Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Guru i umyć auto dowcip dnia javascript:void(0); :polew: :polew: Że co że ja niby auta nie myję :polew: o moim podpisie i moich furkach juz myslalem ze o moich niutonach... je zostaw w spokoju juz konie zycia przez was nie maja... ;( Biedny już przewrażliwiony :polew: :polew:
krolu Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Synki a kiedy ten paint ball jak mi siniak z łapy zejdzie...
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 po 10tym PIter, tak żeby każdy miał kase i chęci
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Miro, ja nie wiem tylko co kupisz jak sprzedaż te B7...zostanie jedynie eSss albo RS + program a wiesz że jak tak dziś na poważnie o tym pomyślałem to naprawdę mogę mieć problem kiedyś. Potem to A4 3.0tdi + program. A5 jest 250kg lżejsze i można programem wyciągnąć jeszcze więcej ( nowe 3.0 ma wydajniejsze turbiny )
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 ja wam te wozidła jutro przefarbuję jak będziecie podskakiwać
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 nooo biedny, ale lepiej mieć te 90 niż te 75 z aff-a :> ale te myślenie to narazie sobie Mirek zostaw, i mobile też już zostaw, wyjdzie Ci to na dobre
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 ja wam te wozidła jutro przefarbuję jak będziecie podskakiwać Ledwo se VAG-a kupił a już wie jak kolor lakieru zmieniać
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Miro, ja nie wiem tylko co kupisz jak sprzedaż te B7...zostanie jedynie eSss albo RS + program a wiesz że jak tak dziś na poważnie o tym pomyślałem to naprawdę mogę mieć problem kiedyś. Potem to A4 3.0tdi + program. A5 jest 250kg lżejsze i można programem wyciągnąć jeszcze więcej ( nowe 3.0 ma wydajniejsze turbiny ) a Ten ledwo 100km zrobił tym podkręconym wozidłem a już go fantazja ponosi
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 nooo biedny, ale lepiej mieć te 90 niż te 75 z aff-a :> ale te myślenie to narazie sobie Mirek zostaw, i mobile też już zostaw, wyjdzie Ci to na dobre to napewno
gregory Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 No i jestem Pojawiłem się ale miałem do nadrobienia, bo strony przybywały w mgnieniu oka i nie nadążałem na bierząco czytać. Spamerzy w świetnej formie :> czekamy teraz na wpis Gregora, co on na to powie, tak wogule to teraz ta eSa z kato by mogła se wąchać spalinki Eee,eee nie tak prędko, nie zapominajcie że eSa ma 264KM i 400Nm w serii, a po samym chipie to już 320KM i 480-500Nm Więc dieselek nie taki znów kozak biorąc pod uwagę że ma większą pojemność o 0,3l i fakt że oba auta będą po chipie Wstrzymałbym się z takimi słowami że eSa nie ma sznas :gwizdanie: No no Miron Gratuluje, aaaaa.. czy ja nie pisałem kilka....teraz to już kilkanaście stron do tyłu że wyjdzie 280KM :gwizdanie: Sam fakt, że tyle wyszło w tak upalny dzień jest zdumiewający, bo przy 10st. to może 10koników by i przybyło. Miron musiałeś wybrać dzień na robienie c*paa w najupalniejszy dzień miesiąca Ja jutro jadę do mojego programisty a potem pewnie prosto na spota do Gliwic. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży tak jak ma. "Uwaga - podczas pisania wysłano 25 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? " :polew:
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Miro, ja nie wiem tylko co kupisz jak sprzedaż te B7...zostanie jedynie eSss albo RS + program a wiesz że jak tak dziś na poważnie o tym pomyślałem to naprawdę mogę mieć problem kiedyś. Potem to A4 3.0tdi + program. A5 jest 250kg lżejsze i można programem wyciągnąć jeszcze więcej ( nowe 3.0 ma wydajniejsze turbiny ) a Ten ledwo 100km zrobił tym podkręconym wozidłem a już go fantazja ponosi
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 nooo biedny, ale lepiej mieć te 90 niż te 75 z aff-a :> No tylko teraz trza skrzynię zmienić ale te myślenie to narazie sobie Mirek zostaw, i mobile też już zostaw, wyjdzie Ci to na dobre Zostaw go za dwa lata będziesz mógł iść do ASO audi na specjalistę bo powiesz że tyloma audicami co ty to jeszcze nikt nie jeździł
krolu Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 re Guru tobie to na różowo zrobię :polew: :polew: Dobranoc Gracjan ....
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 noooooo w audi to ja bym mógł pracować - nawet by mi się podobało
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Narazka Gracjan Piterra przynajmniej kolor autka mi do statusu będzie pasował :polew:
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 jak vagiem sie bawił to z tego co wiem wykończył akumulator więc jutro ja zamawiam tylko inspekcje OIL no i może być klima, turbo tez możesz dołożyć, aaa i wyklep mi te drzwi od kierowcy, to by było na tyle, chyba nie mam wygórowanych wymagań? Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość łooo teraz to poszło
Rekomendowane odpowiedzi