Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja choćbym chciał jechać to nie mogę, akurat wtedy będę na weselu u kuzynki
FAZY Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Chcę podziękować Guregoru za wspólne piwko na vw mani
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 oprócz grilla u Keżora to nie wiem a KTOŚ się do kezora wybiera...? [br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 16:37_________________________________________________ciekawostka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9306747 ta "droższa" RS6 ... Krolu dobra robota widzę idziesz w moje ślady a tak przy okazji widziałeś ile sobie polak doliczył hehehe ponad 100 tyś zł - je...ane złodzieje.Dobrze jak się jest obcykanym w sprawach co jest wystawione na allegro a co na mobilach
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 oprócz grilla u Keżora to nie wiem a KTOŚ się do kezora wybiera...? [br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 16:37_________________________________________________ciekawostka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9306747 ta "droższa" RS6 ... Krolu dobra robota widzę idziesz w moje ślady a tak przy okazji widziałeś ile sobie polak doliczył hehehe ponad 100 tyś zł - je...ane złodzieje.Dobrze jak się jest obcykanym w sprawach co jest wystawione na allegro a co na mobilach Akurat z ciekawości, bo chciałem zobaczyć ile u nasz kosztuje taka RS6 i skojarzyłem fotki... ( chodzi mi o tą tańszą)
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a Wy się niekeidy zastanawiacie skąd ludzie maja kase - a taki polaczek na jednym autku chce ponad 100 tyś zł zarobić - wcale nie powiedziane, że nie uda mu się sprzedać
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a Wy się niekeidy zastanawiacie skąd ludzie maja kase - a taki polaczek na jednym autku chce ponad 100 tyś zł zarobić - wcale nie powiedziane, że nie uda mu się sprzedać No całkiem sympatyczna "prowizja" [br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 20:43_________________________________________________http://premium.otomoto.pl/index.php?sect=offer To stronka tego kolegi co dolicza sobie skromne 30 tys. euro do ceny, DEALER SAAB-a
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 wiem wiem - już oglądałem - same tanie fury
Pelex Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 wiem wiem - już oglądałem - same tanie fury Jezu aż strach pomyśleć ile on zarabia na tych furkach niech mu sie uda jedno takie auto miesięcznie sprzedać
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 wiem wiem - już oglądałem - same tanie fury Jezu aż strach pomyśleć ile on zarabia na tych furkach niech mu sie uda jedno takie auto miesięcznie sprzedać Pelex - jak koleś ma słaby miesiąc to ma 50 tyś zł na czysto [br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 21:28_________________________________________________ Bry Spamowicze
SoMeS Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 dzieje się tu coś ciekawego bo przyznam bez bicia że już dawno brakuje mi czasu na to żeby czytać to wszystko na bieżąco? za 18dni zjeżdżam na 2-3 tygodnie do kraju to wpadne na spota lub dwa
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 nie nie wpadaj - nudy na całego - nic się nie zmieniło
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 to poszukam sobie innego spota ;( [br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 21:42_________________________________________________
egon0407 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Dobry Pucek znalazlem auto dla Ciebie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9088409 Ryje beret zebym mial 40 tys ehhhh
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Dobry Pucek znalazlem auto dla Ciebie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9088409 Ryje beret zebym mial 40 tys ehhhh może i ładna - byłą już kiedyś na forum - sprzedaje się lata świtlne
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 już te Bi widziałem ale zielony przyciąga głupich czyli ja jej nie chce no i nie ukrywam że koszty eksploatacyjne TROCHĘ duże :> SomeS nie masz po co przyjeżdżać, tutaj kryzys, a nikt nie ma i tak do sprzedania zderzaków z eSy :gwizdanie:
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 dzieje się tu coś ciekawego bo przyznam bez bicia że już dawno brakuje mi czasu na to żeby czytać to wszystko na bieżąco? za 18dni zjeżdżam na 2-3 tygodnie do kraju to wpadne na spota lub dwa Miron ma racje, nudy - dlatego przestałem jeździć ( ta skrzynia to tylko przykrywka :gwizdanie: :gwizdanie:)
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 musimy zacząć wozić szachy albo coś żeby się coś działo...
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam z wieczora No Czester i wzajemnie pisz kiedy wracasz bo to już się sierpień zaczął Chcę podziękować Guregoru za wspólne piwko na vw mani Ja coś nie w temacie
Rekomendowane odpowiedzi