Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja choćbym chciał jechać to nie mogę, akurat wtedy będę na weselu u kuzynki :disgust:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chcę podziękować Guregoru za wspólne piwko na vw mani :hi:

Opublikowano

oprócz grilla u Keżora to nie wiem :)

a KTOŚ się do kezora wybiera...? [br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 16:37_________________________________________________ciekawostka:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9306747

ta "droższa" RS6 ...

Krolu dobra robota :good:

widzę idziesz w moje ślady :good:

a tak przy okazji widziałeś ile sobie polak doliczył hehehe ponad 100 tyś zł - je...ane złodzieje.Dobrze jak się jest obcykanym w sprawach co jest wystawione na allegro a co na mobilach :wink4:

Opublikowano

oprócz grilla u Keżora to nie wiem :)

a KTOŚ się do kezora wybiera...? [br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 16:37_________________________________________________ciekawostka:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9306747

ta "droższa" RS6 ...

Krolu dobra robota :good:

widzę idziesz w moje ślady :good:

a tak przy okazji widziałeś ile sobie polak doliczył hehehe ponad 100 tyś zł - je...ane złodzieje.Dobrze jak się jest obcykanym w sprawach co jest wystawione na allegro a co na mobilach :wink4:

Akurat z ciekawości, bo chciałem zobaczyć ile u nasz kosztuje taka RS6 i skojarzyłem fotki... :) ( chodzi mi o tą tańszą)

Opublikowano

a Wy się niekeidy zastanawiacie skąd ludzie maja kase - a taki polaczek na jednym autku chce ponad 100 tyś zł zarobić - wcale nie powiedziane, że nie uda mu się sprzedać :)

Opublikowano

a Wy się niekeidy zastanawiacie skąd ludzie maja kase - a taki polaczek na jednym autku chce ponad 100 tyś zł zarobić - wcale nie powiedziane, że nie uda mu się sprzedać :)

No całkiem sympatyczna "prowizja"

[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 20:43_________________________________________________http://premium.otomoto.pl/index.php?sect=offer

To stronka tego kolegi co dolicza sobie skromne 30 tys. euro do ceny, DEALER SAAB-a

Opublikowano

wiem wiem - już oglądałem - same tanie fury :naughty:

Opublikowano

Jezu aż strach pomyśleć ile on zarabia na tych furkach niech mu sie uda jedno takie auto miesięcznie sprzedać :shocked:

Opublikowano

Bry Spamowicze :hi:

Opublikowano

Jezu aż strach pomyśleć ile on zarabia na tych furkach niech mu sie uda jedno takie auto miesięcznie sprzedać :shocked:

Pelex - jak koleś ma słaby miesiąc to ma 50 tyś zł na czysto :wink4:[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 21:28_________________________________________________

Bry Spamowicze :hi:

:hi:

Opublikowano

dzieje się tu coś ciekawego bo przyznam bez bicia że już dawno brakuje mi czasu na to żeby czytać to wszystko na bieżąco? :decayed:

za 18dni zjeżdżam na 2-3 tygodnie do kraju to wpadne na spota lub dwa :naughty:

Opublikowano

nie nie wpadaj - nudy na całego - nic się nie zmieniło :polew:

Opublikowano

to poszukam sobie innego spota ;(

:polew:

Opublikowano

to poszukam sobie innego spota ;(

:polew:

[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 21:42_________________________________________________ :decayed:

Opublikowano

już te Bi widziałem :decayed:

ale zielony przyciąga głupich :naughty: czyli ja jej nie chce :polew: no i nie ukrywam że koszty eksploatacyjne TROCHĘ duże :>

SomeS nie masz po co przyjeżdżać, tutaj kryzys, a nikt nie ma i tak do sprzedania zderzaków z eSy :gwizdanie:

Opublikowano

dzieje się tu coś ciekawego bo przyznam bez bicia że już dawno brakuje mi czasu na to żeby czytać to wszystko na bieżąco? :decayed:

za 18dni zjeżdżam na 2-3 tygodnie do kraju to wpadne na spota lub dwa :naughty:

Miron ma racje, nudy - dlatego przestałem jeździć :decayed: ( ta skrzynia to tylko przykrywka :gwizdanie: :gwizdanie:)

Opublikowano

musimy zacząć wozić szachy albo coś żeby się coś działo... :polew:

Opublikowano

Witam z wieczora :hi:

No Czester i wzajemnie :wink4: pisz kiedy wracasz bo to już się sierpień zaczął :cool1:

Chcę podziękować Guregoru za wspólne piwko na vw mani :hi:

:slina: Ja coś nie w temacie :blink: