Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:beer:

P.S. pany miał ktoś doczynienia z sounbarem zamiast zestawu kina domowego 5.1 ??? Szukam zestawu 5.1 denon yamaha lub onkyo ale zaczynam coraz więcej myśleć o soundbarze np Yamahy ... może ktoś już ma coś takiego u siebie ?

:no4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a co z tym co masz ?

Nic... idzie do sypialni ...

:facepalm:

Opublikowano
Pewnie w domu też rzygał :polew:

nic z tych rzeczy :punish:

---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ----------

a ,że faktycznie coś teges ...?? :shock3:

skądże :decayed:

---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ----------

PS: Mam szlaban :facepalm::decayed:

po coś sie żyniył... :decayed:

Bo chciałem, a szlaban mam tylko na kolegów z klubu :grin:

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

ale tylko do wieczora, after :sex: wróci wszystko do normy :wink:

Tylko co dzieciaka nie walniesz bo Ci będziemy musieli Lublina albo jakąś nyskę szukać :decayed:

Luzik, jeszcze chwila i się zwolni miejsce, najstarsi się wyniosą :naughty:

Opublikowano

:hi:

mi się mega ta opcja spodobała no i kolorem mistrzowski - kiedy z d*py ale to się wymieni

Przeszło mi przez myśl pojechac i oblukać - ale jeden argument jest zdecydowanie na nie - od nandlarzy z polski - "dziękuję ale nie"

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ----------

:slina:

Audi A3 99900.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl

Całkiem niedawno oglądałem taki wóz w kolorze niebieskim, slajny i te bajery - autko mega...:whistling:

jedna suka ode mnie z robo własnie taką jeździ :whistling:

Stasiu suka z charakteru czy fajna suka z ryja ?? :wink:

Kiedyś jak ktoś rzucił chasło:" fajna suka to każdy się tylko napalał. A dziś co niektórzy pytają: fajna z charakteru czy z ryja. To chyba starość się zakrada :decayed:

a co z tym co masz ?

W sypialni albo się śpi, albo rucha. Jak sypialnia zaczyna służyć do czego innego to jest już skrzywienie.

Opublikowano
Miał ktoś taki gadget ... ???

Kino domowe bezprzewodowe Soundbar Yamaha YSP-1400 (4022454854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Przy obecnych telefonach konsolach to dobra propozycja ... albo nie ??? Wydaje się good do oglądania tvn turbo :D

Do kibla to je to dobre :wink:

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

Widok z Knurowa, już wkrótce :grin:

1622728_188725111338482_1047056090_n.jpg

Opublikowano

Kino domowe bezprzewodowe Soundbar Yamaha YSP-1400 (4022454854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Przy obecnych telefonach konsolach to dobra propozycja ... albo nie ??? Wydaje się good do oglądania tvn turbo :D

Pytam serio ... mam coś tam upatrzonego ale w klasyku czyli drewniane klocki na poziomie jamo i do tego piec denona ... albo właśnie taki bajer jak w linku ... jutro może uda mi się tego posłuchać ale chętnie wysłucham jakiś rad opini itd. Tym bardziej że budżet słabiutki ... max 1700 zł

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

:hi:
mi się mega ta opcja spodobała no i kolorem mistrzowski - kiedy z d*py ale to się wymieni

Przeszło mi przez myśl pojechac i oblukać - ale jeden argument jest zdecydowanie na nie - od nandlarzy z polski - "dziękuję ale nie"

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ----------

:slina:

Audi A3 99900.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl

Całkiem niedawno oglądałem taki wóz w kolorze niebieskim, slajny i te bajery - autko mega...:whistling:

jedna suka ode mnie z robo własnie taką jeździ :whistling:

Stasiu suka z charakteru czy fajna suka z ryja ?? :wink:

Kiedyś jak ktoś rzucił chasło:" fajna suka to każdy się tylko napalał. A dziś co niektórzy pytają: fajna z charakteru czy z ryja. To chyba starość się zakrada :decayed:

a co z tym co masz ?

W sypialni albo się śpi, albo rucha. Jak sypialnia zaczyna służyć do czego innego to jest już skrzywienie.

Chyba u ciebie ... moja sypialnia to mój hc room czyli 3 konsole tv i jakieś kino :D

Opublikowano

Taki gówno nie zastąpi 5 głośników. Procesor dzwięku zastępuje 5 głośników to brzmi sztucznie. A pobór prądu 24W to mówi wszystko za siebie.

Opublikowano
:hi:........
a co z tym co masz ?

W sypialni albo się śpi, albo rucha. ......

Amen.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

Widok z Knurowa, już wkrótce :grin:

http://s17.postimg.org/yarb8eiyz/1622728_188725111338482_1047056090_n.jpg

Dokładnie, nic nie zastąpi dobrego amplitunera z kolumnami wykonanymi z drewna, niestety budżetowy zestaw tego typu kosztuje od 4k w górę :decayed:

Nikt mi nie powie że taki kawałek plastiku zagra dobrze, jedynie bajer bo można sterować telefonem, jeszcze chwila i spłuczka w kiblu będzie na pilota:facepalm:

Opublikowano

Taki gówno nie zastąpi 5 głośników. Procesor dzwięku zastępuje 5 głośników to brzmi sztucznie. A pobór prądu 24W to mówi wszystko za siebie.

Czyli to ...

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3996023927

Amplituner i kolumny gratis ale cena idealna ...

Opublikowano

Dokładnie, jak małe cóś w plastiku ma zagrać ja metrowe kolumny w drzewie :decayed:

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

PS: te 1700zł wydaj na dobry głośnik, oczywiście za 1szt. :decayed:

Opublikowano
Dokładnie, jak małe cóś w plastiku ma zagrać ja metrowe kolumny w drzewie :decayed:

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

:banghead::banghead::banghead:

Za takie rady dziękuje bo są bez sensu ... do bloku i oglądania cyfry plus to moim zdaniem wystarcza bo nikt z nas nie jest audiofilem więc ... troche rozsądku ... :rolleyes:

Opublikowano

Czyli to ...

Denon AVR-X500 + Zestaw kolumn 5.0 VK7820 (3996023927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Chcesz kupić tego typu zestaw na lata?

Proponuję się udać do salonu z takim sprzętem na odsłuch, byłem, słyszałem i szczena mi opadła, ale ampli 1700 + 2 kolumny(tak, tylko dwie:facepalm:) kolejne 2200...

Pewnie poczytasz na necie o tego typu sprzętach, od razu dodam że głośniki firmy JAMO są uja warte :wink:

Opublikowano

:banghead::banghead::banghead:

Za takie rady dziękuje bo są bez sensu ... do bloku i oglądania cyfry plus to moim zdaniem wystarcza bo nikt z nas nie jest audiofilem więc ... troche rozsądku ... :rolleyes:

Dla audiofili są sprzęty liczone w setkach tysięcy, ja mówię o budżetowym za parę tysi

Opublikowano

Czyli to ...

Denon AVR-X500 + Zestaw kolumn 5.0 VK7820 (3996023927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Proponuję się udać do salonu z takim sprzętem na odsłuch, byłem, słyszałem i szczena mi opadła, ale ampli 1700 + 2 kolumny(tak, tylko dwie:facepalm:) kolejne 2200...

Pewnie poczytasz na necie o tego typu sprzętach, od razu dodam że głośniki firmy JAMO są uja warte :wink:

Ja pitole wy to macie wymagania co jeden to lepszy ... ciekawe co wam gra w domach skoro celujecie w hifi po 5 tys minimum .... ja mam teraz zwykły piec yamahy 5.1 do tego drewniane eltaxy czyli odpowiednik jamo i styka w zupełnności ... i potrzebuje drugi podobny zestaw ale w innym kolorze czyli wenge lub czarny :D

Opublikowano

Tomek, jak widzisz Mario nie chce kina domowego z prawdziwego zdarzenia, tylko coś z czego poleci trochę basu :wink:

Opublikowano

Przyjedź do mnie to Ci puszczę w miarę dobrą budżetówkę to zobaczysz różnicę, sorki usłyszysz :wink:

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

Tomek, jak widzisz Mario nie chce kina domowego z prawdziwego zdarzenia, tylko coś z czego poleci trochę basu :wink:

Tyle tylko że z tego nie będzie basu :grin:

Opublikowano

Czyli to ...

Ja pitole wy to macie wymagania co jeden to lepszy ... ciekawe co wam gra w domach skoro celujecie w hifi po 5 tys minimum .... ja mam teraz zwykły piec yamahy 5.1 do tego drewniane eltaxy czyli odpowiednik jamo i styka w zupełnności ...

Miałem takie same zdanie dopóki nie pojechałem po gówniany zestaw jamo i przypadkiem załapałem się na odsłuch, przepaść

A co mam w domu? jeszcze nic, ale wiem co będzie, powoli coś się skompletuje:whistling:

Opublikowano

Ja nie bede nic kompletował pojade kupie i tyle.. bo na warunki blokowe to styka...a kupno sprzętu do bloku za grube tysiące ... to chyba trza mieć za dużo kasy ... tym bardziej że potrzebuje tego do oglądania kanałów tv i od czasu do czasu blu-ray

Dobra.. nie było tematu ... :rolleyes:

Zróbmy lepiej tak ... :beer::D