diman Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 witam cza wykorzystac tak pochmurna pogode na remoncik szafa jest w chaci to cza ja poskaldac zycze milego dnia
MAJKI Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 z rańca. Właśnie diman coś trzeba robić z rańca w taką pogode, ja ide dalej grzebać przy aucie żeby to skończyć dziś. I jak zwykle weekend przychodzi nie ma pogody a od poniedziałku znowu upały
kris_kilt Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam z rana z rańca. Właśnie diman coś trzeba robić z rańca w taką pogode, ja ide dalej grzebać przy aucie żeby to skończyć dziś. I jak zwykle weekend przychodzi nie ma pogody a od poniedziałku znowu upały "prawdziwym sportowcą zawsze wiatr w oczy" jak to mawiają , ja też dzisiaj wolne , to pogoda z d**y może będziecie w stanie mi podpowiedzieć, mam 2 takie nurtujące mnie sprawy: 1. wyskakuje mi na konsoli "In I" przy odpaleniu auta , wczesniej było "OIL" , do wykasowania na vagu , czy coś bardziej poważniejszego ?? 2.od jakiejś chwilki jak jadę przy dowolnej w sumie prędkości , ale chyba najbardziej przy powiedzmy 60km/h jak poruszam kierownicą dynamiczniej na boki prawo/lewo,ale nie mocno, czuje takie jakby lekki przeskakiwanie/stuki na kierownicy - co to może być ??
Pelex Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 wszystkim Kris co do In I to jest to inspekcja pierwsza do wykasowania Vagiem a co do stuków to pewnie coś w zawiechu może jakaś gałka albo cuś
Gracjan Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Kriss to pierwsze to jak napisał Pelex - inspekcja - a to drugie to może końcówki drążków
Pelex Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Moja propozycja jest nadal aktualna :polew: no może podbije stwake o pięć dyszek
miron78 Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Opublikowano 25 Lipca 2009 Pucek , Krolu - dzięki Już napisałem kolesiowi 2 zdania w zakupie kontrolowanym
Pelex Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Cześć Pucek aleś ty dzisiaj wygadany :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Pucek ty jako nie liczny zawsze piszesz jakieś konkrety
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Pucek ty jako nie liczny zawsze piszesz jakieś konkrety heheh no dzięki Pelex a tak ludziska, jak się Wam podobała ta srebrna strzała??? wogule to gdzie są jakieś fotki...Keżor dawaj dawaj
Gracjan Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Siema Nawet fajna była ale fotele i kiera wytarta dość mocno no i trochę kopcił
keżor Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 UWAGA !!! SPOT Grillowy Przełożony na za tydzień !!!! pisać kto będzie (w odpowiednim temacie )
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 no pogoda dzisiaj dała d*py... pada i pada
kris_kilt Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 pelex , gracjan , dzięki za info więc inspekcja do wykasowania, a z tą 2 rzeczą - powiem mojemu mechanikowi jak będę olej zmieniał i niech on się tym zajmie ale jeszcze raz dzięki za info
gregory Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam! Spocik był wczoraj udany. Na strefie podobała mi się straż miejska, która jakby się bała podjechać i stanęli gdzieś dalej i obserwowali co się dzieje Miron twoja furka mega wypasiona, trudno sobie wyobrazić większy wypas. 560Nm daje rade i nawet dla mnie jak dla kogoś kto ma już wcisk w fotel zaszczepiony wgniot był bardzo wyraźnie odczuwalny. No i ten charakterystyczny dzwięk V-ki przy 3500Rpm, mimo iż to Diesel. Dzięki za przejażdżkę. Gratuluje auta!! Keżor dopiero jak już pojechałeś dowiedziałem się że przypaliłeś trochę sprzęgło Cieszę się, że podobało się psssssyt.... pssssyt. Jeśli chodzi o moje wozidło to już wiem co było przyczyną wczorajszego zamieszania. Ułamana śrubka trzymająca WG(Wast Gate). Skutkiem tego było słabsze doładowanie niż normalnie. Jak widać moja rzeźba nie dała rady i nie ztrzymała ciśnienia :gwizdanie: Dziś po usunięciu tej usterki doładowanie powróciło Dzięki za spota i do następnego psssyt... pssssyt
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Skutkiem tego było słabsze doładowanie niż normalnie. słabsze doładowanie Gregor Tyś jest dobry, taki skromny, a jak wjechał na strefę to się zdało że gościowi te psy porozjeżdżasz obstawiam że u Ciebie bardziej będzie odczuwać tą moc niż u Mirka, bo jednak Mirek ma napęd na 4 łapy i tego aż tak się nie czuje
Gracjan Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Miron co powiesz żeby na przyszłego spota przytargać nasze zabawki i trochę się pościgać ??
Rekomendowane odpowiedzi