Majkel Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Maniek kupiłeś listwy kupiłem, kupiłem progowe z S-line'a i te dolne na drzwi z eSki ten klub mnie wykończy :grin: progowe już założone a eSowe powinny dzisiaj przyjść może nie powinno się mieszać styli, ale te z S4 jakoś bardziej mi sie podobają reszta przód, tył i lotka będą z S'lina będzie śliczne - furka będzie przyciągać oko - z listwami dobrze zrobiłeś - S4 są dużo lepsze niż S-line też mam nadzieje, że jakoś to w końcu zacznie wyglądać Przez zime chcę pozbierać reszte gratów, no a na wiosne ruszam ze wszystkim
Pucek Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Maniek kupiłeś listwy kupiłem, kupiłem progowe z S-line'a i te dolne na drzwi z eSki ten klub mnie wykończy :grin: progowe już założone a eSowe powinny dzisiaj przyjść może nie powinno się mieszać styli, ale te z S4 jakoś bardziej mi sie podobają reszta przód, tył i lotka będą z S'lina będzie śliczne - furka będzie przyciągać oko - z listwami dobrze zrobiłeś - S4 są dużo lepsze niż S-line też mam nadzieje, że jakoś to w końcu zacznie wyglądać Przez zime chcę pozbierać reszte gratów, no a na wiosne ruszam ze wszystkim Przypomnij sobie ten jeden z pierwszych spotów gdy nam mówiłeś "nie będę zmieniał na razie tych 17stek bo mam świeże opony i odmalowane fele" a teraz tak inwestujesz w auto że pewnie nigdy byś nawet nie pomyślał że tak skończysz
gregory Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 co tam różowi Nic, Fioletowy Po robocie, pada deszcz więc trzeba się położyć To do garażu polerować Ahhha, zapomniałem nie masz jeszcze garażu trzeba było brać tydzień a ten drugi z nami do austrii jechać A to już, kiedy to ?
Majkel Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Maniek kupiłeś listwy kupiłem, kupiłem progowe z S-line'a i te dolne na drzwi z eSki ten klub mnie wykończy :grin: progowe już założone a eSowe powinny dzisiaj przyjść może nie powinno się mieszać styli, ale te z S4 jakoś bardziej mi sie podobają reszta przód, tył i lotka będą z S'lina będzie śliczne - furka będzie przyciągać oko - z listwami dobrze zrobiłeś - S4 są dużo lepsze niż S-line też mam nadzieje, że jakoś to w końcu zacznie wyglądać Przez zime chcę pozbierać reszte gratów, no a na wiosne ruszam ze wszystkim Przypomnij sobie ten jeden z pierwszych spotów gdy nam mówiłeś "nie będę zmieniał na razie tych 17stek bo mam świeże opony i odmalowane fele" a teraz tak inwestujesz w auto że pewnie nigdy byś nawet nie pomyślał że tak skończysz taaa... wtedy to się człowiek cieszył, że ma fajne 17-stki... do tego nówki opony i 4 sezony spokój... yhymm Ale ta uciecha z każdego nowego rezania wynagradza każdą jedną wydaną złotówke
gregory Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Maniek ----> :decayed: Trza było na piwo iść a nie wchodzić wtedy na to forum Jutro na spota wpadam. Najpierw do mojej Agi do szpitala w SG, a potem pod forum. Kto wpada? Rozumiem, że taki wielki spot jak ostatnio się nie zapowiada, ale dobrze wiedzieć czy ktoś w ogóle będzie
Majkel Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Maniek ---->http://img849.imageshack.us/img849/2204/7dlv.jpg :decayed: Trza było na piwo iść a nie wchodzić wtedy na to forum teraz mi to mówisz??? eee tam... suma sumarun - nie żałuje tego pierwszego kliknięcia tutaj
Pucek Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Maniek ---->http://img849.imageshack.us/img849/2204/7dlv.jpg :decayed: Trza było na piwo iść a nie wchodzić wtedy na to forum Jutro na spota wpadam. Najpierw do mojej Agi do szpitala w SG, a potem pod forum. Kto wpada? Rozumiem, że taki wielki spot jak ostatnio się nie zapowiada, ale dobrze wiedzieć czy ktoś w ogóle będzie Melduję się
Majkel Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Ja niestety jutro wieczorem dopiero startuje do Polski
A4-Tomek Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Ja niestety jutro wieczorem dopiero startuje do Polski Jedziesz budą z kebabem? :decayed:
Majkel Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Ja niestety jutro wieczorem dopiero startuje do Polski Jedziesz budą z kebabem? :decayed: heheh to bym w życiu nie dojechał, jak znam życie, to co parking byłby postój i próby... a to z takim sosem, to z takim... to bez cebuli itd. co po niektórych zmartwie... buda stanie na pewno, ale chyba na początek bez kebaba - będą za to inne frykasy
Pucek Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Ja niestety jutro wieczorem dopiero startuje do Polski Jedziesz budą z kebabem? :decayed: heheh to bym w życiu nie dojechał, jak znam życie, to co parking byłby postój i próby... a to z takim sosem, to z takim... to bez cebuli itd. co po niektórych zmartwie... buda stanie na pewno, ale chyba na początek bez kebaba - będą za to inne frykasy Murzynka będzie kręcić lody?
diman Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Siemanko Jak się wyrobie z roboty o porządnej porze to sie też pojawie no ale jeszcze nie swom niestety:facepalm:
Majkel Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Ja niestety jutro wieczorem dopiero startuje do Polski Jedziesz budą z kebabem? :decayed: heheh to bym w życiu nie dojechał, jak znam życie, to co parking byłby postój i próby... a to z takim sosem, to z takim... to bez cebuli itd. co po niektórych zmartwie... buda stanie na pewno, ale chyba na początek bez kebaba - będą za to inne frykasy Murzynka będzie kręcić lody? miało być w menu... ale sanepid za h*ja nie chce tego przepuścic
A4-Tomek Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Ja niestety jutro wieczorem dopiero startuje do Polski Jedziesz budą z kebabem? :decayed: heheh to bym w życiu nie dojechał, jak znam życie, to co parking byłby postój i próby... a to z takim sosem, to z takim... to bez cebuli itd. co po niektórych zmartwie... buda stanie na pewno, ale chyba na początek bez kebaba - będą za to inne frykasy to czekamy na otwarcie :grin:
tomaszstn Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Siemanko Jutro też wpadnę, trochę ludzi się nazbiera, wpadać reszta niezdecydowana
SebaMC Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Audi Quattro na pełnej k**wie (od 43s) - Sadistic.pl Quattro na dobranoc, mnie jutro nie będzie bo remontuje pokój
Mario22 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Ja zobacze jak z robota bo dzis mialem byc na zorach a bylem w robocie od 20 wiec zobacze. Wysłane z telewizora Note2
Arturoo Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Siemka na wieczór.....postaram sie wpaść jutro..........Mario dziś na Żorach to tylko obstawa grafikowa knajpy była wysłane z one v
horny devil Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 at last at home A jutro jeszcze dłuższy dzień
Rekomendowane odpowiedzi