tomaszstn Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Po robocie Ja tam nie wiem. Moja se kupila xboxa i moze z 2-3 razy w niego gralem. Tak to nie ma czasu To kup sobie Forze 5 lub Forze Horizon poupalaj R8 i zaczniesz często pogrywać ... ja teraz upalam najnowszego NFS-a jutro jade do empiku zamówić pre-order Gran Turismo 6 Lepiej w realu ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Pucek mam -15% no nowe Vosseny jakbyś chciał SPADAJ https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/q71/s720x720/998315_573667799353181_1255199507_n.jpg Ładne ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ---------- Pucek mam -15% no nowe Vosseny jakbyś chciał SPADAJ Znając Pucka dowali czymś jak rok temu w B5
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Pucek mam -15% no nowe Vosseny jakbyś chciał SPADAJ te fele mogly by ryc psyche w B7 http://files.vau-max.de/images/2012/05/003bilder-beni-golf-5-gti-vossen-wheels-r8-brakes-carbon-tuning-breitbau-tief-fotos-pics-wheels.jpg Na b7 wyglądają tak sobie, za to te wklejone wyżej czytaj szprychy wyglądają mega.... W sumie, już miałem wybrane konkretne felgi
diman Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 No to pyrsk drineczek pod te andrzejki domóweczka z żonką
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 tomaszstn już nie przesadzaj, coś tam się założy H4mm3R, już wiem jaki typ koła szukać, w sumie od razu wiedziałem że szprycha na B7 zrobi robotę ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- No to pyrsk drineczek pod te andrzejki domóweczka z żonką Widzę dobry humorek, będzie bzykanie
tomaszstn Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 tomaszstn już nie przesadzaj, coś tam się założy H4mm3R, już wiem jaki typ koła szukać, w sumie od razu wiedziałem że szprycha na B7 zrobi robotę To zapodaj jakieś info, po pijaku nie chciałeś się zdradzić
diman Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 tomaszstn już nie przesadzaj, coś tam się założy H4mm3R, już wiem jaki typ koła szukać, w sumie od razu wiedziałem że szprycha na B7 zrobi robotę ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- No to pyrsk drineczek pod te andrzejki domóweczka z żonką Widzę dobry humorek, będzie bzykanie No nieomieszkam cos pobzykac
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 H4mm3R, już wiem jaki typ koła szukać, w sumie od razu wiedziałem że szprycha na B7 zrobi robotę Ja też już mam kilka wzorów upatrzonych
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 tomaszstn już nie przesadzaj, coś tam się założy H4mm3R, już wiem jaki typ koła szukać, w sumie od razu wiedziałem że szprycha na B7 zrobi robotę To zapodaj jakieś info, po pijaku nie chciałeś się zdradzić Nic nie jest jeszcze pewne więc nie ma o czym gadać
tomaszstn Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 tomaszstn już nie przesadzaj, coś tam się założy H4mm3R, już wiem jaki typ koła szukać, w sumie od razu wiedziałem że szprycha na B7 zrobi robotę To zapodaj jakieś info, po pijaku nie chciałeś się zdradzić Nic nie jest jeszcze pewne więc nie ma o czym gadać he he
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 tomaszstn już nie przesadzaj, coś tam się założy H4mm3R, już wiem jaki typ koła szukać, w sumie od razu wiedziałem że szprycha na B7 zrobi robotę ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- No to pyrsk drineczek pod te andrzejki domóweczka z żonką Widzę dobry humorek, będzie bzykanie No nieomieszkam cos pobzykac ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- Tylko pamiętaj że 9J to minimum Powiedzmy że 8.5j to takie minimum, ale celuję w 9j, czekam na pw z tymi propozycjami, nie możemy jeździć na tych samych felgach Spodziewałem się B8 na wiosnę :whistling:
tomaszstn Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Kuźwa, wszyscy coś drinkują a ja w pracy siedzę
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Kuźwa, wszyscy coś drinkują a ja w pracy siedzę My wydajemy, Ty zarabiasz
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Tylko pamiętaj że 9J to minimum Powiedzmy że 8.5j to takie minimum, ale celuję w 9j, czekam na pw z tymi propozycjami, nie możemy jeździć na tych samych felgach Spodziewałem się B8 na wiosnę :whistling: Parcia nie mam na B8 choć wypadało by już zmienić strucla w ostateczności będzie metamorfoza B7
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Tylko pamiętaj że 9J to minimum Powiedzmy że 8.5j to takie minimum, ale celuję w 9j, czekam na pw z tymi propozycjami, nie możemy jeździć na tych samych felgach Spodziewałem się B8 na wiosnę :whistling: Parcia nie mam na B8 choć wypadało by już zmienić strucla w ostateczności będzie metamorfoza B7 Ćwiary RS4 ? Jak oglądam różne fotki i widzę fajnie zrobione B7 a potem B8 tylko na dobrej feldze to jest przeskok w uj i widać jaki zabytek niedawno nabyłem:facepalm: ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- Też wolałbym tylko wydawać Żeby wydawać, najpierw trzeba zarobić
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Tylko pamiętaj że 9J to minimum Powiedzmy że 8.5j to takie minimum, ale celuję w 9j, czekam na pw z tymi propozycjami, nie możemy jeździć na tych samych felgach Spodziewałem się B8 na wiosnę :whistling: Parcia nie mam na B8 choć wypadało by już zmienić strucla w ostateczności będzie metamorfoza B7 Ćwiary RS4 ? Jak oglądam różne fotki i widzę fajnie zrobione B7 a potem B8 tylko na dobrej feldze to jest przeskok w uj i widać jaki zabytek niedawno nabyłem:facepalm: Tak grubo nie będzie, wolałbym już kupić B8
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Tylko pamiętaj że 9J to minimum Powiedzmy że 8.5j to takie minimum, ale celuję w 9j, czekam na pw z tymi propozycjami, nie możemy jeździć na tych samych felgach Spodziewałem się B8 na wiosnę :whistling: Parcia nie mam na B8 choć wypadało by już zmienić strucla w ostateczności będzie metamorfoza B7 Ćwiary RS4 ? Jak oglądam różne fotki i widzę fajnie zrobione B7 a potem B8 tylko na dobrej feldze to jest przeskok w uj i widać jaki zabytek niedawno nabyłem:facepalm: Tak grubo nie będzie, wolałbym już kupić B8 Eee to tylko zmiana koła Dalej nie dostałem pw:whistling:
tomaszstn Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Też wolałbym tylko wydawać Żeby wydawać, najpierw trzeba zarobić Wolałbym nie musieć zarabiać tylko wydawać
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Tylko pamiętaj że 9J to minimum Powiedzmy że 8.5j to takie minimum, ale celuję w 9j, czekam na pw z tymi propozycjami, nie możemy jeździć na tych samych felgach Spodziewałem się B8 na wiosnę :whistling: Parcia nie mam na B8 choć wypadało by już zmienić strucla w ostateczności będzie metamorfoza B7 Ćwiary RS4 ? Jak oglądam różne fotki i widzę fajnie zrobione B7 a potem B8 tylko na dobrej feldze to jest przeskok w uj i widać jaki zabytek niedawno nabyłem:facepalm: Tak grubo nie będzie, wolałbym już kupić B8 Eee to tylko zmiana koła Dalej nie dostałem pw:whistling: PW ode mnie?
Rekomendowane odpowiedzi