Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie będę czekał na info :) Przydał by sie taki bajer ;)

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W takim razie będę czekał na info :) Przydał by sie taki bajer ;)

Gracjan ale nie wiem czy do benzyny tak łatwo dołożyć tempomat

Opublikowano

A czym by to się różniło od diesla ?

Opublikowano

Gracjan podpięcie to jest juz sparadzone :good: da sie to zrobić bez problemu tylko cza sie wpiąć w kompa ale to opanuje nie powinno być źle

Krolu w A4 B5 nie było łopatek do zmiany biegów to jest dopiero w skrzyniach multitronik ....chyba :wink4:

Opublikowano

sama manetka jest do zrobienia od ręki ale gorzej z podłączeniem tu juz trzeba ingerować w kompa i tak dalej ale jak tylko to opanuje z olegą SKIDRIVER to dam zanć jak to w naszych modelach podpiąć

Pelex a co z tymi manetkami do zmiany biegów?? są w a4?

to nie manetki do biegów tylko ............

wajchy do migaczy świateł i wycieraczek

a nie tak jak w F1 do zmiany biegów[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 22:43_________________________________________________

A czym by to się różniło od diesla ?

bo wiem że w dieslach było bez problemów

a w benzin jest to niewykonalne

bo czegoś tam brakuje , jakiegoś modułu

a przedewszystkim pedał gazu w dieslu steruje potencjometrem a w benzin linką

[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 22:46_________________________________________________więc nie wiem jak będziesz otwierał przepustnicę

Opublikowano

to nie manetki do biegów tylko ............

wajchy do migaczy świateł i wycieraczek

a nie tak jak w F1 do zmiany biegów

A mi właśnie chodzi o takie do zmiany biegów czy sa np. w b6 , b7???

Opublikowano

Krolu a co ty wogóle tak wyskoczyłeś z manetkami do zmiany biegów? ty sie wyglądem Twojej padlinki zajmij a nie S-F uprawiasz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No to klops ;( A mogło być tak pięknie :( Dzięki za info piterra :)

Opublikowano

cze ponownie i d*pa z tego mojego stopu wyciagnalem wszystkie plastiki z tylnej klapy stop wyciagniety na zewnatrz i co i :thumbdown: nie dziala cza nowy prad dochodzi a stop ani drgnie

pany i tu nasuwa sie pytanie gdzie kupie taki stop oprocz ASO jest moze jakis sklep pomozcie jakis nr tel czy cos

Opublikowano

No to klops ;( A mogło być tak pięknie :( Dzięki za info piterra :)

no to ja już chyba też niemam się co napalać :confused4:_________________________________________________

a może jednak :shocked: .... krolu :wink4: ...

Opublikowano

Gracjan nie pomyślałem że masz 1,6 a tam faktycznie jak u Piterry gaźnik kruluje i aparat zapłonowy palcowy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Może jak był jako opcja dokupowany to działuje ale jak się chce wyrezac to niestety ;)

Opublikowano

Krolu a co ty wogóle tak wyskoczyłeś z manetkami do zmiany biegów? ty sie wyglądem Twojej padlinki zajmij a nie S-F uprawiasz :polew: :polew: :polew:

Ale jestem ciekawe bo ktos mi bzdury opowiadał i chce to zweryfikować...

Opublikowano

to se kiere z konsoli zainstaluj :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 22:57_________________________________________________a wogóle Krolu to wierzysz fachowcom albo nie wiadomo komu :bicz3:

Opublikowano

i pada do nitro z PS2 :polew:

Opublikowano

to se kiere z konsoli zainstaluj :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009,

Prędzej auto na 3 kolory pomaluje...

Opublikowano

Hejka :hi:

Pitera jeszcze raz dzięki za info na temat przegłubu przegłub wymieniony i wszystko ok od soboty znów sie kulam pozdro

Opublikowano

więc piszę teraz ja, czyli:

nie kuście mnie tak na B6 bo już po nocach spać nie mogę, nie mam skąd wziąść reszty gotówki, choćbym niewiem co robił to nie dam rady, a rodzice nie wierzą że bym im to oddał :polew:

więc lipa, muszę sobie darować, ale jak bym kupił to nie wysiąde z tego auta przez tydzień i nikt więcej go nie dotknie :naughty:

pozatym jest kupiec który jest w trakcie załatwiania więc nie będę nic kombinował, decyzja zapadła, jestem skazany na gołe B5

Diman, a nie przeszedł Ci bezpiecznik????? ja miałem podobnie, ale straciło mi się napięcie na tylnim prawym stopie, wymiana bezpiecznika, takie malutkie, bo są dwa rodzaje, zresztą poszukaj na forum rozpiski bezpieczników do B7, dowiesz się który to jest a nie będziesz musiał szukać :wink4:

królu, a Ty lepiej bierz sie za konie a nie za tempomaty :>