Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hehhehehe noo uruchamiaj te mobile ja tak jak Ty nie mogę dzisiaj oglądać oferty a jutro jechać... ale znów B5? to tak łyso... a na paintball się piszę, ja proponuję termin po 10 tym bo każdy ma wtedy kasę więc będzie więcej ludzi :> no i więcej kulek musi być, chociaż jednym i tak stykło te 200 co nie Mirek???
gregory Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 musiał bym się przejechać takim zapierdalaczem jak Twój Gregory, to napewno bym się napalił no zobaczymy, narazie przeliczam i przeglądam oferty W piątek będę na spocie teraz kupić pewne dobre auto to wieeelki problem, mam strach że nie znajdę zadbanego Pucek, nie bierz do bani tylko sprzedawaj. Możesz też tak zrobić w ostateczności, że najpierw kupić drugie auto i poprzekładać różne rzeczy takie jak zawieche(jak wiesz że masz dobrą) i inne rzeczy których jesteś pewien do nowego
miron78 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Opublikowano 19 Lipca 2009 ja się piszę na strzelanko - acha i będę miał kulki do sprzedania bo mi wystarczy 20
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 noo gwint bym przełożył, sprzęt grający to i tak wyciągam, a tak to wahacze mam nowe, hamulce porobione ale to są rzeczy które sobie daruję... a tak to nie mam nic specjalnego do przekładki alusy jadą z autem, chyba że mnie będzie chciał auto za śmieszne pieniądze, to postawię mu je na śmiesznych stalówkach a tak wogule to Gregory na gazie te auto tak za***prza??? normalnie muszę to przeżyć :> heheheh 20? niemasz tego za dużo???
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 ja się piszę na strzelanko - acha i będę miał kulki do sprzedania bo mi wystarczy 20 A czyja to wina że się po krzakach chowasz i boisz wyjść
gregory Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 ja się piszę na strzelanko - acha i będę miał kulki do sprzedania bo mi wystarczy 20 Miron ja dziś wystrzelałem 400 i mi było mało
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 łooo kurde...400??? to spoooro, widzę że jednak się ostro wkręciłeś :> to mi się wydaje że impreza u nas przyjmie się na dobre i co miesiąc będziemy się strzelać a tak wogule to trzeba zrobić grilla bo dawno nie było
krolu Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 ja się piszę na strzelanko - acha i będę miał kulki do sprzedania bo mi wystarczy 20 Miron ja dziś wystrzelałem 400 i mi było mało Ja mam 2 ekstra duże siniaki, raz Gregor się wczuł i z 4 m mi strzelił A co do nastepnego strzelani musze wcześniej wiedzieć, bo jest ruch w interesie i 2 tyg wcześniej trzeba zarezerwować "tor"... Więc może mam już na 16 sierpnia rezerwować - jak Pucek mówił po 10 ? No a co do zmiany Pucek to na allegro się fajan S-ka pojawiła za 27 tys :gwizdanie: [br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 21:58_________________________________________________http://www.allegro.pl/item684282366_audi_s4_full_opcjia_ze_szwajcarii_cacko.html Na fotkach wygląda ok ...
miron78 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Opublikowano 19 Lipca 2009 Pucek nie kpuj jej - bo Cię nie dogonie
gregory Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Krolu wybacz, mam nadzieję że nastepnym razem nie będziesz mi chciał oddać Można co miesiąc ponapierdzielać się kulkami Tak, aby odreagować Ja też dziś przez chwile dziś bawiłem się w snajpera, ale i tak zostałem zdjęty. Raz nawet udało mi się flagę zdobyć Krolu ta eSa podejrzanie tania, na zdjęciach wszystko wygląda fajnie zawsze. Poza tym to czy Pucek nie narzeka na koszty podróżowania?? Że za wysokie. Taka eSa to po pierwsze wydatek na utrzymanie bo części nie tanie a jest tam co się popsuć: 2x Turbo, 2x głowica -30V, 2 x wydech, 2x katalizator, 2x Intercooler, 2x zawór upustowy, 6 wtrysków, To tak po krótce :gwizdanie: A spalanie 10/100 to niższy pułap. Ps. Ta eSa jakby nie ten Carbon to ma wnętrze identyczne jak moje, te same fotele, ta sama kiera i skóra
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 eSa fajna, już ją widziałem, ale jak ta moja poczytała w opisie Bi-Turbo to powiedziała że chyba se robie jaja... nie no auto ma mi palić tyle że 2 baki mi stykną na miesiąc chociaż to i tak dużo
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 nie no auto ma mi palić tyle że 2 baki mi stykną na miesiąc Kup se malucha :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hheheheh Guru, to Ty zawsze narzekasz że nie masz paliwa teraz mi się poprawi, bo będę mieszkał w samym centrum więc wszędzie na rowerku, a jedynie na spoty i gdzieś tam to autkiem więc bak mi styknie
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 hheheheh Guru, to Ty zawsze narzekasz że nie masz paliwa Na coś narzekać trzeba
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 znalazłem ciekawe dwa autka... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8948416 polska, b5, cena wysoka i troche przerobiona ale wydaje się wmiare okej to A3 z niemiec nawet nawet taka
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 powiem krótko - nie kupuj gówna Eeeeeeeee to znaczy że co :baseball: :baseball:
Rekomendowane odpowiedzi