diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Dziadek w Koncu mądrze gadasz e tam gadam tak tylko rozważam czy coś nie porezac tym bardziej że furę ojca opanowałem i mnie jakoś wzięło
egon47 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 ale co myślicie że te FK się nadają ?? Dziadek zamawiaj i niewymyslaj i razem pozmieniamy sprezyny
horny devil Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 to co będzie kto dzisiaj?? Warto jechać czy pas ??
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 ja będę na pewno z małym może jeszcze więcej mojej rodziny zabiorę
egon47 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Ja raczej odpadam, pogoda z d*py Pussy nie w taka pogode sie spotowało
horny devil Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 dobra. Idę dziadkowi złożyć życzenia i gonie do garaży po moją koze
SebaMC Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Ja raczej odpadam, pogoda z d*py Pussy nie w taka pogode sie spotowało A jakoś tak chęci nie mam, auto uyebane z błota bo się zawiehe testowało pod garażem w błocie na dziurach Orientuje się ktoś czy felga o rozmiarze 8" et 38 i oponie 225/45 podejdzie na tył pod gwinta SuperSporta? da sięto jakoś sprawdzić? bo nie wiem czy dobre dystanse kupiłem, Michała 15mm wchodzi idealnie, ale nie wiem czy 10mm które zamówiłem będą ok, pospieszyłem się troszku edit, ET38 już z dystansem 10mm
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 dobra. Idę dziadkowi złożyć życzenia i gonie do garaży po moją koze Jeszcze koza? Załóż ten zawias
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 wiem ze napiszecie ze jestem c*paa ale przy takiej pogodzie wybieram aquapark od spota... bede w przyszlym tygodniu...
diman Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 wiem ze napiszecie ze jestem c*paa ale przy takiej pogodzie wybieram aquapark od spota... bede w przyszlym tygodniu... aquapark masz na dworze w tej chwili wyjdź przed dom cianiażu
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 wiem ze napiszecie ze jestem c*paa ale przy takiej pogodzie wybieram aquapark od spota... bede w przyszlym tygodniu... aquapark masz na dworze w tej chwili wyjdź przed dom cianiażu Te tatus ciekawe ile czasu ci mlody wytrzyma na spocie przy tej pogodzie...
Pucek Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Ja pier**le wszyscy z cukru Jak będzie padał deszcz to się pojedzie jak za starych czasów do maka na loda:wink:
Rekomendowane odpowiedzi