SoMeS Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Dla mnie tempomat tutaj będzie bezcenny Pelex piłeś i gadasz ze mną? :polew:
piterra Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Dla mnie tempomat tutaj będzie bezcenny Pelex piłeś i gadasz ze mną? :polew: Pelex na trzeźwo to nawet kompa nie umie załączyć :polew:
Pelex Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja też gine w czeluściach pościeli [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 23:42_________________________________________________ Ani kompa anie butelki gamoniu
SoMeS Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 i potrafi nawet coś poetycko powiedzieć to ja też w takim razie spadam spać bo na 8mą do roboty [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 23:44_________________________________________________Trzymajcie się
kris_kilt Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 jak wszyscy to ja też uciekam , wkońcu koniec szychty nara wsyztskim , i pozdro somes !
diman Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 no to ja sie przywitam i spadam do roboty cza na ten stop zarobic dzieki pitek info o sklepie zapytam milego dnia zycze
krolu Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Akcja tempomat mi się podoba... ja i tak w planach miałem FIS-a w te wakacje... (ale ta skrzynia i nie wiem czy mi starczy kasy na zegary z Fisem) a więc manetki i tak muszę kupić...
Pelex Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Cześć wszystkim Krolu ja już nie ogarniam Twoich planów musze przyznać że masz ich więcej niz Pucek
krolu Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Cześć wszystkim Krolu ja już nie ogarniam Twoich planów musze przyznać że masz ich więcej niz Pucek O Fisie myślę od dawna... Mam już plan i schematy... A co do AWX-a to myślę czy warto ładować w moją paść kilka tysięcy, ( skrzynia 800 zł + sprzęgło 500+ dwumas 800? a potem rozrząd 1000 + jakeiś wtryski 400-600 zł program 1000 zł żeby to auto jeździło i ew. za niedługo zawieszenie z tyłu 1300 zł?? ) czy zrobić tą skrzynie pomalowac machę i sprzedać go wsycić jakiś kredycik i kupić AWX-a nie musze mieć s-lina Rns-a itp.
miron78 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 jak ktoś będzie coś wiedział to dajcie znać http://www.a4-klub.pl/smf/czarne_relingi_dachowe_do_b7-t89543.0.html
sparki Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 krolu ja doskonale pamiętam jak mówiłeś ze pojezdzisz tym troche i zmieniasz na B6, teraz jak włożysz tyle kasy w naprawy/wymiany to raczej utkniesz w tym aucie na pare lat, zastanów sie lepiej czy nie zrobić w nim tylko skrzyni puścić padło w świat i poszukać odrobine nowszej padlinki już z większą ilością kucy np takiego AFN i w nim możesz dalej sobie z czasem grzebać
Pelex Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Miron ja mam czarne relingi mogę sie z Tobą zamienić lekko się podogina, ponaciąga , spłaszczy i podejdą na pewno Oczywiście do moich będziesz musiał dopłacić lub możesz mi oddać swoje B6 i myślę że będziemy wtedy kwita Przemyśl to bo mogę się rozmyślić [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 13:10_________________________________________________dobrze prawisz Sparki
krolu Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 krolu ja doskonale pamiętam jak mówiłeś ze pojezdzisz tym troche i zmieniasz na B6, teraz jak włożysz tyle kasy w naprawy/wymiany to raczej utkniesz w tym aucie na pare lat, zastanów sie lepiej czy nie zrobić w nim tylko skrzyni puścić padło w świat i poszukać odrobine nowszej padlinki już z większą ilością kucy np takiego AFN i w nim możesz dalej sobie z czasem grzebać No właśnie dokłądnie na czymś takim myślę... Ale z 2 strony chce się wynieść od rodziców... a bym musiał wziąść jakiś kredyt... A moją b5 zle mi się nie jeździ jak zrobie to wszystko to będzie spokój i bede mógł ew. w mieszkanie ładować kase... a moge trafić na b6 do którego znów będę musiał władować kase... jakieś rozrządy itp. tego nie uniknę... (i myśle o w miarę gołym AWX-ie 2001-2002) WIĘC NIE WIEM CO ROBIĆ senior napewno by mi puściło to padło bez problemów... i coś fajnego bym sobie tu wyszukał ale... [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 13:18_________________________________________________Pucek wiem co czujesz...
Rekomendowane odpowiedzi