Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 To by musiały być do corsy albo pandy Za 300 to jak za darmo skoro nowe kosztują 5 stów
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 3 stówki za praktycznie nowe springi dobrej firmy i jeszcze narzekanie he he ale jakby można by było mieć je za 250zł to byłby ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ---------- Mateusz, to powiem Ci ciekawostkę, jeden Piotrek ma do kupienia springi i amorki koni po niewielkim przelocie za 400zł albo druga wersja, wyciąga swój tylny zawias 1BA i dopłaca 250zł jak go dobrze zrozumiałem i też się zastanawiał Ludzie są dziwni
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i on to czyta teraz, chyba dzisiaj mi wdupi
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 i on to czyta teraz, chyba dzisiaj mi wdupi Dostanie motywacji do kupna
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Grzechem by było nie brać Brałbym na handel nawet
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Tomaszstn jak mnie nie bedzie to daj ta bluze mironowi a jak nie to w przyszlym tygodniu mam nocki wiec bede na zorach i w gliwicach
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 A Ty dzisiaj będziesz? Jaa? będę, a raczej będziemy, no chyba że zacznie padać Mario, cipka jesteś i tyle
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Zamontowałem ramkę szyby. Do 140 nic nie szuszczy. Nie było okazji testować więcej. Przy okazji wpadło duże lustro prawe. :banan::banan: Muszę wkład zamówić zaraz bo to małe teraz wygląda prześmiesznie.a powyżej 140 zaczyna się dekompresja w aucie a powyżej 200 nie słyszysz nic prócz wiatru...nawet obrotów silnika:facepalm: fajnie siedzi na TYch sprezynach http://s13.postimg.org/6m857um5y/2012_03_15_16_50_17.jpg Fajnie, mi się podoba ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:52 ---------- Diman, będziesz dzisiaj? tak jak nie będzie padać to będę i liczę, że uda nam się kiełbaskę opitolić. kiełbachę mam już z kupioną mam więcej jak coś oby tylko pogoda się nie spierniczyła ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- a i dodam, że będę rodzinnie ze szwagrem...:hi: he nie z Wiktorem i Kaśką on zostaje w domu ---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ---------- W Kato deszcz napie*dala w Knurowie też ale z przerwami więc jest szansa ale na razie kiełbasek nie rozmrażam na wszelki wypadek
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Tomaszstn jak mnie nie bedzie to daj ta bluze mironowi a jak nie to w przyszlym tygodniu mam nocki wiec bede na zorach i w gliwicach Nawet jakby lało to chyba wpadniesz co? Zawsze zostaje KFC ---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ---------- A Ty dzisiaj będziesz? Jaa? będę, a raczej będziemy, no chyba że zacznie padać Przyjeżdżajcie, przynajmniej spocik będzie większy Ja będę około 19.00 bo w pracy siedzę, może uda mi się wyrwać parę minut wcześniej
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 To by musiały być do corsy albo pandy Za 300 to jak za darmo skoro nowe kosztują 5 stów no to Pucek gdzie ty taką cenę widziałeś do mojego kosztują 720 z einbacha też się nad tymi springami zastanawiałem ale są do sedana to pewnie do mojego się nie nadają
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Na forum coś się pokazuje, do afanta też się zawsze coś znajdzie
egon47 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Tomaszstn jak mnie nie bedzie to daj ta bluze mironowi a jak nie to w przyszlym tygodniu mam nocki wiec bede na zorach i w gliwicach Nawet jakby lało to chyba wpadniesz co? Zawsze zostaje KFC ---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ---------- A Ty dzisiaj będziesz? Jaa? będę, a raczej będziemy, no chyba że zacznie padać Przyjeżdżajcie, przynajmniej spocik będzie większy Ja będę około 19.00 bo w pracy siedzę, może uda mi się wyrwać parę minut wcześniej Jakie KFC Tomek dzis jest swieto i wszystko pozamykane
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 KFC odpada bo sklep nieczynny dzisiaj O kuźwa, zapomniałem
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 te są do mnie Sprężyny Eibach Pro-Kit: Audi A4 (kombi) :: RallyShop.pl cena zabija
egon47 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 To by musiały być do corsy albo pandy Za 300 to jak za darmo skoro nowe kosztują 5 stów no to Pucek gdzie ty taką cenę widziałeś do mojego kosztują 720 z einbacha też się nad tymi springami zastanawiałem ale są do sedana to pewnie do mojego się nie nadają OK biore te sprezyny dogadalem sie dzis po nie podjade
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Dobra, dobra, nie bijcie ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- te są do mnie Sprężyny Eibach Pro-Kit: Audi A4 (kombi) :: RallyShop.pl cena zabija Chłopie, na takie drobne Cię nie stać
Rekomendowane odpowiedzi