Pucek Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Tylko pamiętaj że 9J to minimum Powiedzmy że 8.5j to takie minimum, ale celuję w 9j, czekam na pw z tymi propozycjami, nie możemy jeździć na tych samych felgach Spodziewałem się B8 na wiosnę :whistling: Parcia nie mam na B8 choć wypadało by już zmienić strucla w ostateczności będzie metamorfoza B7 Ćwiary RS4 ? Jak oglądam różne fotki i widzę fajnie zrobione B7 a potem B8 tylko na dobrej feldze to jest przeskok w uj i widać jaki zabytek niedawno nabyłem:facepalm: Tak grubo nie będzie, wolałbym już kupić B8 Eee to tylko zmiana koła Dalej nie dostałem pw:whistling: PW ode mnie? No raczej, jak sobie wyobrażasz 2 B7 na tym samym kole
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Tylko pamiętaj że 9J to minimum Powiedzmy że 8.5j to takie minimum, ale celuję w 9j, czekam na pw z tymi propozycjami, nie możemy jeździć na tych samych felgach Spodziewałem się B8 na wiosnę :whistling: Parcia nie mam na B8 choć wypadało by już zmienić strucla w ostateczności będzie metamorfoza B7 Ćwiary RS4 ? Jak oglądam różne fotki i widzę fajnie zrobione B7 a potem B8 tylko na dobrej feldze to jest przeskok w uj i widać jaki zabytek niedawno nabyłem:facepalm: Tak grubo nie będzie, wolałbym już kupić B8 Eee to tylko zmiana koła Dalej nie dostałem pw:whistling: PW ode mnie? No raczej, jak sobie wyobrażasz 2 B7 na tym samym kole To już nie dzisiaj, poza tym po nowym roku będę się bardziej interesować to wtedy Cię uprzedzę
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Tylko pamiętaj że 9J to minimum Powiedzmy że 8.5j to takie minimum, ale celuję w 9j, czekam na pw z tymi propozycjami, nie możemy jeździć na tych samych felgach Spodziewałem się B8 na wiosnę :whistling: Parcia nie mam na B8 choć wypadało by już zmienić strucla w ostateczności będzie metamorfoza B7 Ćwiary RS4 ? Jak oglądam różne fotki i widzę fajnie zrobione B7 a potem B8 tylko na dobrej feldze to jest przeskok w uj i widać jaki zabytek niedawno nabyłem:facepalm: Tak grubo nie będzie, wolałbym już kupić B8 Eee to tylko zmiana koła Dalej nie dostałem pw:whistling: PW ode mnie? No raczej, jak sobie wyobrażasz 2 B7 na tym samym kole To już nie dzisiaj, poza tym po nowym roku będę się bardziej interesować to wtedy Cię uprzedzę Dyplomatyczna wymówka
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Pucek mam -15% no nowe Vosseny jakbyś chciał SPADAJ te fele mogly by ryc psyche w B7 http://files.vau-max.de/images/2012/05/003bilder-beni-golf-5-gti-vossen-wheels-r8-brakes-carbon-tuning-breitbau-tief-fotos-pics-wheels.jpg ---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- tylko bez polery i koloru
Mario22 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 A nooo .. i od poniedziałku nocki ...
tomaszstn Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- Ostatnio widziałem Tomka A4
Polko_V Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- Ostatnio widziałem Tomka A4 http://img.myepicwall.com/2013/12/b4650cd2ad4b8f66390df511c610c2a4.gif żałuję już chUlera, że nie mogłem
tomaszstn Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Grzesiek, żałuj, żałuj, zapoczątkowałem strzelanie z breneki to potem reszta jak się rzuciła
Polko_V Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Grzesiek, żałuj, żałuj, zapoczątkowałem strzelanie z breneki to potem reszta jak się rzuciła ehhh...wiem co straciłem ale niestety...u mnie teraz bardzo ciężko z wolnym czasem:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi