horny devil Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Siemka ja bym się pierwszy raz pojawił ale z dzemiewczyna posiadowke jadę ;/ Przyłącza jąć się do rozmowy o przebiegach to jest różnie rozniscie xd Oglądałem jak kupowałem moja a4 różne egzemplarze jeden 169 tysięcy niby bez książeczki. Znajduje książeczkę w schowku a tam już 160 tys w 2006 a środek auta jak nowka zrobiony ja kupiłem sobie z przebiegiem 232 tys serwowana tuv kierowca w roczniku mojego taty 58 lat i wiem jak mój ojciec jeździ ile robi wiec przebieg prawdopodobny. Wracając do spotu trochę wstyd mi podjechać bo auto jest trochę do poprawek Chyba nie widziałeś mojego parcha. Cały do malowania, poobijany i poprzycierany. Lekkie poprawki w moim przypadku to nowa buda
Multis Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Siemka ja bym się pierwszy raz pojawił ale z dzemiewczyna posiadowke jadę ;/ Przyłącza jąć się do rozmowy o przebiegach to jest różnie rozniscie xd Oglądałem jak kupowałem moja a4 różne egzemplarze jeden 169 tysięcy niby bez książeczki. Znajduje książeczkę w schowku a tam już 160 tys w 2006 a środek auta jak nowka zrobiony ja kupiłem sobie z przebiegiem 232 tys serwowana tuv kierowca w roczniku mojego taty 58 lat i wiem jak mój ojciec jeździ ile robi wiec przebieg prawdopodobny. Wracając do spotu trochę wstyd mi podjechać bo auto jest trochę do poprawek Mozesz przetłumaczyć? Wysłane z taboreta G3
jklgleiwitz Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Przepraszam jak coś się nie zrozumiałe ale pisze z komórki i tam czasem fajna autokorekta się robi. Która cześć mam przetłumaczyć xd poprawiłem tekst troche Edytowane 22 Maja 2015 przez jklgleiwitz
Multis Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Przepraszam jak coś się nie zrozumiałe ale pisze z komórki i tam czasem fajna autokorekta się robi. Która cześć mam przetłumaczyć xdDodaj jakieś przecinki. Wysłane z taboreta G3 Wysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Przepraszam jak coś się nie zrozumiałe ale pisze z komórki i tam czasem fajna autokorekta się robi. Która cześć mam przetłumaczyć xd poprawiłem tekst trocheWytłumacz ten kawałek ,że jedziesz z dziewczyną...a potem dodajesz :/...czyli robisz sobie sam na złość - bez sensu ..zostaw ją w domu i wpadaj na spota
jklgleiwitz Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Jade dzis z dziewczyną na 18 do wspólnego znajomego i nawet jakbym chciał przyjechać kiedykolwiek na spocik wstyd by mi to uniemożliwił (o to chodziło ) Za tydzień może podjadę jak mi praca nie wyskoczy Edytowane 22 Maja 2015 przez jklgleiwitz
Multis Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Przepraszam jak coś się nie zrozumiałe ale pisze z komórki i tam czasem fajna autokorekta się robi. Która cześć mam przetłumaczyć xd poprawiłem tekst trocheWytłumacz ten kawałek ,że jedziesz z dziewczyną...a potem dodajesz :/...czyli robisz sobie sam na złość - bez sensu ..zostaw ją w domu i wpadaj na spota Tu widać sens.... Wysłane z taboreta G3
SebaMC Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Czepialscy Mario, sam myślałem o 80 cabrio, mega mi się podoba, ale tak jak piszesz...nie wiem czy w Pl by to wytrzymało ...
Mario22 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 No pod blokiem taki dach masz pocięty nożem na bank.
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Dalej żyjmy w ciemnogrodzie Mi ktoś kluczem wyszkrobał folię bezbarwną , którą miałem naklejoną pod antene CB ....uj 10cm2 dachu zniszczył Edytowane 22 Maja 2015 przez Arturoo
Mario22 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Dalej żyjmy w ciemnogrodzie Mi ktoś kluczem wyszkrobał folię bezbarwną , którą miałem naklejoną pod antene CB ....uj 10cm2 dachu zniszczył Myśleli że to zdrapka i można wygrać toster ... [emoji12]
Polko_V Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Dalej żyjmy w ciemnogrodzie Mi ktoś kluczem wyszkrobał folię bezbarwną , którą miałem naklejoną pod antene CB ....uj 10cm2 dachu zniszczył Myśleli że to zdrapka i można wygrać toster ... [emoji12] 1. 2. Edytowane 22 Maja 2015 przez Polko_V
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Moja obecność pod znakiem zapytania stoi .... Już 2 godzinki szaleje i końca nie widać
miron78 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) nie że końca nie widać tylko ona nie wie gdzie wyjście - Ty ojciec weź no się w garść bo Ty nawet swojego dziecka nie rozumiesz - weź no jej pokaż gdzie się wychodzi bo do samej 20.00 będziesz myślał że jej się tam podoba Edytowane 22 Maja 2015 przez miron78
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Dzięki ...Ty to umiesz pomóc jak nikt Jeszcze mi powiedz ,która to moja
tomaszstn Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Na kolanach To będzie ktoś dzisiaj? Czy nie ma sensu jechać?
Rekomendowane odpowiedzi