Pucek Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 ...właśnie teściowa robi mi drineczka ja bym nie pił Podejrzane, ale muszę się pochwalić bo też ostatnio na odwiedzinach u "teściowej" dostałem zimnego browara żebym sobie po przyjeździe do domu wypił na spokojnie Ty to wogóle masz szczęście ... fajna fura fajna teściowa i super szwagier ... Wysłane z telewizora Note2 Nie narzekam, ale zawsze może być lepiej
Mario22 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 ...właśnie teściowa robi mi drineczka ja bym nie pił Podejrzane, ale muszę się pochwalić bo też ostatnio na odwiedzinach u "teściowej" dostałem zimnego browara żebym sobie po przyjeździe do domu wypił na spokojnie Ty to wogóle masz szczęście ... fajna fura fajna teściowa i super szwagier ... Wysłane z telewizora Note2 Nie narzekam, ale zawsze może być lepiej :D:D:D:D Jak myślisz o tym co ja to świnia jestes hahahahahaha Wysłane z telewizora Note2
Pucek Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 ...właśnie teściowa robi mi drineczka ja bym nie pił Podejrzane, ale muszę się pochwalić bo też ostatnio na odwiedzinach u "teściowej" dostałem zimnego browara żebym sobie po przyjeździe do domu wypił na spokojnie Ty to wogóle masz szczęście ... fajna fura fajna teściowa i super szwagier ... Wysłane z telewizora Note2 Nie narzekam, ale zawsze może być lepiej :D:D:D:D Jak myślisz o tym co ja to świnia jestes hahahahahaha Wysłane z telewizora Note2 To nie jestem świnią
WIŚNIA Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 ...właśnie teściowa robi mi drineczka ja bym nie pił Podejrzane, ale muszę się pochwalić bo też ostatnio na odwiedzinach u "teściowej" dostałem zimnego browara żebym sobie po przyjeździe do domu wypił na spokojnie Ty to wogóle masz szczęście ... fajna fura fajna teściowa i super szwagier ... Wysłane z telewizora Note2 Nie narzekam, ale zawsze może być lepiej :D:D:D:D Jak myślisz o tym co ja to świnia jestes hahahahahaha Wysłane z telewizora Note2 bosz widzisz i nie grzmisz
Polko_V Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 ...yyy...i myślisz... Mario...żeby nie było "joke":wink:
Mario22 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 ...yyy...i myślisz... Mario...żeby nie było "joke":wink: Ejjj bo sie obraże i znów całego spota przesiedze w leonie :D:D Wysłane z telewizora Note2
horny devil Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Wariaty Czasami jestem pewny tego że im mniej powiem tym lepiej dla mnie :grin:
Polko_V Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Wariaty Czasami jestem pewny tego że im mniej powiem tym lepiej dla mnie :grin: ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- ...yyy...i myślisz... Mario...żeby nie było "joke":wink: Ejjj bo sie obraże i znów całego spota przesiedze w leonie :D:D Wysłane z telewizora Note2 aa...pier**lisz dosiądę się
Arturoo Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 ...właśnie teściowa robi mi drineczka ja bym nie pił Podejrzane, ale muszę się pochwalić bo też ostatnio na odwiedzinach u "teściowej" dostałem zimnego browara żebym sobie po przyjeździe do domu wypił na spokojnie Ty to wogóle masz szczęście ... fajna fura fajna teściowa i super szwagier ... Wysłane z telewizora Note2 Nie narzekam, ale zawsze może być lepiej :D:D:D:D Jak myślisz o tym co ja to świnia jestes hahahahahaha Wysłane z telewizora Note2 młody ...to było nie smaczne........ ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- No dobra ale to jakiś padło jest. tam trzeba z dyche wpakować by to jakoś się kulało a ja myślałem że u ciebie V-ka drzemie a to wyciągi z parkingu tak huczały :grin::grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Pije się tu co?
Mario22 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Wariaty Czasami jestem pewny tego że im mniej powiem tym lepiej dla mnie :grin: Oj tam oj tam ... spamuj spamuj to szybciej będzie znów jakiś większy spot jak wtedy w piwniczce czy jak tam sie to nazywało ... Wysłane z telewizora Note2
Polko_V Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 No dobra ale to jakiś padło jest. tam trzeba z dyche wpakować by to jakoś się kulało a ja myślałem że u ciebie V-ka drzemie a to wyciągi z parkingu tak huczały :grin::grin::grin: on ma zryte w deklu no nie...?!:polew::polew::polew:
horny devil Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Aż strach się bać normalnie
Polko_V Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 ...przywykniesz:decayed:...ja też byłem kiedyś normalny... ...mama mi tam kiedyś coś napomknęła
Arturoo Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 No dobra ale to jakiś padło jest. tam trzeba z dyche wpakować by to jakoś się kulało a ja myślałem że u ciebie V-ka drzemie a to wyciągi z parkingu tak huczały :grin::grin::grin: on ma zryte w deklu no nie...?!:polew::polew::polew: spoko ziom....co nie zmienia faktu....,że tam wiało :polew::polew::polew:
WIŚNIA Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 No dobra ale to jakiś padło jest. tam trzeba z dyche wpakować by to jakoś się kulało a ja myślałem że u ciebie V-ka drzemie a to wyciągi z parkingu tak huczały :grin::grin::grin: on ma zryte w deklu no nie...?!:polew::polew::polew: bo stał tam gdzie wyciągi z parkingu były i warczało co chwila jak by ktoś V-ke dusił ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- a co do Lełonów w Mikołowie srebrny na blachach ST pod żabką często stoi srebrny z czarnym dachem całkiem w pytę
Arturoo Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 No dobra ale to jakiś padło jest. tam trzeba z dyche wpakować by to jakoś się kulało a ja myślałem że u ciebie V-ka drzemie a to wyciągi z parkingu tak huczały :grin::grin::grin: on ma zryte w deklu no nie...?!:polew::polew::polew: bo stał tam gdzie wyciągi z parkingu były i warczało co chwila jak by ktoś V-ke dusił pb, czy on ?
Polko_V Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 No dobra ale to jakiś padło jest. tam trzeba z dyche wpakować by to jakoś się kulało a ja myślałem że u ciebie V-ka drzemie a to wyciągi z parkingu tak huczały :grin::grin::grin: on ma zryte w deklu no nie...?!:polew::polew::polew: spoko ziom....co nie zmienia faktu....,że tam wiało :polew::polew::polew: nie wiem...niestety musiałem być (CURVA) w robocie:disgust: aaa...swoją drogą dzisiaj byłe, jutro będę cały następny tydzień (odliczając środę...czyt. mam gubirstag) z sobotą i niedzielą i tak kolejne 2 tyg... ...kiedy na spota do sgl i sk np wpadnę to ja nie wiem ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- ale nie zmienia to faktu, że Wiśnia to spoko ludzik
WIŚNIA Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 No dobra ale to jakiś padło jest. tam trzeba z dyche wpakować by to jakoś się kulało a ja myślałem że u ciebie V-ka drzemie a to wyciągi z parkingu tak huczały :grin::grin::grin: on ma zryte w deklu no nie...?!:polew::polew::polew: spoko ziom....co nie zmienia faktu....,że tam wiało :polew::polew::polew: nie wiem...niestety musiałem być (CURVA) w robocie:disgust: aaa...swoją drogą dzisiaj byłe, jutro będę cały następny tydzień (odliczając środę...czyt. mam gubirstag) z sobotą i niedzielą i tak kolejne 2 tyg... ...kiedy na spota do sgl i sk np wpadnę to ja nie wiem ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- ale nie zmienia to faktu, że Wiśnia to spoko ludzik trzeba było do Łazisk przyjechać jutro wolne,hostel:grin: pusty tylko mudżyny z CB siedzą a nocny 3czy minuty drogi
Polko_V Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 ...dobra Panowie...spadam dobranoc ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- ...kto ma wolne ten ma wolne...ja niestety do roboty idę
Rekomendowane odpowiedzi