Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Cześć i Wszystkiego dobrego w tym nowym roku Pucek kiedy ślub Najpierw Ty
tomaszstn Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jakieś śluby nam się na forum szykują Trzeba ściepę zrobić
Polko_V Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 no no no...cóż to się dzieje...Pucek okej...powiedzmy, że te to normalne ale MIszka:shock3: ...no chyba, że ironią miało to zabrzmieć ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- ja myślę, że to jest od Pucka taktyka, aby młoda dała mu na jakiś czas spokój:decayed:
gracia Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 no no no...cóż to się dzieje...Pucek okej...powiedzmy, że te to normalne ale MIszka:shock3:...no chyba, że ironią miało to zabrzmieć ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- ja myślę, że to jest od Pucka taktyka, aby młoda dała mu na jakiś czas spokój:decayed: GRZESIU chyba musimy sobie porozmawiać:baseball:
Polko_V Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 no no no...cóż to się dzieje...Pucek okej...powiedzmy, że te to normalne ale MIszka:shock3:...no chyba, że ironią miało to zabrzmieć ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- ja myślę, że to jest od Pucka taktyka, aby młoda dała mu na jakiś czas spokój:decayed: GRZESIU chyba musimy sobie porozmawiać:baseball: f*ck...będzie wpiellol ---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ---------- Chłopy, to wszystko z miłości ojj...tak teraz to na pewno nie zaprzeczę
Orzeszek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU
diman Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 siemano jedzie kto może do kato na spota ??
Mario22 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pucek ... ja sie o 24:00 w sylwetsra też zaręczyłem ... :facepalm::facepalm:
diman Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 gupole ---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ---------- ale to dobrze czemu macie się mieć lepiej niż ja
diman Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 jedziesz do kato ?? mogę cię zabrać jak chcesz bo ja zaraz wyjeżdżam:eusathink:
Mario22 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie ... dziś odpadam ... dopiero wrociłem z szczurku
diman Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie ... dziś odpadam ... dopiero wrociłem z szczurku jasne narzeczona ci nie pozwala rozumiem nie musisz się tłumaczyć spoko
Rekomendowane odpowiedzi