Gracjan Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Miron ty masz sporo więcej niutonków, myśle że jednak B7 nie dało by szans B5 :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 ja pierdziule ale jedziecie ztym, spamowaniem. kurde nadazyc nie idzie Kwestia przyzwyczajenia
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 to jest wiadomo ze góry że eSa może sobie odpuścić ściganie... zresztą obstawiam że będzie taka okazja żeby to stwierdzić Miro, pamiętaj koledze od avanta...niech wpadnie na Arene
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Będę tak za 15 minut to żebym nie musiał godzinę nadrabiać A teraz się zacznie bo Gregory się pokazał to jak zobaczy te wykresy :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 to co ludziska - może jutro jakiś większy zlocik nam się uda zorganizować [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 22:32_________________________________________________ to jest wiadomo ze góry że eSa może sobie odpuścić ściganie... zresztą obstawiam że będzie taka okazja żeby to stwierdzić Miro, pamiętaj koledze od avanta...niech wpadnie na Arene gadałem z nim dzisiaj - będzie się starał ale to od jego pracy zależy
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 noo baaaa Rybnik będzie na bank Elyta bedzie jak zawsze!
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 ale tu ucichło [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 22:36_________________________________________________albo mi się wydawało albo przez okno widziałem Dimana - pewnie za browarami gania
krolu Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam... Slabo z tym spamem.. Miron ... :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 hehheheh sam z sobą nie będę pisał ale powiedz że dzisiaj non stop miałeś banana widziałem, że nie liczyłeś na aż tyle...obstawiam że masz nawet więcej koni, tylko był pomiar w złych warunkach oo i KRÓL SPAMU jest [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 22:38_________________________________________________hhehheh Diman wczoraj jak wszedł o 2 w nocy, to posta napisał dopiero po 3-ciej
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam... Slabo z tym spamem.. Miron ... :kox: :kox: no nie Krolu się pokazał wooowwwww
krolu Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 hehheheh sam z sobą nie będę pisał ale powiedz że dzisiaj non stop miałeś banana widziałem, że nie liczyłeś na aż tyle...obstawiam że masz nawet więcej koni, tylko był pomiar w złych warunkach oo i KRÓL SPAMU jest [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 22:38_________________________________________________hhehheh Diman wczoraj jak wszedł o 2 w nocy, to posta napisał dopiero po 3-ciej Ale nie mam humoru ide spac... Moje punto na zamiane sie sprzedało wiec znow jezdze Transitem...
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Diman to pijak erotoman kupił piwo i mu się zachciało
krolu Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam... Slabo z tym spamem.. Miron ... :kox: :kox: no nie Krolu się pokazał wooowwwww Pisze do CIebie a ty co?? Ja transita malowałem olejna na spot (wałkiem)...
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 nooo ale chyba dzisiaj spamował na eu, bo tutaj jakoś cicho siedzi transit to extra, przywieź jakiś dywanik, będzie jak znalazł na piknik na stefie noo i nie każda morda pasuje do forda :>
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 hehheheh sam z sobą nie będę pisał ale powiedz że dzisiaj non stop miałeś banana widziałem, że nie liczyłeś na aż tyle...obstawiam że masz nawet więcej koni, tylko był pomiar w złych warunkach oo i KRÓL SPAMU jest [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 22:38_________________________________________________hhehheh Diman wczoraj jak wszedł o 2 w nocy, to posta napisał dopiero po 3-ciej Ale nie mam humoru ide spac... Moje punto na zamiane sie sprzedało wiec znow jezdze Transitem... Transit is cool car
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 hehheheh sam z sobą nie będę pisał ale powiedz że dzisiaj non stop miałeś banana widziałem, że nie liczyłeś na aż tyle...obstawiam że masz nawet więcej koni, tylko był pomiar w złych warunkach oo i KRÓL SPAMU jest [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 22:38_________________________________________________hhehheh Diman wczoraj jak wszedł o 2 w nocy, to posta napisał dopiero po 3-ciej banana miałem - bo już wiem z doświadczenia że lepiej zastawić sie na mniej i potem się cieszyć niż odwrotnie
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Diman to pijak erotoman kupił piwo i mu się zachciało
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 hheheheh a co ja napisałem takiego? muszę spamować bo jestem CZWARTY w rankingach
krolu Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 nooo ale chyba dzisiaj spamował na eu, bo tutaj jakoś cicho siedzi transit to extra, przywieź jakiś dywanik, będzie jak znalazł na piknik na stefie noo i nie każda morda pasuje do forda :> Dywan mam non stop a na eu juz nie pisze.. ( w sumie to 3 posty napisalem tam... )
Rekomendowane odpowiedzi