horny devil Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 jeden umie zmieniać biegi...drugiemu idzie to trudniej To pewnie Ci kierowcy co myślą że są półautomaty
secio84 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 jeden umie zmieniać biegi...drugiemu idzie to trudniej To pewnie Ci kierowcy co myślą że są półautomatyA jedni leją zły olej do skrzyni i potem tak to wygląda naciepane z GT-I9195 Właściciel przede mną nalal zwykłego czerwonego atf naciepane z GT-I9195
Mario22 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Co ja mam takie mega w sobie że siedze właśnie w kinie na nowym filmie pt. Mad Max i ... Uwaga... Jdstem sam na sali .... Przeca się wykąpałem itd. .... [emoji12]
Arturoo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 jeden umie zmieniać biegi...drugiemu idzie to trudniej To pewnie Ci kierowcy co myślą że są półautomatyA jedni leją zły olej do skrzyni i potem tak to wygląda naciepane z GT-I9195 Właściciel przede mną nalal zwykłego czerwonego atf naciepane z GT-I9195 Dobra dobra...wbijasz biegi jak młody kursant...jechałem ...widziałem
SebaMC Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Co ja mam takie mega w sobie że siedze właśnie w kinie na nowym filmie pt. Mad Max i ... Uwaga... Jdstem sam na sali .... Przeca się wykąpałem itd. .... [emoji12] Mega fajny film, polecam A7 BiTDI
Mario22 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kino zaliczone filmik super jak ktoś lubi te klimaty i kebab gliwicki po filmie równie wyborny ...[emoji2]
Tomi_81 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kino zaliczone filmik super jak ktoś lubi te klimaty i kebab gliwicki po filmie równie wyborny ...[emoji2] Mi akurat nie podobał się ten nowy Mad Max.. o wiele bardzie wole starego.
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Co ja mam takie mega w sobie że siedze właśnie w kinie na nowym filmie pt. Mad Max i ... Uwaga... Jdstem sam na sali .... Przeca się wykąpałem itd. .... [emoji12] Mega fajny film, polecam A7 BiTDI specjalnie to wklejasz żeby mnie wnerwiać ? już i tak świruję jak pomyślę ile jeszcze trzeba na to gówno zbierać
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Hamer przyznaj się - wgniotłeś błotnik i tak patrzeli
Mario22 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 A u mnie dziś taka akcja Ja mam tak co chwile jak nissanem jade pod centrum handlowe ... Przyzwyczaisz się...[emoji12]
Arturoo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Hamerek jakby bryka jutro zniknęła...tfu...tfu.......to masz nagrany ryjek "fascynata"
Arturoo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 a foty pewnie robił se młody....bo dawno nie widział wciśniętego wróbla w gril
pajda Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 a foty pewnie robił se młody....bo dawno nie widział wciśniętego wróbla w gril
Rekomendowane odpowiedzi