Pelex Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Keżor skąd pomysł że jakies kupiłem Narazie szukam
piterra Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 dobra wezmę vaga ale napiszcie co chcecie robić?? żebym mógł się przygotować na wasze zachcianki
Pelex Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Ins skasować i wyłączyć domykanie przy 20 km/h
keżor Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Keżor skąd pomysł że jakies kupiłem Narazie szukam wydawało mi sie że na spocie mówiłeś , że kupiłeś ja będe chyba kupował na oponytanio.pl , myślicie że warto?? trzeba wpłacić kase na konto
Pelex Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Keżor właśnie takich sytuacji się boje jestem duzo bardziej pewny na Allegro niz na takich stronkach
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Mirek jutro zadzwonie i pogadamy a najlepiej jak by jakąś fotke poglądową zrobił, bo wiesz jak to jest z babami, kolor będzie taki jak Murzynowy i odpada gdyby to nie był avant to biore na bank! no zobaczymy
piterra Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 oooooooooooooooo Pucek zmiana paździocha???????????????
Gracjan Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam z wieczora Dobry Avant nie jest zły
miron78 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 Pucek TY zawsze masz coś avant mu przeszkadza - Pelex kolor furki srebrny, to jest ta która była z nami na wyjeździe do ekipy BB ( Ci co byli to ją widzieli )
gregory Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Pewnie już nie możesz doczekać się jutra :gwizdanie: eeeeee tam - kosmetyka będzie Pewnie kosmetyka, a kręgi szyjne będzie trza nastawiać wróciłem z miasta, jeden korek, chwile stałem, szyby otwarte, koszulka i gacie mokre, poprostu mam dosyć tej sauny w aucie:/ aaa tam nie gadaj że nie jesteś ciekawy ile to koników będzie Ale narzekasz, ja tam mam klime w aucie, ale nie nabitą Więc też mam saune w aucie. Poza tym to ja jeżdżę z otwartymi oknami bo słucham świstu turbiny :> Poza tym to dziś nadeszła pora na umycie silnika w moim B5. Był już nieźle uwalony. Teraz jakby to powiedzieć, jest na maxa wylizany Zresztą będziecie mogli na spocie w piątek zobaczyć. Miron ile to 3.0 będzie miał Niutona na wirusie 600 ?
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Gregory to się zamień, nawet dołoże klimę ja też chcę posłuchać takiego świstu nie no bo prawdą jest że avant w B5 mi się nie podoba :gwizdanie: ale może się zakocham! Piter, to mi też Oil musisz wykasować, no i klime mi wyrezasz! a czy zmiana? powiem tak, od dzisiaj słynny z dużej gleby to już nie będę, mam prawie ori zawias na aucie i jeździ się jak łodzią na morzu
Guregoru Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam z wieczora Dobry Avant nie jest zły Przyganiał kocioł garnkowi Pucek TY zawsze masz coś avant mu przeszkadza - Pelex kolor furki srebrny, to jest ta która była z nami na wyjeździe do ekipy BB ( Ci co byli to ją widzieli ) Jak to jest ta po którą jechaliście to Pucek ty się nawet nie zastanawiaj tylko bierz Zresztą będziecie mogli na spocie w piątek zobaczyć. Nie żebym wypominał ale nareszcie
gregory Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie żebym wypominał ale nareszcie Noo dokładnie, nareszcie. Doskonale to ująłeś
piterra Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 niemożliwe Pucek i brak gleby :wallbash: :wallbash: cóż to za drastyczne zmiany??
gregory Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 a czy zmiana? powiem tak, od dzisiaj słynny z dużej gleby to już nie będę, mam prawie ori zawias na aucie i jeździ się jak łodzią na morzu Czy ty przypadkiem nie masz choroby morskiej, że musisz być jak nabliżej ziemi
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Gregor to teraz nie możesz nigdzie wyjechać bo ubrudzisz silnik pooglądamy sobie, może nawet mnie przewieziesz :> Guru, a co taki super wypas mówisz? daj na priva jakieś info bo Miro coś się chyba zamyślił [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 21:56_________________________________________________sie śmiejcie poważnie tak wysoko, a jak miękko teraz to nie muszę uważać na studzienki na drodze
Rekomendowane odpowiedzi