egon47 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kto dziś wpada na zlota:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 ja odpadam.......nie dam rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Cos slabo z ta frekwencja sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 tez na 90% bede:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 A co z furą Sebola ? Ile on ją jeszcze będzie robił - 3 spawana czy jak Ostatnio kupowałem z kumplem z knurowa ładnego avanta B6 1.8TQ BEX s-line wew. z Recaro - nie jest mega wypasem ale ładniutki i zadbany - przytargam go na zlota ale dziś mnie nie będzie Się robi się.W przyszłym tygodniu odbiór z tym,że mam teraz walne zgromadzenia w Spółdzielni i nie dam rady być na zlocie bo dziennie kończył będę koło 22.00.Trochę się chłopaki guzdrają, sam już się doczekać nie mogę.Ale jak to jest robione z dwóch przystanków i Poloneza to musi trwać:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Same a4 są czy trafiają sie tez a6 jakieś na arenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Same a4 są czy trafiają sie tez a6 jakieś na arenie ? różnie to bywa ...są i czasem a3'ki , ostatnio jakaś 6'tka była z Tychów ...., niedawno jakaś a5'tka wpadła ......ale kolo jakiś krawaciarz .......................wpadł....przymierzył od jednego z naszych koło ...podziękował i pojechał ....dziwny gość ........... ---------- Post dopisany at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:52 ---------- A co z furą Sebola ? Ile on ją jeszcze będzie robił - 3 spawana czy jak Ostatnio kupowałem z kumplem z knurowa ładnego avanta B6 1.8TQ BEX s-line wew. z Recaro - nie jest mega wypasem ale ładniutki i zadbany - przytargam go na zlota ale dziś mnie nie będzie Się robi się.W przyszłym tygodniu odbiór z tym,że mam teraz walne zgromadzenia w Spółdzielni i nie dam rady być na zlocie bo dziennie kończył będę koło 22.00.Trochę się chłopaki guzdrają, sam już się doczekać nie mogę.Ale jak to jest robione z dwóch przystanków i Poloneza to musi trwać:decayed: czytam jak o swoim :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To wpadne za 15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ja doliero granice od wroga prEkroczylem. Na spota nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dzieki Pany za zlota o milo bylo poznac nowych ludzi Human piekna masz ta A6 za 10 lat sobie taka kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dzięki za spocika miło było poznać Pawle A6 Dobrze że zaprosiłem kolegów i zabrałem rodzinę :decayed: bo byśmy w trójkę byli :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dzięki wszystkim za spota , rownież dziękuje za podprowadzenie bym wiedział ze to tak daleko bym was nie fatygowal . Następnym razem postaram sie wrócić o własnych siłach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nie ma sprawy sorki za dymka teraz to musisz na myjnię jechać :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 tu macie info o Kamieniu co rozmawialismy na zlocie http://a4-klub.pl/slaskie-91/21-22-06-2014-automaster-show-kamien-slaski-wyscigi-1-4-mili-327086/index2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Powiem ci zbiera sie ładnie z dymkiem nie ma co przepraszać sam kopce jak smok wiec z dymkiem za pan brat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Powiem ci zbiera sie ładnie z dymkiem nie ma co przepraszać sam kopce jak smok wiec z dymkiem za pan brat http://motokiller.pl/uimages/services/motokiller/i18n/pl_PL/201302/1361205057_by_xXxBlachaxXx.jpg?1361205058 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Powiem ci zbiera sie ładnie z dymkiem nie ma co przepraszać sam kopce jak smok wiec z dymkiem za pan brat http://motokiller.pl/uimages/services/motokiller/i18n/pl_PL/201302/1361205057_by_xXxBlachaxXx.jpg?1361205058 heheeh nooo nieeee costy az tak to nie bylo , bylo delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi