Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guru i jak wiadomo cos?

Jeszcze nie[br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 23:26_________________________________________________

i jak tu potem przy was nie chcieć mieć więcej koni :decayed:

sami kusiciele :tongue4:

Zawsze im mało :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miro, ja bym specjalnie się pościgał, i tak dostaniesz 10 pkt i 500 zł, a byś wypróbował auto i miał fajną pamiątke z telewizji :polew:

no i tak naprawde to powinniśmy oznaczyć sobie miejsce startu i wyznaczyć gdzie jest 1/4, jakiś stoper albo G-tech i byśmy też mieli okazje zobaczyć jakie są czasy

jak będę miał świadomośc że za mną jadą i już jestem nagrany to na bank parę kilometrów jeszcze się z nimi prejadę - i tak taki sam mandat dostanę a zaawsze można powiedzieć że się ich nie widziało :)

Opublikowano

sami kusiciele

skąd Ci to przyszło do głowy :)

Opublikowano

noo a Ty to co Guru? nie chcesz programu?

masz takie możliwości i nic?

Opublikowano

No chcę chcę :tongue4:

Opublikowano

bo Miro, ja i królu razem mamy ledwo co tyle samo koni co Ty :decayed:

ajjj gdybym pracował w te piątki... :wallbash: może i bym się skusił na małe eSs :>

no i co nic tak jakoś nie idziesz w tym kierunku, kaski mało?

Opublikowano

no i tak naprawde to powinniśmy oznaczyć sobie miejsce startu i wyznaczyć gdzie jest 1/4, jakiś stoper albo G-tech i byśmy też mieli okazje zobaczyć jakie są czasy

400m można tak orientacyjnie wyznaczyć mniej więcej aby wiedzieć kiedy przestać cisnąć. Bo mierzenie stoperem nie zdaje egzaminu bo wyniki mogą być różne nawet o 1s, 2s a to dużo, bo auto co robi np. 12s a auto co robi 10s jedzie całkiem inaczej, dużoooo szybciej.

Opublikowano

no i co nic tak jakoś nie idziesz w tym kierunku, kaski mało?

Czasu Pucek czasu a i kasa jakoś tak szybko płynie nigdy nie wiem na co :)

Opublikowano

a kto wie :)

Opublikowano

no to prawda Gregory, ale jakoś pomierzyć by się przydało, a może ktoś ma dojście do G-techu?

Guru, za duzo fajek :>

Opublikowano
:polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 23:35_________________________________________________Guru ostanio się ogranicza ( jedna swoja jedna na sępa jedna swoja jedna na sępa ) :polew:
Opublikowano

no ale tak z innej beczki, to planuję ku jesieni bardziej wybrać się na hamownie, tak z ciekawości obejrzeć ile mi tam zostało arabów :naughty:

o ile będę miał te autko :)

Opublikowano

a kto wie :)

Właśnie

:polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 23:35_________________________________________________Guru ostanio się ogranicza ( jedna swoja jedna na sępa jedna swoja jedna na sępa ) :polew:

Nieprawda na razie to zapaliłem 3 na sępa od 3 tygodni i ani jednej swojej :tongue4::polew: :polew:

Ale trzeba było rzucić bo na to kasa też ładnie płynie (pamiętam jak kupowałem paczkę za 4 zł a teraz blisko 10 :thumbdown:)

Opublikowano

hahhahahhahah :polew:

no on to ma i tak już jednego sępa, BRATA :polew:

Opublikowano

no ale tak z innej beczki, to planuję ku jesieni bardziej wybrać się na hamownie, tak z ciekawości obejrzeć ile mi tam zostało arabów :naughty:

o ile będę miał te autko :)

To znaczy jak zobaczysz wynik to będziesz miał motywację żeby szybciej sprzedać tak :tongue4:

Opublikowano

ok - te 2 strony to chyba do jutra damy radę - spadam - do jutra :hi:

Opublikowano

hahhahahhahah :polew:

no on to ma i tak już jednego sępa, BRATA :polew:

A co ty Tomek też rzucił (taka była umowa jak ja to i on) :)[br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 23:40_________________________________________________

ok - te 2 strony to chyba do jutra damy radę - spadam - do jutra :hi:

No trzymaj się :hi:

Opublikowano

Guru - kupuj moje B6 z Pukiem na połowe :polew:

Opublikowano

jeszcze tylko 2 strony

Opublikowano

Guru - kupuj moje B6 z Pukiem na połowe :polew:

Ta będziemy jeździć tydzień on -> tydzień ja :polew: :polew: