Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tomek, szukałem i szukałem bo zapomniało mi się jego nazwisko (Walke) ale znalazłem to:

Walke Waldemar. Mechanika pojazdowa - Gliwice - Opinie i recenzje | pstro.pl

Nawet nie wiedziałem że ma syna który też już się zajmuje mechaniką :shock3: ale w sumie to on był parę lat starszy ode mnie a ja też nie jestem pierwszej świeżości :doh::grin:

Dokładnie, jego syn też siedzi po uszy w audi, ma z tego co pamiętam dość ładną s3 :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tomek, szukałem i szukałem bo zapomniało mi się jego nazwisko (Walke) ale znalazłem to:

Nawet nie wiedziałem że ma syna który też już się zajmuje mechaniką :shock3: ale w sumie to on był parę lat starszy ode mnie a ja też nie jestem pierwszej świeżości :doh::grin:

Dokładnie, jego syn też siedzi po uszy w audi, ma z tego co pamiętam dość ładną s3 :wink:

Dobrze wiedzieć :wink:

Niemiec, kiedy będziesz w Polsce? :decayed:

Opublikowano

Tomek, to ten od diesli? może zajadę do niego posprawdzać parę rzeczy :decayed:

Syna nie znam ale Waldek jest nie do wyj.....nia. Nie znam nikogo kto znałby lepiej konstrukcje diesli i osprzętu :wink: a Wszystkie serwisy włącznie z ASO to mogłyby się wiele od niego nauczyć :decayed:

Opublikowano

Tomek, to ten od diesli? może zajadę do niego posprawdzać parę rzeczy :decayed:

Syna nie znam ale Waldek jest nie do wyj.....nia. Nie znam nikogo kto znałby lepiej konstrukcje diesli i osprzętu :wink: a Wszystkie serwisy włącznie z ASO to mogłyby się wiele od niego nauczyć :decayed:

Szkoda, że nie wiedziałem parę mscy wcześniej, bo szukałem kogoś coby kompresje sprawdzić itp :wink: na wiosnę tam się przejade :wink:

Opublikowano

Dobrze wiedzieć :wink:

Niemiec, kiedy będziesz w Polsce? :decayed:

jeszcze tydzień na landach, w nastepną sobote powinienem być juz w domu :facepalm:

ale spoko...pamiętam :decayed:

Opublikowano
:hi:

Może ktoś polecić dobrego pompiarza albo speca od Diesli? Mam do zrobienia pompe w mojej padace ;/

Na Ostropie znam Waldka, kiedyś się tym zajmował, myślę że do dziś, koleś prze mega. Diesel to jego pasja i ma cały sprzęt do tego :wink:

a to chyba wiem o kogo chodzi ;) kiedyś zajmował się pompami paliwowymi a teraz naprawia tylko diesle. Byłem kiedyś tam. Zadzwonie w poniedziałek tam albo podjade.

A ktoś jeszcze ma jakieś namiary?

Bosch Śmietana w Kobiórze :wink:

Opublikowano

Jedni z landów wracają inni dopiero jadą :wink:

Niestety ominą mnie spociki :facepalm:

Ale może za to dojdą nowe frykasy :decayed:

Opublikowano
Jedni z landów wracają inni dopiero jadą :wink:

Niestety ominą mnie spociki :facepalm:

Ale może za to dojdą nowe frykasy :decayed:

No tak to jest niestety... ale coś za coś :wink:

Dokąd dokładnie jedziesz?

Opublikowano

Do Rüsselsheim ..

Opublikowano
Do Rüsselsheim ..

Opel?

Opublikowano
:hi: mnie też dziś mój awx zaskoczył z rana pokazywało -15 a on od strzała odpalil i trasa knurów - ostrów wielkopolski spalanie 5l :kox:
Opublikowano

Jak masz sprawne aku, świece i dobra paliwo, odpali i przy -30 :wink:

Opublikowano

aku nowy varta paliwo tylko orlen verva a świec nie sprawdziłem:wink: ale od razu równo chodzi więc myślę że są ok

---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ----------

Zawsze się bałem pod tym względem diesla bo tyle się na słuchałem ale mój mnie dziś zaskoczył

Opublikowano
aku nowy varta paliwo tylko orlen verva a świec nie sprawdziłem:wink: ale od razu równo chodzi więc myślę że są ok

---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ----------

Zawsze się bałem pod tym względem diesla bo tyle się na słuchałem ale mój mnie dziś zaskoczył

Ja przez te 3 lata co mam tdi zawsze odpalam bez problemu ale swiece wymieniam co 10 max 15 tys km. Nie wiedzialem tylko zeby nie wygrzewac 2 razy

Opublikowano

Mój przez 4 lata zawsze odpalal, po prostu aku powiedziało papa :grin:

Opublikowano
  • Autor
:hi: po nartach
Opublikowano
:hi: po nartach

gdzie byłeś, jak warunki ?

Opublikowano
  • Autor

Dziś otworzyli 4-osobową kanapę w istebnej (jeden z nielicznych czynnych wyciągów w naszym rejonie)

Warunki mizerne ale do nauki dziecka wystarczające - śnieg 100% sztuczny - ludzi bardzo mało (a to dla mnie najważniejsze) i duży bardzo dokuczający mróz

---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ----------

Pośmigać się dało - dzień pozytywnie zaliczony

Opublikowano

Soszow jechal od dzis pelnym ogniem. Warunki byly spoko mimo sztucznego sniegu, ludzi malo.

---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ----------

Tyle ze na soszowie tylko 2 trasa.

Opublikowano

Dlatego lepiej jechać raz w roku a porządnie :kox::wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.