kris_kilt Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 witam taka pogoda , a tu w robocie trzeba siedzieć , zaraz coś mnie chyba trafi :wallbash:
Pucek Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 myślałem że mam zwidy, ale dzisiaj znów to się potwierdziło, pamiętacie jak pisałem o szarnym RS4 B5? w rybniku na rybnickich? owszem, wtedy Mirek też go widział ale w Kuźni raciborskiej a jednak jest w centrum mojego zakorkowanego miasta czarne B5 RS4, blachy SR 71... gość koło 28 lat, jego żona pracuje w żorach, mijałem go już dwa razy, chyba wiem gdzie mniej więcej mieszka, postaram się go namierzyć i zaprosić na spota... ale takie stare padło, a jak to wygląda na drodze... czarniutka szeroka bestia, nic nie znaczący dla zwykłego szaraka znaczek na tylnej klapie rs4 a jaki zapierdalacz!!! ciekawe jak to jedzie aa no i zauważyłem, że jak przygazował to mu lekko na niebiesko zakopcił, zawyło i zakopciło, żeby nie było to to nie był diesel przeróbka Krisu jak tam grill??? ja Ci podpowiem że czarny matt właśnie niejest taki odznaczający się na reszcie grilla, gdybyś zapodał połysk to różnica by była, tak to nie ma strachu, to się straci na aucie
kris_kilt Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 myślałem że mam zwidy, ale dzisiaj znów to się potwierdziło, pamiętacie jak pisałem o szarnym RS4 B5? w rybniku na rybnickich? owszem, wtedy Mirek też go widział ale w Kuźni raciborskiej a jednak jest w centrum mojego zakorkowanego miasta czarne B5 RS4, blachy SR 71... gość koło 28 lat, jego żona pracuje w żorach, mijałem go już dwa razy, chyba wiem gdzie mniej więcej mieszka, postaram się go namierzyć i zaprosić na spota... ale takie stare padło, a jak to wygląda na drodze... czarniutka szeroka bestia, nic nie znaczący dla zwykłego szaraka znaczek na tylnej klapie rs4 a jaki zapierdalacz!!! ciekawe jak to jedzie aa no i zauważyłem, że jak przygazował to mu lekko na niebiesko zakopcił, zawyło i zakopciło, żeby nie było to to nie był diesel przeróbka Krisu jak tam grill??? ja Ci podpowiem że czarny matt właśnie niejest taki odznaczający się na reszcie grilla, gdybyś zapodał połysk to różnica by była, tak to nie ma strachu, to się straci na aucie siemasz pucek no pomalowałem już 3 razy , dzisiaj po pracy będzie 4 i jutro będę zakładał , no tak tez pomyślałem , że nie powinno być różnicy , szczegolnie że atrapę jeszcze przemyje , powinno być ok , tylko jeden mały szkopuł - spray - metalic mam , zobacze jaki będzie efekt , najwyżej kupie później typowy matt i przejade jeszzce raz a póki co , 2 dzień bez grilla zapieprzam
Pelex Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Pucek to RS4 nie jest wcale takie stare one może być z roku 2001 np.
kris_kilt Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Pucek to RS4 nie jest wcale takie stare one może być z roku 2001 np. z tego co czytałęm , to B5 rs4 może być z 00-01 tylko , poprawcie mnie jak się mylę (z pewnością to zrobicie )
miron78 Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 RS4 B5 Ogólne: Lata produkcji: 2000 - 2001 (ostatnie RS4 B5 opuściło fabrykę w Neckarsulm dokładnie 1 sierpnia 2001 r.) Ilość wyprodukowanych egzemplarzy: 6030 Zbiornik paliwa: 70 litrów Zużycie paliwa: 10 - 23 l/100km Średnie zużycie paliwa: 12,5 L/100km Osiągi: Prędkość maksymalna: *250 km/h (304 km/h) Moc maksymalna: 280kW / 380 KM przy 6100 obr / min. Maksymalny moment obrotowy: 440 Nm w zakresie 2500 - 6000 obr / min. 0-60 mil/h (96 km/h): 4,7 s 0-100 km/h: 4,9 s [br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 20:48_________________________________________________Pucek pomyliłem się - B6 nie będzie odebrane prze niego w sobotę - będzie odebrane jutro - ostatecznie tak jak stało ( tylko oponki podmieniłem ) za 47 tyś zł [br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 20:50_________________________________________________Po 2 dniach zmagań wreszcie zapadła decyzja w sprawie nowego felunku. Decyzja podjęta - graty w drodze - czy decyzja słuszna czy też nie ocenicie sami już niebawem, ale jeszcze nie w ten piątek Zdradzę tylko, że zaryzykowałem i poszedłem w 19
kris_kilt Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 miron - wikipedia hehehe mam nadzieje że na następnym spocie już będą założone , nieomieszkam sie pojawić :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 miron - wikipedia hehehe mam nadzieje że na następnym spocie już będą założone , nieomieszkam sie pojawić :gwizdanie: nie ważne skąd - ważne że szybko
Pucek Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 cóż, życie, było fajne auto i tyle ale ciesze się że idziesz w 19'', teraz będzie mega efekt!!! będzie dobra wizytówka dla spotu, wypas B7, wypas B5, jedynie brakuje wypasu B6 :gwizdanie: mi tam o wiek auta nie chodziło, ale każdy zwykły wyjadacz pomyśli że to zwykłe B5 avant, a ludzie już nie skojarzą że to rok conajmniej 2000 bo ile jeździ takich starych avantów Kris...zjebałeś miał być MATT i innego nie! chcesz to Ci jutro kupie matt, sprawdzony bo sam będę dla siebie kupował a cena to chyba jakoś 10 zł w lakierni
miron78 Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 cóż, życie, było fajne auto i tyle ale ciesze się że idziesz w 19'', teraz będzie mega efekt!!! będzie dobra wizytówka dla spotu, wypas B7, wypas B5, jedynie brakuje wypasu B6 :gwizdanie: mi tam o wiek auta nie chodziło, ale każdy zwykły wyjadacz pomyśli że to zwykłe B5 avant, a ludzie już nie skojarzą że to rok conajmniej 2000 bo ile jeździ takich starych avantów Kris...zjebałeś miał być MATT i innego nie! chcesz to Ci jutro kupie matt, sprawdzony bo sam będę dla siebie kupował a cena to chyba jakoś 10 zł w lakierni a mogło zostać na Gliwickich wypasione B6 - eeeecccchhhh Pucek - dla odważnych świat należy - mogłeś zaryzykować - wrazie problemów finansowych to zawsze to tylko auto które w każdej chwili można sprzedać, tymbardziej że miałeś więcej kasy od tego który teraz je kupuje ;([br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 21:19_________________________________________________napewno byłoby bardziej uszanowane za rok niż w jego rękach ( choć może o te akurat będzie dbał ) - mam nadzieje
kris_kilt Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 miron - wikipedia hehehe mam nadzieje że na następnym spocie już będą założone , nieomieszkam sie pojawić :gwizdanie: nie ważne skąd - ważne że szybko co fakt to fakt _________________________________________________ Kris...zjebałeś miał być MATT i innego nie! chcesz to Ci jutro kupie matt, sprawdzony bo sam będę dla siebie kupował a cena to chyba jakoś 10 zł w lakierni a tam zjebałeś odrazu :tongue4:, najwyżej później przejade jeszcze raz matt'em i już , możesz mi wziaść , jak mówisz że sprawdzony , tylko że bym go odebrał za tydzień dopiero na spocie
Pucek Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 noo te 30-35 miałem ale po sprzedaży mojego, a reszte kasy to nie było by łatwo skombinować ale obstawiam że do wiosny bym się rozliczył mam nadzieję że on zadba o to auto, ja bym je czyścił chyba 2 razy na dzień cóż, dałem d*py i tyle, żeby tylko go nie zniszczył, a tak wogule to ja on Ci go spłaca? reszte kasy daje jak te swoje sprzeda?
gregory Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Dziwne trochę. Najpierw miał Diesla teraz kupił benzynę. Koszty podróżowania nieporównywalne bo to 1.8T pochłania więcej. Ale nie martw się Pucek może będzie do sprzedania to B6 znów za niedługo. Chyba, że nowemu właścicielowi obojętne spalanie jest, liczy się wypasss
Pucek Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 nooo ja sam się zastanawiałem, bo skoro w 3 lata gdy jeździł tym B5 zrobił 100 tyś km to przeliczając sobie te kilometry na paliwo, wyjdzie go sporo drożej, więc albo jest kasiasty bo paliwo nie jest tanie, chociaż ropa podobnie ale zawsze dieslem zrobi się dużo kilometrów więcej na banku niż przy benzynie może założy LPG power? ja bym chyba tego nie zrobił no zobaczymy, narazie to mam inne problemy, różne pomysły mi przychodzą do głowy no zobaczymy
miron78 Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 Daje mi 30 tyś resztę po sprzedaniu swojego. Gregor - zna tą furke i chyba się zakochał - spalanie go bolało i długo myślał nad przesiadką - to nie było tak że zdecydował się tak odrazu - ostatecznie stwierdził "raz sie żyje - biorę"
krolu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 @Pucek i rs4: tu jest chyba jedyna lista co jeździ u nas z RS4: http://www.s4sid.pl/59912.html @Miron, to odpuszczam photoshopa... Szkoda tego b6 ;( Nie jedzie jutro ktoś na spot przez Chorzów, średnicówka albo a4 (autostrada)
Pucek Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 królu...tamten ma czarnego, czarne fele, rejestracja SR 71_ _ _ numer znam napewno go tutaj nie ma na tej stronie, na tysiak % królu, no wiesz...mógłbym wpaść ale akurat mi nie po drodze :>
miron78 Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 krolu wpadaj rowerem - ma nie padać
SoMeS Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Dobry wieczór Panowie może ktoś pomoże?? http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_wtryski_fmic_turbo_pytania-t89835.0.html
krolu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 krolu wpadaj rowerem - ma nie padać Dojechać bym dojechał ale ten powrot Zobacze moze szmelcwagenem wpadne od seniora ale nic pewnego bo on lubi nadgodziny robic... A Transit oddany bo od poniedzialku 3 tyg urlopu
Rekomendowane odpowiedzi