miron78 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2015 mi sie ciężko określić - w pracy do 17.00 a potem Dawid pod opieką - musiał bym jechac po niego do knurowa i wracać do Gliwic
Tomi_81 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) mi sie ciężko określić - w pracy do 17.00 a potem Dawid pod opieką - musiał bym jechac po niego do knurowa i wracać do Gliwic Mogę go zabrać jak będę jechał ... Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Tomi_81
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nie marudzić jak cioty tylko wpadac... Pogoda mega ... Aż o grila sie prosi ...
miron78 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2015 mi sie ciężko określić - w pracy do 17.00 a potem Dawid pod opieką - musiał bym jechac po niego do knurowa i wracać do Gliwic Mogę go zabrać jak będę jechał ... 1. nie masz fotelika 2. nie wiem czy pojedzie B6
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 mi sie ciężko określić - w pracy do 17.00 a potem Dawid pod opieką - musiał bym jechac po niego do knurowa i wracać do Gliwic Jak ci szkoda paliwa do 3.0 to ci pożycze nissana w lpg... [emoji16]
tomaszstn Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 A będziecie punktualnie o 18.00? Bo mam do pracy na 19.00 i na 15 min wpadłbym
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ja pewnie bede bo na rowerze ciezko mi czas wyliczyc a chce pyknac ok 50 km przed spotem
Majkel Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ja pewnie bede bo na rowerze ciezko mi czas wyliczyc a chce pyknac ok 50 km przed spotemCo ty do jutra chcesz pedałować? [emoji14]
Tomi_81 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) mi sie ciężko określić - w pracy do 17.00 a potem Dawid pod opieką - musiał bym jechac po niego do knurowa i wracać do Gliwic Mogę go zabrać jak będę jechał ... 1. nie masz fotelika 2. nie wiem czy pojedzie B6 Ad 1. No nie mam Ad 2. Pierwsze pytanie wyklucza drugie także nie będzie miał okazji Majkel będziesz dzisiaj... Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Tomi_81
Guregoru Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Już trenuje dzisiaj tylny napęd i drift... Miedzy pachołkami...Jak kiedyś kupie bmw to bedzie łatwiej To jeszcze przysiądź do teorii Mam więcej takich fotek, typu B6 Mironowe, Guregoru z różową torebką, czy też Rudi... masakra Mam w c**j starych zdjęć ale takiego nie pamiętam Znalazłem nawet zdjęcie z pod Imerium Z pod Imperium? oo masakra, przecież my nic nie pamiętali No nie pamiętali ale zdjęcie jest Już trenuje dzisiaj tylny napęd i drift... Miedzy pachołkami...Jak kiedyś kupie bmw to bedzie łatwiej To jeszcze przysiądź do teorii Jeszcze nie zasiadłem do teorii a czas się kurczy jak góralski sweter po praniu także jak to Miron pisał będzie poprawka drugi termin To proste rzeczy są Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Guregoru
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dobra, to kto dziś będzie bo jak się okaże że 3 osoby to otwieram zaraz browara
egon47 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dobra ja jednak odpadam zimny browar w ta pogodę wygrał ha
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ale z was leszcze ... Miekkie pytki i tyle ... To też zmieniam kierunek i sie nie pcham w miasto...
Arturoo Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ale z was leszcze ... Miekkie pytki i tyle ... To też zmieniam kierunek i sie nie pcham w miasto...Musze sie z Toba zgodzic
Rekomendowane odpowiedzi