Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wbijać na kato Godzina jazdy i godzina na spocie
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja w pracy do 19.00 ale może by tak pojechać?
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wbijać na kato Godzina jazdy i godzina na spocie Gdzie Ty się budujesz ,że masz godzinę jazdy pobrojonym b7 ??
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wbijać na kato Godzina jazdy i godzina na spocie Gdzie Ty się budujesz ,że masz godzinę jazdy pobrojonym b7 ?? może zostało mu w pamięci jak toyotą ostatnio do niego jechałem swoją drogą, po ostatniej jeździe do Pucka toyotą, nie dało się przekroczyć 110km/h bo takie wibracje na kierownicy, że chciało ją wyrwać z rąk... wyważyłem koła w robocie i jak ręką odjął.... Ojciec to chyba myślał, że to wystarczy raz zrobić przy zakładaniu kół i spokój na lata
SebaMC Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Janusze tuningu jak to się mawia w dzisiejszych czasach, mój fater jest identyczny Pany, wie ktoś coś o amorach z MTS? bo muszę kupić nowe na wiosnę, gwint odpada, a ori nie kupie bo się wydupcą na glebie...
horny devil Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 chcesz moje obecne zawieszenie?? (-30) już mnie nie bawi
Rekomendowane odpowiedzi