SebaMC Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Audi RS4 329900.00 PLN. łódź - otoMoto.pl
Arturoo Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Audi RS4 329900.00 PLN. łódź - otoMoto.pl Kolorek .... wysłane z one v
SebaMC Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Audi RS4 329900.00 PLN. łódź - otoMoto.pl Kolorek .... wysłane z one v No kolorek miażdży suty, do tego w RS'ie..
horny devil Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Producenci oszczędzają na ksenonach. Są gorsze i droższe :facepalm: Swoją drogą będzie można dowoli rezać bixy bez samopoziomu i sprysków
SebaMC Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Producenci oszczędzają na ksenonach. Są gorsze i droższe:facepalm: Swoją drogą będzie można dowoli rezać bixy bez samopoziomu i sprysków No tylko udowodnij upierdliwemu niebieskiemu, że twój ksenon to ten z mniejszym poborem prądu i emitujący mniej światła Ps. ktoś już rezał spryski w zderzaku b5? bo znając moje zdolności manualne pewnie średnio mi to wyjdzie
szymeniu Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Audi RS4 329900.00 PLN. łódź - otoMoto.pl Kolorek .... wysłane z one v No kolorek miażdży suty, do tego w RS'ie.. No spoko ale cena trochę nie poważna. Ja za swojego kumplowi krzyknąłem 320 i myślę że za dużo a tu RS z nalotem krzyczą taki pieniądz
Pucek Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Udało mi się dziś zarejestrować i ubezpieczyć B7, tak to już sukces, dach praktycznie gotowy, małe drobnostki do porobienia, okna w poniedziałek, wszystko fajnie, zgodnie z planem ale przejechałem się znowu tym moim ''starym struclem'' i jakoś tak, chyba sobie zostawię te auto jako zabawkę
Rekomendowane odpowiedzi