Guregoru Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- Zna ktoś w Gliwicach firmę, która usunie z szyb samochodowych różnego rodzaju rysy?Wczoraj rano skrobałem szyby i pocharatałem sobie całe Tłumaczyłem na pw byś se kupił skrobaczke za kilka pln'ów bo cegłą porysujesz.............no widzisz miałem rację To ,że Ci tak guregoru doradził....no cóż....nie widziałeś jego auta ...... Ty mi tu nie fikaj smerfie My wiemy, że ty preferujesz zamiast skrobania szyb spotkanie z wielkim, żółtym autobusem i od razu wszystkie szyby czyste ale nie każdy tak robi
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Guru......coś na spocie ostatnio chłopaki wspominali ,że tyle zderzaków co Ty wymieniłeś po stłuczkach(z zaspami ) to bida będzie policzyć na wszystkich poliftach na spoty na śląsku jeżdżących
A4-Tomek Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Guru......coś na spocie ostatnio chłopaki wspominali ,że tyle zderzaków co Ty wymieniłeś po stłuczkach(z zaspami ) to bida będzie policzyć na wszystkich poliftach na spoty na śląsku jeżdżących nie tylko z zaspami ostatnio pod forum był filar
SebaMC Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Guru......coś na spocie ostatnio chłopaki wspominali ,że tyle zderzaków co Ty wymieniłeś po stłuczkach(z zaspami ) to bida będzie policzyć na wszystkich poliftach na spoty na śląsku jeżdżących nie tylko z zaspami ostatnio pod forum był filar pany wiecie gdzie można dostać listwy dolne drzwi (8D0 853 960 B ( listwa dolna drzwi przód)), ale z plastikowym stelażem? bo metalowe próchnieją, dlatego nie chce kupować ori używek, żeby pojeździć rok i zaś wymieniać, a strzeliły mi 2, a 2 pozostałe wymieniał poprzedni właściciel na plastikowe i wyglądają identycznie jak ori
horny devil Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Lampy tył polift Audi A4 B5 wersja USA. Rarytas Koszalin ? Tablica.pl Tylko ta cena ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ---------- ale się nie przejmuj, dopiero po raz trzeci ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ---------- Fajne fele, brać Pany: FELGI 19 AUDI ROTOR A4 A8 ET 43 ORGINAL LUBIN (3078477011) - motoAllegro Po raz drugi. Przy montażu FIS jakoś się 80tyś straciło
_Bartek_ Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Zna ktoś w Gliwicach firmę, która usunie z szyb samochodowych różnego rodzaju rysy?Wczoraj rano skrobałem szyby i pocharatałem sobie całe Tłumaczyłem na pw byś se kupił skrobaczke za kilka pln'ów bo cegłą porysujesz.............no widzisz miałem rację To ,że Ci tak guregoru doradził....no cóż....nie widziałeś jego auta ...... Znalazłem firmę w Sosnowcu. Robią test i gdy rysa zejdzie to działają. Naprawa Pknitych Szyb Samochodowych - Autoszko TEDREX
Guregoru Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Guru......coś na spocie ostatnio chłopaki wspominali ,że tyle zderzaków co Ty wymieniłeś po stłuczkach(z zaspami ) to bida będzie policzyć na wszystkich poliftach na spoty na śląsku jeżdżących nie tylko z zaspami ostatnio pod forum był filar Bo ja go tak na ślizgi zakładam jak opada ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:45 ---------- Guru......coś na spocie ostatnio chłopaki wspominali ,że tyle zderzaków co Ty wymieniłeś po stłuczkach(z zaspami ) to bida będzie policzyć na wszystkich poliftach na spoty na śląsku jeżdżących Nie prawda zmaltretowany ale jeden
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Guru......coś na spocie ostatnio chłopaki wspominali ,że tyle zderzaków co Ty wymieniłeś po stłuczkach(z zaspami ) to bida będzie policzyć na wszystkich poliftach na spoty na śląsku jeżdżących nie tylko z zaspami ostatnio pod forum był filar Bo ja go tak na ślizgi zakładam jak opada ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:45 ---------- Guru......coś na spocie ostatnio chłopaki wspominali ,że tyle zderzaków co Ty wymieniłeś po stłuczkach(z zaspami ) to bida będzie policzyć na wszystkich poliftach na spoty na śląsku jeżdżących Nie prawda zmaltretowany ale jeden to tak jak autobus :grin::grin::grin::grin:
Guregoru Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Guru......coś na spocie ostatnio chłopaki wspominali ,że tyle zderzaków co Ty wymieniłeś po stłuczkach(z zaspami ) to bida będzie policzyć na wszystkich poliftach na spoty na śląsku jeżdżących nie tylko z zaspami ostatnio pod forum był filar Bo ja go tak na ślizgi zakładam jak opada ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:45 ---------- Guru......coś na spocie ostatnio chłopaki wspominali ,że tyle zderzaków co Ty wymieniłeś po stłuczkach(z zaspami ) to bida będzie policzyć na wszystkich poliftach na spoty na śląsku jeżdżących Nie prawda zmaltretowany ale jeden to tak jak autobus :grin::grin::grin::grin: Heh no uczyłem się od najlepszego ale sam powiedziałeś, że autobusy to jeszcze nie ten stopień wtajemniczenia
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ciągniki siodłowe ---------- Post dopisany at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ----------
horny devil Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 gdyby ktoś chciał to aukcja kumpla mnie chwilowo nie stać Fotele LIMITOWANE RS4 B5. RARYTAS (3079725102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :slina:
tomaszstn Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Ładne , szkoda że już nie mam i nie będę miał B5
Rekomendowane odpowiedzi