Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukasz b5 :naughty:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehhehehe noo uruchamiaj te mobile :polew:

ja tak jak Ty nie mogę dzisiaj oglądać oferty a jutro jechać... :naughty:

ale znów B5? to tak łyso... :tongue4:

a na paintball się piszę, ja proponuję termin po 10 tym bo każdy ma wtedy kasę więc będzie więcej ludzi :>

no i więcej kulek musi być, chociaż jednym i tak stykło te 200 co nie Mirek??? :decayed:

Opublikowano

musiał bym się przejechać takim zapierdalaczem jak Twój Gregory, to napewno bym się napalił :polew: no zobaczymy, narazie przeliczam i przeglądam oferty

W piątek będę na spocie :wink4:

teraz kupić pewne dobre auto to wieeelki problem, mam strach że nie znajdę zadbanego :confused4:

Pucek, nie bierz do bani tylko sprzedawaj.

Możesz też tak zrobić w ostateczności, że najpierw kupić drugie auto i poprzekładać różne rzeczy takie jak zawieche(jak wiesz że masz dobrą) i inne rzeczy których jesteś pewien do nowego :wink4:

Opublikowano

Witam z wieczora :hi:

Opublikowano

ja się piszę na strzelanko - acha i będę miał kulki do sprzedania bo mi wystarczy 20 :polew:

Opublikowano

noo gwint bym przełożył, sprzęt grający to i tak wyciągam, a tak to wahacze mam nowe, hamulce porobione ale to są rzeczy które sobie daruję...

a tak to nie mam nic specjalnego do przekładki :polew:

alusy jadą z autem, chyba że mnie będzie chciał auto za śmieszne pieniądze, to postawię mu je na śmiesznych stalówkach :naughty:

a tak wogule to Gregory na gazie te auto tak za***prza??? normalnie muszę to przeżyć :>

heheheh 20? niemasz tego za dużo??? :polew:

Opublikowano

ja się piszę na strzelanko - acha i będę miał kulki do sprzedania bo mi wystarczy 20 :polew:

A czyja to wina że się po krzakach chowasz i boisz wyjść :decayed:

Opublikowano

Miron ja dziś wystrzelałem 400 i mi było mało :naughty:

Opublikowano

łooo kurde...400??? to spoooro, widzę że jednak się ostro wkręciłeś :>

to mi się wydaje że impreza u nas przyjmie się na dobre i co miesiąc będziemy się strzelać :naughty:

a tak wogule to trzeba zrobić grilla bo dawno nie było :tongue4:

Opublikowano

Gregor ale ja snajper jestem :polew:

Opublikowano

Miron ja dziś wystrzelałem 400 i mi było mało :naughty:

Ja mam 2 ekstra duże siniaki, raz Gregor się wczuł i z 4 m mi strzelił :D

A co do nastepnego strzelani musze wcześniej wiedzieć, bo jest ruch w interesie i 2 tyg wcześniej trzeba zarezerwować "tor"...

Więc może mam już na 16 sierpnia rezerwować - jak Pucek mówił po 10 ?

No a co do zmiany Pucek to na allegro się fajan S-ka pojawiła za 27 tys :gwizdanie:

[br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 21:58_________________________________________________http://www.allegro.pl/item684282366_audi_s4_full_opcjia_ze_szwajcarii_cacko.html

Na fotkach wygląda ok ...

Opublikowano

Pucek nie kpuj jej - bo Cię nie dogonie :decayed:

Opublikowano

Krolu wybacz, mam nadzieję że nastepnym razem nie będziesz mi chciał oddać :tongue4::wink4:

Można co miesiąc ponapierdzielać się kulkami :naughty: Tak, aby odreagować :decayed:

Ja też dziś przez chwile dziś bawiłem się w snajpera, ale i tak zostałem zdjęty. Raz nawet udało mi się flagę zdobyć :decayed:

Krolu ta eSa podejrzanie tania, na zdjęciach wszystko wygląda fajnie zawsze. Poza tym to czy Pucek nie narzeka na koszty podróżowania?? Że za wysokie. Taka eSa to po pierwsze wydatek na utrzymanie bo części nie tanie a jest tam co się popsuć: 2x Turbo, 2x głowica -30V, 2 x wydech, 2x katalizator, 2x Intercooler, 2x zawór upustowy, 6 wtrysków, To tak po krótce :gwizdanie: A spalanie 10/100 to niższy pułap.

Ps. Ta eSa jakby nie ten Carbon to ma wnętrze identyczne jak moje, te same fotele, ta sama kiera i skóra :kox:

Opublikowano

eSa fajna, już ją widziałem, ale jak ta moja poczytała w opisie Bi-Turbo to powiedziała że chyba se robie jaja...

nie no auto ma mi palić tyle że 2 baki mi stykną na miesiąc :polew: chociaż to i tak dużo

Opublikowano

nie no auto ma mi palić tyle że 2 baki mi stykną na miesiąc :polew:

Kup se malucha :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hheheheh Guru, to Ty zawsze narzekasz że nie masz paliwa :polew:

teraz mi się poprawi, bo będę mieszkał w samym centrum więc wszędzie na rowerku, a jedynie na spoty i gdzieś tam to autkiem :naughty:

więc bak mi styknie :naughty:

Opublikowano

hheheheh Guru, to Ty zawsze narzekasz że nie masz paliwa :polew:

Na coś narzekać trzeba :naughty::decayed:

Opublikowano

powiem krótko - nie kupuj gówna :wink4:

Opublikowano

powiem krótko - nie kupuj gówna :wink4:

Eeeeeeeee to znaczy że co :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

:decayed: