Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 ...mnie ostatnio najbardziej rozpierdzielają ludzie co się gapią i kiwią, że coś pod sobą ciągne lub na jakąś bryłkę śniegu najadę Najgorsze jest to że czasami takiej bryły nie można ominąć i wtedy szkoda zderzaka i osłon, aż się przeraziłem jak zobaczyłem ile osłon będę musiał kupić na wiosnę Chyba czas zrobić allroada
Polko_V Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) no nie powiem, że nie, ale jestem już chyba za stary aby gwintem kręcić w górę albo czytaj inaczej...ABC Absolutny Brak Czasu ...ale jedno jest pewne...jak już nad*pie dużo śniegu to będę jeździł od Ewki Polo na -60 ...zawsze ponad 3 cm wyżej Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Polko_V
A4-Tomek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Pany kto zna jakie firmy malujace felgi? Bo sam nie wiem gdzie oddać swoje i od ojca bo znam Aluexpress ktory mi kiedys źle dobrał kolor a jak Mario malował w Maratonie w Knurowie to popekala mu farba. Sam nie wiem gdzie dac do malowania żeby ktoś nie spapral. send from HTC Tomek ... Małe sprostowanie tego co napisałeś ... Farba mi popękała nie po malowaniu w knurowskim Maratonie tylko w jakimś zakładzie w Żorach ... A knurowski maraton to po nich poprawiał krótko przed sprzedaniem Leona i było OK nic się z nimi nie działo ... Gdyby maraton spartolił robote to mają tak pedantycznego szefa że sam bym im to kazał poprawiać. Powered by LG G3s Aaaa to sorry Mario tak ja żem usłyszał skoro szefo taki pedant to chyba jednak im oddam felgi bo już mam obczajone ile mnie to wyniesie. send from HTC
Mario22 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja ich polecam. Szefem jest tam taki starszy gościu i widać że chce robić dobrze i chłopaki się starają. Powered by LG G3s
Mario22 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nooo ... Wiem że nie twoje klimaty ... Bo nic o lawetach nie wspominamy .... Haha Powered by LG G3s
SebaMC Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ano więc właśnie wysłane z lte Będziesz w piątek w razie w.? ja postaram się być, ale nie wiem czy się uda...
Mario22 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Musi być bo i ja będę a dawno tej gęby nie widziałem Powered by LG G3s
Mario22 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Pracujęęęę wysłane z lte To mosz przejeb... a do której ? Powered by LG G3s
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Dop-ó-ki Ty będziesz się zajadał kebsem to ja będę w pracy....jak mi łysy zadzwoni ,że się zebrałeś i pojechałeś bo się śpieszyłeś na noc to sobie podjadę wysłane z lte Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Arturoo
Mario22 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dopóki ... ahhh ten nasz NFZ ... Haha żart szkoda Powered by LG G3s
Mario22 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jak tam test ? Bedzie młody rezacz ? Powered by LG G3s
Rekomendowane odpowiedzi