Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 coo jaaaaaa ja jestem jeszcze młody poco mam się żenić, skoro mieszkam z nią 2,5 roku i do pełni legalizacji brakuje mi gps-a a tak to by mnie mogła całkiem wycyckać z kasy
MAJKI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Miejscówke sie znajdzie Pucek bez problemu u mnie tylko muszą znalezc osoby do wypicia i no problem... Tak dalej mam kasete ale zlewam to bo cały czas słucham tylko RMF FM i w sumie teraz mało jezdze autem tylko do roboty 10km takze mi to nie przeszkadza. Jutro bede sprawdzał patent "transmiter FM" i nie bede potrzebował zadnego Cd w aucie http://allegro.pl/item684320427_transmiter_fm_mp3_pilot_87_5_108_0mhz_pamiec_2gb.html zobacze co te nowe wynalazki są warte
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 łoo ale sprzęty teraz wymyślają o transmiterach słyszałem i ludzie chwalą, a nie myślałeś nad jakimś zwykłym ori na cd radyjku? to xenon Ci nie zakłóca radia? tzn. lepszych stacji, ja np. mogę posłuchać 90/93/93.7/95.7/ a tak to reszta mi "szuszczy", nie cały czas ale momentami
krolu Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Miejscówke sie znajdzie Pucek bez problemu u mnie tylko muszą znalezc osoby do wypicia i no problem... Tak dalej mam kasete ale zlewam to bo cały czas słucham tylko RMF FM i w sumie teraz mało jezdze autem tylko do roboty 10km takze mi to nie przeszkadza. Jutro bede sprawdzał patent "transmiter FM" i nie bede potrzebował zadnego Cd w aucie http://allegro.pl/item684320427_transmiter_fm_mp3_pilot_87_5_108_0mhz_pamiec_2gb.html zobacze co te nowe wynalazki są warte Mam to... kupiłem seniorowi na urodziny (trochę lepszą wersje) często sprowadza byle fury z holandii a tam ciezko w radio cos znalez wiec kupilem mu to + pendriva 4gb, wgrał sobie tam mase piosenke i zadowolony a odbiór super, moge dowiezc na spota do prób
MAJKI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Pucek mi tez sie do pewnego momentu wydawało że jestem "jeszcze" młody OK ja lece spać bo jutro pierwszy raz w robocie po urlopie i już czuję że bedzie ciężki poniedziałek
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Właśnie Pucuś Krolu dobrze gada a ty kiedy Ja tam szczerze kryzysu jakoś nie odczułem ale w takiej branży kryzys musiałby trwać co najmniej z 9 miesięcy żeby były efekty choć na pewno za kilka miesięcy odczujemy to co się działo na świecie Majki ktoś do picia to się zawsze znajdzie [br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 23:53_________________________________________________3m się Majki
krolu Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Właśnie Pucuś Krolu dobrze gada a ty kiedy Ja tam szczerze kryzysu jakoś nie odczułem ale w takiej branży kryzys musiałby trwać co najmniej z 9 miesięcy żeby były efekty choć na pewno za kilka miesięcy odczujemy to co się działo na świecie Majki ktoś do picia to się zawsze znajdzie Pytasz kiedy ja?? - zaraz po TObie :tongue4: :tongue4:
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 kuuurde ja ledwo co mam 22 lata i niby jestem stary??? STARE DZIADKI królu, a co Ty? masz tak dobrą dziewczyne, robi dobre kiełbaski i nie chcesz się z nią ożenić???
krolu Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 A skąd wiesz że ja już nie mam Niechwaliłes sie nigdy
MAJKI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 łoo ale sprzęty teraz wymyślają o transmiterach słyszałem i ludzie chwalą, a nie myślałeś nad jakimś zwykłym ori na cd radyjku? to xenon Ci nie zakłóca radia? tzn. lepszych stacji, ja np. mogę posłuchać 90/93/93.7/95.7/ a tak to reszta mi "szuszczy", nie cały czas ale momentami Pucek myślałem ale jak mi gość za zwykłego cd z audi krzyknał na giełdzie 500 i mam sie babrać z nagrywanie zwykłych płyt cd to wole takie coś wypróbować. Wogóle sie chyba starzeje bo to pierwsze moje auto bez porządnego audio w środku ale mam teraz inne priorytety w życiu... spadam spać narka
krolu Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 kuuurde ja ledwo co mam 22 lata i niby jestem stary??? STARE DZIADKI królu, a co Ty? masz tak dobrą dziewczyne, robi dobre kiełbaski i nie chcesz się z nią ożenić??? ona czasami czyta to forum więc... Pewnie ze jest dobra
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 A skąd wiesz że ja już nie mam Niechwaliłes sie nigdy :gwizdanie: królu, a co Ty? masz tak dobrą dziewczyne, robi dobre kiełbaski i nie chcesz się z nią ożenić??? Może nie wszystkie kiełbaski jej podchodzą :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 noo to ja też się chyba postarzałem bo sobie obiecałem że jak kupię auto z Bose to nie zmienie grania, zadowole się tym szkoda też kasy, bo żeby ją mieć to muszę zadupiać więc trudniej mi ją wydać ale jak narazie to dalej będę zapieprzać na dwie roboty :> a może BRAK KIEŁBASKI???
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 a może BRAK KIEŁBASKI??? :polew: :polew: To było po pełnej bandzie
krolu Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 A skąd wiesz że ja już nie mam Niechwaliłes sie nigdy :gwizdanie: królu, a co Ty? masz tak dobrą dziewczyne, robi dobre kiełbaski i nie chcesz się z nią ożenić??? Może nie wszystkie kiełbaski jej podchodzą :polew: :polew: Hmm w jakim sensie?? Nie lubi Śląskich czy podwawelskich?? :baseball:
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 po bandzie czy też i nie, ale trzeba koledze udzielić pomocy, więc apel: "królu, jak by coś to możemy pomóc conieco"
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 A skąd wiesz że ja już nie mam Niechwaliłes sie nigdy :gwizdanie: królu, a co Ty? masz tak dobrą dziewczyne, robi dobre kiełbaski i nie chcesz się z nią ożenić??? Może nie wszystkie kiełbaski jej podchodzą :polew: :polew: Hmm w jakim sensie?? Nie lubi Śląskich czy podwawelskich?? :baseball: Myślałem o Chorzowskich po bandzie czy też i nie, ale trzeba koledze udzielić pomocy, więc apel: "królu, jak by coś to możemy pomóc conieco" A jak ty byś mu chciał pomagać co :naughty:
krolu Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 po bandzie czy też i nie, ale trzeba koledze udzielić pomocy, więc apel: "królu, jak by coś to możemy pomóc conieco" Ja tam pomocy nie potrzebuje... ale jak tak spojrzalem na wiek to jestem następny w kolejce
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Krolu bo ty już stara d*pa jesteś :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi