Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, myślę czy by się do Was jutro nie wybrać po raz pierwszy na takie coś jak zlot - możecie powiedzieć jak to wygląda i kto z Was będzie jutro aby pogadać i dowiedzieć się czegoś więcej o B8? :)

o autach na spocie nie rozmawiamy....daj spokój...tu o autach i jeszcze na spocie....proszę Cię :facepalm:

:decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Hej, myślę czy by się do Was jutro nie wybrać po raz pierwszy na takie coś jak zlot - możecie powiedzieć jak to wygląda i kto z Was będzie jutro aby pogadać i dowiedzieć się czegoś więcej o B8? :)

o autach na spocie nie rozmawiamy....daj spokój...tu o autach i jeszcze na spocie....proszę Cię :facepalm:

:decayed:

Oczywiście Arturo żartuje pomiędzy spotem a kebabem czasem ktoś napomknie coś w stylu "gdzieś znalazł to padło, czy te heble to 312?" :-D

Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Nie no jak o samochodach nie pogadamy, to ja nie mam po co się do Was jechać z Katowic daleko jest :P Aczkolwiek - tego kebaba to gdzie? :D

Opublikowano
Nie no jak o samochodach nie pogadamy, to ja nie mam po co się do Was jechać z Katowic daleko jest :P Aczkolwiek - tego kebaba to gdzie? :D

olej to...szkoda ...tyn bardziej ropy...nigdy nie wiadomo też ,czy ..........................to słynne 2.0 po drodze nie stanie ,a mrozy są.....:naughty:

---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ----------

ja tak samo robię...mam co mam i też za daleko nie jeżdżę.....

Opublikowano

Artur :facepalm: ... :polew:

ciubas, przyjedź i zobaczysz jak to wygląda :wink: kebab również w Gliwicach

Opublikowano

Właśnie ropa droga, w bagażniku mam kocyk to mrozy mi nie straszne a ten silnik jak na razie mnie nie zawiódł, bardziej zawodzi mnie ocena szerokości pojazdu w mojej bramie :/ Gdzie i o której Was dokładnie szukać?

Opublikowano
Artur :facepalm: ... :polew:

ciubas, przyjedź i zobaczysz jak to wygląda :wink: kebab również w Gliwicach

Ty ....no jak z Kato do Gliwic jest daleko ...........:polew:.......................to jak to mówią w Knurowie.... : "o ja jebie :facepalm::decayed: ".....

PS. Kolego ciubas ...po prostu podjedź ...każdy z nas jechał kiedyś w nieznane :whistling: pierwszy raz ....bliżej bądź :naughty: dalej ale brało się kanapki ....termos z herbatką ...któryś z kumpli czekał na fonie jakby trza było padlinę na lince pod dom zaprowadzić..........i się jechało :thumbup:

w pierwszym poście wszystkie info masz.....pod Forum się spotyka ekipa :wink::hi::wink:

Opublikowano

przykład....tylko nie rysunki proszę :wink:

Wszystkie nowe furki :wink:

Powiem że to świeci nawet lepiej niż xenon :naughty:

Jak tam tomek byłeś u Bulczasa też kupiłeś ta varte 77ah

do swojego forda ten aku potrzebowałes

Opublikowano

Boje się nieznanego ;) Mam nadzieję, że mi się uda - do zobaczenia koło 18 :)

Opublikowano
Boje się nieznanego ;) Mam nadzieję, że mi się uda - do zobaczenia koło 18 :)

bierz jakiegoś misia ze sobą....zawsze to trochę raźniej będziesz miał ....gdyby ktoś do Ciebie podszedł się przywitać pod Forum :wink::decayed:

Opublikowano

Arturoo :facepalm:

Ja postaram się przytoczyć padło chociaż na hale jadę i nie wiem czy się wyrobie do 19

Opublikowano

:kwasny:......kuźwa ....misia nigdy nie miałeś ????

:facepalm:

mis.jpeg

:wink:

---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ----------

Arturoo :facepalm:

Ja postaram się przytoczyć padło chociaż na hale jadę i nie wiem czy się wyrobie do 19

3-ci dzień w pracy jestem......co się dziwisz ??!! :polew::wink:

Opublikowano

ja 4 od 7 do 20:00 średnio :P

A dzień pluszowego misia był w poniedziałek chyba o ile mi się dni nie popie....

Już mi się dni tygodnia gubią :doh:

Opublikowano

I ja się postaram, ale nie wiem czy zdążę... :wink:

Artur, wypisz wniosek o urlop, bo się boję co będzie za tydzień :grin:

Opublikowano
:wink::decayed:
Opublikowano

Ciubas... wpadaj, tylko nie goń się na 18.00 bo wszyscy przeważnie parę minut po się zjeżdżają :wink: Jak wjedziesz na parking z forum od ul. lipowej, to druga uliczka w prawo :wink: A spot jak spot, postoisz, pogadasz o pierdołach, sporo się pośmiejesz, później zaliczysz kebaba i do domu :wink:

Mnie Pany jutro nie będzie, cisne w góry, HEJ!!! :decayed:

Opublikowano

Ciubas... wpadaj, tylko nie goń się na 18.00 bo wszyscy przeważnie parę minut po się zjeżdżają :wink: Jak wjedziesz na parking z forum od ul. lipowej, to druga uliczka w prawo :wink: A spot jak spot, postoisz, pogadasz o pierdołach, sporo się pośmiejesz, później zaliczysz kebaba i do domu :wink:

Maniek czyżby jakaś nowa d...p...a ... ???

Opublikowano

Maniek czyżby jakaś nowa d...p...a ... ???

Nie, nie... weekendzik ze znajomymi w Murzasichle :wink:

A kto wie, może jaką Maryne poznam i przywioze na Śląsk :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.