jakby co to wyślijcie eska gdzie jesteście bo ja będę parę minut po 19.00 Po spociku w Żorach, sporo ludka dzisiaj było
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja przypominam że jestem bez furek i mam o 19.00 wigilię w pracy - nie wiem jak i o której się skończy - będziemy na tel.
Mario22 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja przypominam że jestem bez furek i mam o 19.00 wigilię w pracy - nie wiem jak i o której się skończy - będziemy na tel. Poszukaj tu www.otomoto.pl
tomaszstn Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja przypominam że jestem bez furek i mam o 19.00 wigilię w pracy - nie wiem jak i o której się skończy - będziemy na tel. Jakby co to mogę podjechać po Ciebie, daj tylko znać jak skończysz
cptolgierd Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam Panowie, jutro wpadnę z kumplem. Miałem już tydzień temu wpaść ale coś mi wypadło i nie dałem rady Gdzie was szukać w forum, która część parkingu?
tomaszstn Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam Panowie, jutro wpadnę z kumplem. Miałem już tydzień temu wpaść ale coś mi wypadło i nie dałem rady Spisz sobie nr telefonu od Guru, co byś nie zabłądził
cptolgierd Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam Panowie, jutro wpadnę z kumplem. Miałem już tydzień temu wpaść ale coś mi wypadło i nie dałem rady Spisz sobie nr telefonu od Guru, co byś nie zabłądził Guregoru? Spisany już dawno
tomaszstn Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Standardowo jesteśmy przy zjeździe z ul. Lipowej po prawej stronie w rogu.
cptolgierd Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Aha, to po drugiej stronie, ja od ul. Tarnogórskiej jadę, oke poszukam, jak coś to będę dzwonił
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja przypominam że jestem bez furek i mam o 19.00 wigilię w pracy - nie wiem jak i o której się skończy - będziemy na tel. Znając życie zakończy się tak jak to bywa na wigiliach w robocie, bania
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja przypominam że jestem bez furek i mam o 19.00 wigilię w pracy - nie wiem jak i o której się skończy - będziemy na tel. Znając życie zakończy się tak jak to bywa na wigiliach w robocie, bania Bankowo skończy nadupany Tyle wrażeń....co się dziwić z drugiej strony
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja przypominam że jestem bez furek i mam o 19.00 wigilię w pracy - nie wiem jak i o której się skończy - będziemy na tel. Znając życie zakończy się tak jak to bywa na wigiliach w robocie, bania Bankowo skończy nadupany Tyle wrażeń....co się dziwić z drugiej strony Wskazane:wink:
diman Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 siemacie :hi:dawno tu nie zaglądałem widzę ze dużo się ostatnio podziało ale cóż takie to życie meczące niestety i płata figle myślę, że dam rade dzisiaj wpaść na spota chodź nie obiecuje bo mam dzisiaj tak jak Miron wigilie w pracy i nie wiem jak będę wyglądał, jak się uda to was na forum znajdę będę bez auta wiec trochę może mi to zając bliżej miałbym na arene ale będę się starał
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Diman zdzwonimy sie...jak mi sie uda to tez pojade do SG na spota to bym Cie zabral po drodze
diman Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Diman zdzwonimy sie...jak mi sie uda to tez pojade do SG na spota to bym Cie zabral po drodze super by było tylko ja będę na wigilii od 15 i nie wiem do której, potem jeszcze mamy spotkanie nie oficjalne w pizzerii ale się do ciebie odezwę jak się skończy czy już jesteś - najwyżej po prostu będę wiedział gdzie jesteście i dojdę
Rekomendowane odpowiedzi