Gracjan Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 W takim razie będę czekał na info Przydał by sie taki bajer
piterra Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 W takim razie będę czekał na info Przydał by sie taki bajer Gracjan ale nie wiem czy do benzyny tak łatwo dołożyć tempomat
Pelex Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Gracjan podpięcie to jest juz sparadzone da sie to zrobić bez problemu tylko cza sie wpiąć w kompa ale to opanuje nie powinno być źle Krolu w A4 B5 nie było łopatek do zmiany biegów to jest dopiero w skrzyniach multitronik ....chyba
piterra Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 sama manetka jest do zrobienia od ręki ale gorzej z podłączeniem tu juz trzeba ingerować w kompa i tak dalej ale jak tylko to opanuje z olegą SKIDRIVER to dam zanć jak to w naszych modelach podpiąć Pelex a co z tymi manetkami do zmiany biegów?? są w a4? to nie manetki do biegów tylko ............ wajchy do migaczy świateł i wycieraczek a nie tak jak w F1 do zmiany biegów[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 22:43_________________________________________________ A czym by to się różniło od diesla ? bo wiem że w dieslach było bez problemów a w benzin jest to niewykonalne bo czegoś tam brakuje , jakiegoś modułu a przedewszystkim pedał gazu w dieslu steruje potencjometrem a w benzin linką [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 22:46_________________________________________________więc nie wiem jak będziesz otwierał przepustnicę
krolu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 to nie manetki do biegów tylko ............ wajchy do migaczy świateł i wycieraczek a nie tak jak w F1 do zmiany biegów A mi właśnie chodzi o takie do zmiany biegów czy sa np. w b6 , b7???
Pelex Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Krolu a co ty wogóle tak wyskoczyłeś z manetkami do zmiany biegów? ty sie wyglądem Twojej padlinki zajmij a nie S-F uprawiasz :polew:
Gracjan Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 No to klops ;( A mogło być tak pięknie Dzięki za info piterra
krolu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 a np. taki 1 z brzegu: http://otomoto.pl/audi-a4-po-lifcie-C9414437.html nie mow mi ze nie boze byc tempomatu w benzynce...
diman Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 cze ponownie i d*pa z tego mojego stopu wyciagnalem wszystkie plastiki z tylnej klapy stop wyciagniety na zewnatrz i co i nie dziala cza nowy prad dochodzi a stop ani drgnie pany i tu nasuwa sie pytanie gdzie kupie taki stop oprocz ASO jest moze jakis sklep pomozcie jakis nr tel czy cos
krolu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 tu masz nawet 1,6 z tempomatem :gwizdanie: http://otomoto.pl/audi-a4-avant1-6-16v-C9412784.html
kris_kilt Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 No to klops ;( A mogło być tak pięknie Dzięki za info piterra no to ja już chyba też niemam się co napalać _________________________________________________ a może jednak .... krolu ...
Pelex Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Gracjan nie pomyślałem że masz 1,6 a tam faktycznie jak u Piterry gaźnik kruluje i aparat zapłonowy palcowy :polew:
Gracjan Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Może jak był jako opcja dokupowany to działuje ale jak się chce wyrezac to niestety
krolu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Krolu a co ty wogóle tak wyskoczyłeś z manetkami do zmiany biegów? ty sie wyglądem Twojej padlinki zajmij a nie S-F uprawiasz :polew: Ale jestem ciekawe bo ktos mi bzdury opowiadał i chce to zweryfikować...
piterra Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Krolu a co ty wogóle tak wyskoczyłeś z manetkami do zmiany biegów? ty sie wyglądem Twojej padlinki zajmij a nie S-F uprawiasz :polew: Ale jestem ciekawe bo ktos mi bzdury opowiadał i chce to zweryfikować... to se kiere z konsoli zainstaluj :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 22:57_________________________________________________a wogóle Krolu to wierzysz fachowcom albo nie wiadomo komu :bicz3:
krolu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Krolu a co ty wogóle tak wyskoczyłeś z manetkami do zmiany biegów? ty sie wyglądem Twojej padlinki zajmij a nie S-F uprawiasz :polew: Ale jestem ciekawe bo ktos mi bzdury opowiadał i chce to zweryfikować... to se kiere z konsoli zainstaluj :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, Prędzej auto na 3 kolory pomaluje...
maxxxx263 Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Hejka Pitera jeszcze raz dzięki za info na temat przegłubu przegłub wymieniony i wszystko ok od soboty znów sie kulam pozdro
Pucek Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 więc piszę teraz ja, czyli: nie kuście mnie tak na B6 bo już po nocach spać nie mogę, nie mam skąd wziąść reszty gotówki, choćbym niewiem co robił to nie dam rady, a rodzice nie wierzą że bym im to oddał więc lipa, muszę sobie darować, ale jak bym kupił to nie wysiąde z tego auta przez tydzień i nikt więcej go nie dotknie pozatym jest kupiec który jest w trakcie załatwiania więc nie będę nic kombinował, decyzja zapadła, jestem skazany na gołe B5 Diman, a nie przeszedł Ci bezpiecznik????? ja miałem podobnie, ale straciło mi się napięcie na tylnim prawym stopie, wymiana bezpiecznika, takie malutkie, bo są dwa rodzaje, zresztą poszukaj na forum rozpiski bezpieczników do B7, dowiesz się który to jest a nie będziesz musiał szukać królu, a Ty lepiej bierz sie za konie a nie za tempomaty :>
Rekomendowane odpowiedzi