Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 to się nazywa mało używane http://www.mobile.de/pl/marka/audi/model/a7/vhc:car,pgn:1,pgs:50,srt:price,sro:asc,mke:audi,mdl:a7/pg:vipcar/196793758.html u nas mu zrzucą jedno zero i będzie
miron78 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ps. Horny dzięki za polecenie mojej osoby
horny devil Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ps. Horny dzięki za polecenie mojej osoby Spoko. "Dobrych" ludzi polecam zawsze. P.s. nr konta w zakresie prowizji podesle na pw
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ps. Horny dzięki za polecenie mojej osoby Spoko. "Dobrych" ludzi polecam zawsze.P.s. nr konta w zakresie prowizji podesle na pw Qwa ......wszyscy od wszystkiego biorą dolę...jak u mnie
horny devil Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ps. Horny dzięki za polecenie mojej osoby Spoko. "Dobrych" ludzi polecam zawsze.P.s. nr konta w zakresie prowizji podesle na pw Qwa ......wszyscy od wszystkiego biorą dolę...jak u mnie Przedsiebiorczos to jest panie ;p
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Kuzynek się pytał jak ty ogarniasz dojazd do posesji B7 I czy Ci luft z opon nie schodzi przez ten rant Dojazd jak dojazd... już wiesz dlaczego dalej nie założyłem dokładki z coupry Luft nie schodzi Ps. Ta szafka/komoda/stolik waży chyba 50kg Mowilem ze uzywam dobrych materiałów. A nie ike'jowskich wydmuszek. Oby sluzyla. Mam nadzieje ze sie podoba i jestescie zadowoleni. a jak sie znudzi kolor to sie przemaluje i zrobi fronty z uchwytami i bedzie nowy mebel Gites, wszystko pasuje i jeszcze bardziej sie podoba, właśnie tak to sobie wyobrażałem
horny devil Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Kuzynek się pytał jak ty ogarniasz dojazd do posesji B7 I czy Ci luft z opon nie schodzi przez ten rant Dojazd jak dojazd... już wiesz dlaczego dalej nie założyłem dokładki z coupry Luft nie schodzi Ps. Ta szafka/komoda/stolik waży chyba 50kg Mowilem ze uzywam dobrych materiałów. A nie ike'jowskich wydmuszek. Oby sluzyla. Mam nadzieje ze sie podoba i jestescie zadowoleni. a jak sie znudzi kolor to sie przemaluje i zrobi fronty z uchwytami i bedzie nowy mebel Gites, wszystko pasuje i jeszcze bardziej sie podoba, właśnie tak to sobie wyobrażałem najważniejsze, że nie jest tak:
SebaMC Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Pany, jakby ktoś słyszał o jakiejś eSie B7 poturbowanej, albo B7 w Quattro z padniętym silnikiem/puknięty w tył/bok to dajcie znać, szukam czegoś w Q na projekt
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jest w dziale b7 angol kompletny, śmigający .....
miron78 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Horny jak coś to można pomyśleć o poleceniach w drugą stronę Ja mam dużo klientów co albo budują domy albo kupują mieszkania - każdy z nich kuchnie potrzebuje i gdzieś robi lub kupuje - dasz jakiś prospekt namiary i mogę Ci ich wysyłac
tomaszstn Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Horny, już 3 raz Ci się przypominam, nawet PW napisałem,czytasz coś czy jak?
tomaszstn Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Hej Artur, thx za wieczornego spocika
Rekomendowane odpowiedzi