tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Plac Krakowski, właśnie dzwonię po ludziach i na razie wszyscy chcą w lokalu a części to obojętne, jeszcze kilka telefonów i dam oficjalnie znać
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Plac Krakowski, właśnie dzwonię po ludziach i na razie wszyscy chcą w lokalu a części to obojętne, jeszcze kilka telefonów i dam oficjalnie znać Małopolska ??? Dochodzi koszt bramek na A4
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 a mnie to tam jeden *iul...byleby mnie wpuścili nieogolonego, w dziurawych dżinsach i jeżdżącego serią ...że co?! kaj?! m.. m mm....... ...................m..mm...ałopolska
ucho.77 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Artur ale my tu tylko gośćmi jesteśmy
Majkel Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tomasz to ogarnie panowie, zaraz da oficjalne info. Moim skromnym zdaniem, fajnie bedzie posiedzieć w lokalu chociaż ten 1 poswiateczny spot w wygodnych warunkach i nie zmarzniemy jak na forum
diman Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Luzik dajcie chwile Tomkowi się ogarnie i napisze co i jak
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Artur ale my tu tylko gośćmi jesteśmy Wiem
Majkel Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 A na kebsa możemy sie z buta przejść z tego lokalu, to niedaleko
tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dobra Panowie, więc tak, myślę że nie ma sensu do wszystkich dzwonić, Ci z którymi rozmawiałem stwierdzili jak Majkel. SPOTYKAMY SIĘ DZISIAJ W GLIWICACH PRZY PLACU KRAKOWSKIM UL. ŁUŻYCKA 2, A DOKŁADNIE ŁUŻYCKA 2E Tu stronka jakby ktoś chciał sprawdzić co jest do jedzenia: http://www.piwniczka-gliwice.pl/ Do tych co mam numery wysyłam sms-y
horny devil Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Plac Krakowski, właśnie dzwonię po ludziach i na razie wszyscy chcą w lokalu a części to obojętne, jeszcze kilka telefonów i dam oficjalnie znać Małopolska ??? Dochodzi koszt bramek na A4 arturku 2 pierwsze bramki są za free a na milion percent odcinek sośnica-rybnicka w sumie to z A1 na pszczyńską i masz chyba lepiej niż na a4
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dobra Panowie, więc tak, myślę że nie ma sensu do wszystkich dzwonić, Ci z którymi rozmawiałem stwierdzili jak Majkel. SPOTYKAMY SIĘ DZISIAJ W GLIWICACH PRZY PLACU KRAKOWSKIM UL. ŁUŻYCKA 2, A DOKŁADNIE ŁUŻYCKA 2E Tu stronka jakby ktoś chciał sprawdzić co jest do jedzenia: http://www.piwniczka-gliwice.pl/ Do tych co mam numery wysyłam sms-y poczetałem i zapoznałem się
Majkel Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dobra Panowie, więc tak, myślę że nie ma sensu do wszystkich dzwonić, Ci z którymi rozmawiałem stwierdzili jak Majkel. SPOTYKAMY SIĘ DZISIAJ W GLIWICACH PRZY PLACU KRAKOWSKIM UL. ŁUŻYCKA 2, A DOKŁADNIE ŁUŻYCKA 2E Tu stronka jakby ktoś chciał sprawdzić co jest do jedzenia: http://www.piwniczka-gliwice.pl/ Do tych co mam numery wysyłam sms-y Byda
secio84 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja bym wpadł ale niestety musze jeszcze skrzynie biegów do T4 włożyć wiec raczej nie zdążę. naciepane z GT-I9195
tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mamy rezerwację na górny poziom sali, tylko dla nas, nie ma oczywiście obowiązku czegokolwiek zamawiać, miejsca na 16 osób, jeszcze w razie czego na 6 osób by było aby luźno siedzieć ale chyba i tak tyle osób nie będzie, w każdym razie starczy Żeberek nie ma ale inne dania są, napoje też włącznie z piwem Panowie, do których nie wysłałem eska, tych nowych którzy się wahają, oraz tych którzy czytają teraz to forum, oczywiście zapraszamy wszystkich
tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zapomniałem dopisać LOKAL ZAREZERWOWANY OD GODZINY 18.00
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 łooo...tela dobrze żech to poczytoł...
Rekomendowane odpowiedzi