Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemanko D4RK będziesz dzisiaj??

Opublikowano

:bry:

pewnie wszyscy na spocie właśnie popijają piwka Dimana i zachwycają się furą prezesa po chipie :decayed:

ja niestety w robocie do 24 :confused4:

co do 1.8T i mnie objechania , to tak jak ktoś pisał , nietylko zależy od fury ale też od kierowcy , spóżniony start i lipa ....

i wogóle :oklaski: :oklaski: dla spamerów - dali z siebie wszytsko i piwko na spota się znalazło (ja czytałem 15min ...) , ciekawe kto na 700 się deklaruje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

dajcie znać jak było na spocie , z grillem , czy bez , jakaś strefa też weszła ??

pozdro !

Opublikowano

Dzięki za spota :notworthy:

Opublikowano

dzieki panowie frekwencja niezla ale i tak sie przygotowalem na wiecej takze luzik dla krisa jeszcze bedzie jak sie pojawi w przyszlym tygodniu ogolnie spocik porzadny oby dalej tak bylo

Opublikowano

No było ok, na arenie piwko :drinks: a na strefie straż miejska :polew:

a tu macie linki do tego dzwona co chłopaki palili gumy na oleju... ku przestrodze

http://www.mmsilesia.pl/6346/2009/7/5/zabrze-wypadek-pod-makro-pasazer-zmarl-zdjecia?districtChanged=true

http://www.tvs.pl/informacje/12557/

Opublikowano

Dzieki za spota:) Darkowi i Piterze za podpiecie waga co sie okazalo mam zdrowa serie :D:D Gregory zakochalem sie w pssst poprostu bajka :kox:

Opublikowano

i już jestem, ten mój bolid nie jedzie, normalnie nie jedzie :polew:

spocik fajny, ale powoli robi się monotonnie, to kiedy grill??? zrobilibyśmy spota na strefie, tam gdzie te dwa auta pojechały i miejscówka dobra, i pościgać też się potem możemy :)

trochę pobłądziliśmy w drodze powrotnej ale to nic, ważne że było fajnie, aaa i Miro powoził, samolot :decayed:

szkoda że Gregorowi autko robi fochy, ale jak opanuje sprawę to pojeździmy tym zapierdalaczem :kox:

egon ma racje, te psssssyt jest MEGA!

Opublikowano

dzieki panowie frekwencja niezla ale i tak sie przygotowalem na wiecej takze luzik dla krisa jeszcze bedzie jak sie pojawi w przyszlym tygodniu ogolnie spocik porzadny oby dalej tak bylo

dzieki za pamięć diman :good:

za tydzień niewiem czy mi się uda , zmiana 16-24 :confused4: chyba że coś wymyślę ... ale później już napewno , będzie na rano więc :wink4:

dobrze że spot się udał :good: a z tym wypadkiem to masakra w sumie , jak ta honda się owinęła :no:

Opublikowano

Pucek ale że co nie jedzie względem tej b5 srebrnej do sprzedania czy nie nadąrzałeś za tymi trzema wariatami z SGL :gwizdanie:

Opublikowano

Ja tez dziekuje za spota za piwno, za taxi :decayed: i za przejazdzki z Mirone i Gregorym... czułem się prawie jak w tranzice... musze tam skóre dolozyc... :naughty:

Opublikowano

Dobra ja spadam do wyrka bo to moja już krzyczy że mi kabel z netu wyrwie :(

Opublikowano

srebrna jechała fajnie, ten mój grat nie jedzie, coś mam z mieszanką i mam auto w trybie awaryjnym :confused4:

Opublikowano

majki i tak sie tu dlugo utrzymales[br]Dopisany: 24 Lipiec 2009, 22:47_________________________________________________no dobra bracia i siostry do uslyszenia do jutra narka :hi:

Opublikowano

siemka, ja dopiero teraz jestem :D , skrzynia w drodze powrotnej ozdrowiała :naughty: jak to mówią , audi sie nie psuje :> ...

... a jak sie zepsuje to sie samo naprawia :polew: , potencjometr gazu tak samo mi sie naprawił :)