krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 o ubieraniu sie w moje ulubione ciuchy robocze aaaaa
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 nie wiem czy iść spać, bo pewnie jutro jak wrócę z pracy to będzie z 8 stron do czytania
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Pucek no co ty wątpisz w nas że tylko 8 mówisz
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ja tez ide spac wiec nie bedzie nawet 2 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ps. D4rk my się na spocie nie zrozumieliśmy tzn jak powiedziałem potrzebuję Vaga nie chodziło mi o to żebyś się do mnie podpiął tylko że szukam jakiegoś Vaga dla siebie do lapka a ty masz w tym większe rozeznanie niż ja[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 23:22_________________________________________________ Ja tez ide spac wiec nie bedzie nawet 2 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ale sobie słodzisz
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 nie no ja dziś nie mam weny do pisania, wkurwiony jestem i ide spać...
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 no jak ja pojde spac to i tak sie nic nie zmieni wiec do jutra narty
Tomi1218 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Uuuuu fajne tematy macie... Guru ja chyba przestane do Ciebie przychodzić... eh... :tongue4: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Uuuuu fajne tematy macie... Guru ja chyba przestane do Ciebie przychodzić... eh... :tongue4: :polew: Znasz bajkę o wężu :?: Ssssssssssssssssssssspadaj Diman no nie opuszczaj nas tak szybko
Kanar Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Uuuuu fajne tematy macie... Guru ja chyba przestane do Ciebie przychodzić... eh... :tongue4: :polew: hahah ja to sie zaczynam zastanawiać czy przyjechać na tego pierwszego spota czy nie.. z wieczora
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Dimek...no to dobranoc! a gadasz z Kasią czy dalej zły?
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 no mosze jeszcze z autem na parking gnac a tu juz 23.30 sie zbliza
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Uuuuu fajne tematy macie... Guru ja chyba przestane do Ciebie przychodzić... eh... :tongue4: :polew: Znasz bajkę o wężu :?: Ssssssssssssssssssssspadaj Diman no nie opuszczaj nas tak szybko Prawie jak "czarna żmija"... o f*ck: Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 nie no spoko nie mialem sily sie z nia klocic i to olalem takze jest spoko
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Uuuuu fajne tematy macie... Guru ja chyba przestane do Ciebie przychodzić... eh... :tongue4: :polew: hahah ja to sie zaczynam zastanawiać czy przyjechać na tego pierwszego spota czy nie.. z wieczora Wpadaj zawsze fajnie poznać nowe "twarze" 3m się Krolu
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 aaa tam, ta moja wyprała mi spodnie w których miałem kartkę na pralnie do roboty i ciuchy przepadły a ja muszę mieć specjalne z atestami których kupić nie można w sklepie ale tyle razy mówiłem jej że ma sprawdzać kieszenie jednym słowem BABY SĄ GŁUPIE wogule mnie bardzo denerwuje :gwizdanie: Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? idz tu człowieku spać
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Diman, ja nigdy nie daję za wygraną, zawsze robie młyn, no przecież chłop rządzi
Rekomendowane odpowiedzi