Majkel Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ---------- Post dopisany at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- ......do czego to doszło.....Pamiętam że jak kupiłem B6 to byłem mega szczęśliwy bo auto juz było na alu 17 a jak pół roku później zmieniłem na 18 to był popłoch na forum bo takie wielkie koła Teraz człowiek kupuje 18 na zimę i jeszcze kręci nosem bo dużo opony widze, że tak samo zaczynaliśmy Miron... też tylko pół roku wytrzymałem ze zmianą koła
Majkel Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Przykładem najlepszym jest Majkel per Maniek ... :D tak zaczol rezać ze nawet nick pprezał Wysłane z telewizora Note2 jak wszystko to wszystko taki mod niskobudżetowy to był
SebaMC Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nie ma dzisiaj jakiegoś spota/zlotu w ten leniwy i nudny dzień?
dejvgliwice Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Nie ma dzisiaj jakiegoś spota/zlotu w ten leniwy i nudny dzień? Proponuj M1
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Fajna pogoda i ludzi wymiotło z forum Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 18:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- A takiego pecha miał nasz forumowy kolega ... miał rnsa... I efekt nagrania z kamery Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 ja nie widze filmiku
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ja nie widze filmiku Mi działa ... jak cos to wpisz w youtube kradziez nawigacji audi nowa huta... filmik dodany przez kerczi Biedny kerczi ... ale nie ma szans na taką szybką akcje ... auto już chowa do garażu w firmie a smiga a3 z bloku do garażu Wysłane z telewizora Note2
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- czysty gnój...ręce up***dolić i zostawić mu tylko kikuty:wallbash:
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- czysty gnój...ręce up***dolić i zostawić mu tylko kikuty:wallbash: Tobie dziala ten link ??? Bo wyslalem go z telewizora wiec mogl mi palec przeskoczyc ale mi dziala tylko mironowi chyba nie... Wysłane z telewizora Note2 ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- nieźle No... tym bardziej że ... to już drugi raz... Wysłane z telewizora Note2
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 masakra.......... Kraków nowa huta .... Wysłane z telewizora Note2
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- czysty gnój...ręce up***dolić i zostawić mu tylko kikuty:wallbash: Tobie dziala ten link ??? Bo wyslalem go z telewizora wiec mogl mi palec przeskoczyc ale mi dziala tylko mironowi chyba nie... Wysłane z telewizora Note2 ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- nieźle No... tym bardziej że ... to już drugi raz... Wysłane z telewizora Note2 tak działa:wink: i "akcja" dla zniecierpliwionych zaczyn się od 3 min:kwasny:
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- czysty gnój...ręce up***dolić i zostawić mu tylko kikuty:wallbash: Tobie dziala ten link ??? Bo wyslalem go z telewizora wiec mogl mi palec przeskoczyc ale mi dziala tylko mironowi chyba nie... Wysłane z telewizora Note2 ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- nieźle No... tym bardziej że ... to już drugi raz... Wysłane z telewizora Note2 tak działa:wink: i "akcja" dla zniecierpliwionych zaczyn się od 3 min:kwasny: Ale nikt z was nie potrafi wyjąc rnsa bez wchodzenia do auta w max 25 sekund do tego niczego nie uszkadzając ... złodziej magik :what: Wysłane z telewizora Note2
Marcin6 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Doświadczony skurwol :thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi