Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guru i umyć auto

dowcip dnia javascript:void(0);:polew: :polew: :polew: :polew:

Że co że ja niby auta nie myję :chytry:

:polew: :polew:

o moim podpisie i moich furkach

juz myslalem ze o moich niutonach... je zostaw w spokoju juz konie zycia przez was nie maja... ;(

Biedny już przewrażliwiony :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Synki a kiedy ten paint ball

jak mi siniak z łapy zejdzie...

Opublikowano

po 10tym PIter, tak żeby każdy miał kase i chęci :polew:

Opublikowano

Miro, ja nie wiem tylko co kupisz jak sprzedaż te B7...zostanie jedynie eSss albo RS + program :kox:

a wiesz że jak tak dziś na poważnie o tym pomyślałem to naprawdę mogę mieć problem kiedyś.

Potem to A4 3.0tdi + program.

A5 jest 250kg lżejsze i można programem wyciągnąć jeszcze więcej ( nowe 3.0 ma wydajniejsze turbiny )

Opublikowano

ja wam te wozidła jutro przefarbuję jak będziecie podskakiwać

Opublikowano

nooo biedny, ale lepiej mieć te 90 niż te 75 z aff-a :>

ale te myślenie to narazie sobie Mirek zostaw, i mobile też już zostaw, wyjdzie Ci to na dobre :naughty:

Opublikowano

ja wam te wozidła jutro przefarbuję jak będziecie podskakiwać

Ledwo se VAG-a kupił a już wie jak kolor lakieru zmieniać :tongue4:

Opublikowano

Miro, ja nie wiem tylko co kupisz jak sprzedaż te B7...zostanie jedynie eSss albo RS + program :kox:

a wiesz że jak tak dziś na poważnie o tym pomyślałem to naprawdę mogę mieć problem kiedyś.

A5 jest 250kg lżejsze i można programem wyciągnąć jeszcze więcej ( nowe 3.0 ma wydajniejsze turbiny )

a Ten ledwo 100km zrobił tym podkręconym wozidłem a już go fantazja ponosi

Opublikowano

Dobranoc panowie :) Do jutra :)

Opublikowano

re Guru tobie to na różowo zrobię

Opublikowano

ale te myślenie to narazie sobie Mirek zostaw, i mobile też już zostaw, wyjdzie Ci to na dobre :naughty:

to napewno :)

Opublikowano

No i jestem :decayed::polew:

Pojawiłem się ale miałem do nadrobienia, bo strony przybywały w mgnieniu oka i nie nadążałem na bierząco czytać. Spamerzy w świetnej formie :>

czekamy teraz na wpis Gregora, co on na to powie, tak wogule to teraz ta eSa z kato by mogła se wąchać spalinki

Eee,eee nie tak prędko, nie zapominajcie że eSa ma 264KM i 400Nm w serii, a po samym chipie to już 320KM i 480-500Nm :tongue4: Więc dieselek nie taki znów kozak biorąc pod uwagę że ma większą pojemność o 0,3l i fakt że oba auta będą po chipie :) Wstrzymałbym się z takimi słowami że eSa nie ma sznas :gwizdanie:

No no Miron Gratuluje, aaaaa.. czy ja nie pisałem kilka....teraz to już kilkanaście stron do tyłu że wyjdzie 280KM :gwizdanie:

Sam fakt, że tyle wyszło w tak upalny dzień jest zdumiewający, bo przy 10st. to może 10koników by i przybyło.

Miron musiałeś wybrać dzień na robienie c*paa w najupalniejszy dzień miesiąca :polew:

Ja jutro jadę do mojego programisty :naughty: a potem pewnie prosto na spota do Gliwic. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży tak jak ma.

"Uwaga - podczas pisania wysłano 25 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? "

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Gracjan co ty??

Opublikowano

a Ten ledwo 100km zrobił tym podkręconym wozidłem a już go fantazja ponosi

:decayed:

Opublikowano

No tylko teraz trza skrzynię zmienić :przebiegly:

Zostaw go za dwa lata będziesz mógł iść do ASO audi na specjalistę bo powiesz że tyloma audicami co ty to jeszcze nikt nie jeździł :rolleyes:

Opublikowano

wreszcie doczytałeś Gregory

Opublikowano

re Guru tobie to na różowo zrobię

:polew: :polew: :polew: :polew:

Dobranoc Gracjan ....

Opublikowano

noooooo w audi to ja bym mógł pracować - nawet by mi się podobało :naughty:

Opublikowano

Narazka Gracjan :hi:

Piterra przynajmniej kolor autka mi do statusu będzie pasował :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jak vagiem sie bawił to z tego co wiem wykończył akumulator :polew:

więc jutro ja zamawiam tylko inspekcje OIL no i może być klima, turbo tez możesz dołożyć, aaa i wyklep mi te drzwi od kierowcy, to by było na tyle, chyba nie mam wygórowanych wymagań? :decayed:

Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość

łooo teraz to poszło :decayed: