Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maniek ty oliwo

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dla mnie tempomat tutaj będzie bezcenny :notworthy:

Pelex piłeś i gadasz ze mną? :kwasny:

:polew: :polew:

Opublikowano

Dla mnie tempomat tutaj będzie bezcenny :notworthy:

Pelex piłeś i gadasz ze mną? :kwasny:

:polew: :polew:

Pelex na trzeźwo to nawet kompa nie umie załączyć :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja też gine w czeluściach pościeli :naughty:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 23:42_________________________________________________ Ani kompa anie butelki gamoniu :polew:

Opublikowano

i potrafi nawet coś poetycko powiedzieć :decayed:

to ja też w takim razie spadam spać bo na 8mą do roboty :sorry:

[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 23:44_________________________________________________Trzymajcie się :wink4:

Opublikowano

Narta wszystkim tu zebranym :hi:

Opublikowano
:hi: no to ja sie przywitam i spadam do roboty cza na ten stop zarobic dzieki pitek info o sklepie zapytam milego dnia zycze
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:bry:

Akcja tempomat mi się podoba... ja i tak w planach miałem FIS-a w te wakacje... (ale ta skrzynia i nie wiem czy mi starczy kasy na zegary z Fisem) a więc manetki i tak muszę kupić...

Opublikowano

Dobry :hi:

Opublikowano

Cześć:)

Opublikowano

Cześć wszystkim :hi:

Krolu ja już nie ogarniam Twoich planów :no:

musze przyznać że masz ich więcej niz Pucek :polew:

Opublikowano

Cześć wszystkim :hi:

Krolu ja już nie ogarniam Twoich planów :no:

musze przyznać że masz ich więcej niz Pucek :polew:

O Fisie myślę od dawna... Mam już plan i schematy...

A co do AWX-a to myślę czy warto ładować w moją paść kilka tysięcy, ( skrzynia 800 zł + sprzęgło 500+ dwumas 800? a potem rozrząd 1000 + jakeiś wtryski 400-600 zł program 1000 zł żeby to auto jeździło i ew. za niedługo zawieszenie z tyłu 1300 zł?? )

czy zrobić tą skrzynie pomalowac machę i sprzedać go wsycić jakiś kredycik i kupić AWX-a nie musze mieć s-lina Rns-a itp.

Opublikowano

krolu ja doskonale pamiętam jak mówiłeś ze pojezdzisz tym troche i zmieniasz na B6, teraz jak włożysz tyle kasy w naprawy/wymiany to raczej utkniesz w tym aucie na pare lat, zastanów sie lepiej czy nie zrobić w nim tylko skrzyni puścić padło w świat i poszukać odrobine nowszej padlinki już z większą ilością kucy np takiego AFN i w nim możesz dalej sobie z czasem grzebać

Opublikowano

Miron ja mam czarne relingi mogę sie z Tobą zamienić :naughty: lekko się podogina, ponaciąga , spłaszczy i podejdą na pewno :wink4:

Oczywiście do moich będziesz musiał dopłacić lub możesz mi oddać swoje B6 i myślę że będziemy wtedy kwita :polew:

Przemyśl to bo mogę się rozmyślić :evil:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 13:10_________________________________________________dobrze prawisz Sparki :good:

Opublikowano

krolu ja doskonale pamiętam jak mówiłeś ze pojezdzisz tym troche i zmieniasz na B6, teraz jak włożysz tyle kasy w naprawy/wymiany to raczej utkniesz w tym aucie na pare lat, zastanów sie lepiej czy nie zrobić w nim tylko skrzyni puścić padło w świat i poszukać odrobine nowszej padlinki już z większą ilością kucy np takiego AFN i w nim możesz dalej sobie z czasem grzebać

No właśnie dokłądnie na czymś takim myślę...

Ale z 2 strony chce się wynieść od rodziców... a bym musiał wziąść jakiś kredyt...

A moją b5 zle mi się nie jeździ jak zrobie to wszystko to będzie spokój i bede mógł ew. w mieszkanie ładować kase... a moge trafić na b6 do którego znów będę musiał władować kase... jakieś rozrządy itp. tego nie uniknę... (i myśle o w miarę gołym AWX-ie 2001-2002)

WIĘC NIE WIEM CO ROBIĆ :( senior napewno by mi puściło to padło bez problemów... i coś fajnego bym sobie tu wyszukał ale... [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 13:18_________________________________________________Pucek wiem co czujesz...

Opublikowano

Młodzież wy macie dylematy :gwizdanie: