Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siema
:hi:

Wolny weekend... nowość :facepalm:

wolny to bys mial gdybys niebyl zareczony:decayed: a tak to sam zes se kaganiec zalozyl :facepalm:

:decayed::wink:

Przedłużyłem jej tylko umowę... dalej na czas określony :decayed:

dokładnie ja tak samo i najlepsze jest to że nie ma okresu wypowiedzenia w razie czego ... dyscyplinara z dnia na dzien i po temacie ... a zaś 3 lata spokoju bez marudzenia o pierscionkach ślubach itd. :polew:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Mario ty to mnie wogole po calosci zawiodles, Pucek nom to wiadomo jemu sie to zbieralo powoli szaliczki i te sprawy (padl ofiara konspiracji i dlugo przygotowywanego podstepu), ale zes ty sie ugiol nom to poprostu brak slow :facepalm:

:decayed:

---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ----------

nawet hujki teraz niewiecie co musze od mojej wysluchiwac przez was :doh::doh::doh:

Hahaha, dobrze, że moja nie ma dostępu do forum:grin::grin::grin:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja nic nie piszę... :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

:polew:

Opublikowano
Hmmm a ja mysle że każdy z nas ma swój cichy fight plan ... to jest taktyka ... :grin:

tylko czemu ja za wasza taktyke musze obrywac :facepalm: mogliscie mnie w niej tez uwzglednic hehe chyba ze zrobiliscie to specjalnie :grin:

Pucek, Bulczasowa to najswiezsze zrodlo informacji :facepalm: moja szybciej znala date na BT niz ja hehehehe

Opublikowano

Bulczas pewnie też wysłuchiwał ... :grin:

Opublikowano
Hmmm a ja mysle że każdy z nas ma swój cichy fight plan ... to jest taktyka ... :grin:

tylko czemu ja za wasza taktyke musze obrywac :facepalm: mogliscie mnie w niej tez uwzglednic hehe chyba ze zrobiliscie to specjalnie :grin:

Pucek, Bulczasowa to najswiezsze zrodlo informacji :facepalm: moja szybciej znala date na BT niz ja hehehehe

Bulczasowa jest przejebana, wie o wszystkim :decayed::grin:

Kędzior, masz pecha, kupuj białe złoto i będzie po problemie, chociaż w sumie lepiej nie, bo jak już Ty się zaręczysz to każdy inny zaręczony musi się chajtać :polew:

Opublikowano

Kędzior, masz pecha, kupuj białe złoto i będzie po problemie, chociaż w sumie lepiej nie, bo jak już Ty się zaręczysz to każdy inny zaręczony musi się chajtać :polew:

jak ja bym sie zareczyl to by chyba byla

images?q=tbn:ANd9GcTrjXSRXLb__Uy1JQcakwl0ZRfN1gHCI86yYWPxz8dxJXAcClN3_Q

:polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ----------

pozatym wy zescie sie grupowo zareczali to ja tez tak zrobie i jak keżor sie bedzie zareczal to wtedy ja tez :decayed:

Opublikowano

jak ja bym sie zareczyl to by chyba byla

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrjXSRXLb__Uy1JQcakwl0ZRfN1gHCI86yYWPxz8dxJXAcClN3_Q

:polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ----------

pozatym wy zescie sie grupowo zareczali to ja tez tak zrobie i jak keżor sie bedzie zareczal to wtedy ja tez :decayed:

Przecież Keżor jest gejem :facepalm:

Opublikowano

Przecież Keżor jest gejem :facepalm:

tutaj akurat stane w jego obronie i powiem ze niejest :naughty::whistling:

Opublikowano

Taaa keżor i wolf ... dwa pedaly :polew::polew::polew::polew::polew::polew: chyba że ze soba sie chajtną :grin:

Opublikowano
Taaa keżor i wolf ... dwa pedaly :polew::polew::polew::polew::polew::polew: chyba że ze soba sie chajtną :grin:

Ty coś w tym może być :polew:

Opublikowano

A swoją drogą to troche szkoda bo dawno sie chlopaki nigdzie nie pokazali na spocie ... :facepalm: a to fajne synki :decayed:

Opublikowano

:polew:

ja teżjuż lepiej nic nie piszę, bo przy pierwszej lepszej okazji dostane wciry od Anki:vava:

:decayed:

---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ----------

no tak...czyżbyś miał na myśli srebro:decayed::polew:

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano
Opublikowano
image.gif
Opublikowano
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.