pajda Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 I cisza w temacie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 No każdy czeka nie wiadomo na co ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Przyjedzcie do mnie zrobimy grila i będziemy skrzynie ciepac do auta naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Kuźwa a ja tu kibluję sam, spadam do roboty Edytowane 5 Czerwca 2015 przez tomaszstn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Kuźwa a ja tu kibluję sam, spadam do roboty Pochajtali się chłopaki i sam widzisz ... Egon już nas przyzwyczaił ale Pucek ...Ja swój plan zrobiłem... Jakby spot był to bym dobił do 70 km Nie chcieli spota to mamy spota priv... Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mario, ale co ja? Chcialem przyjechac, nawet auto odkurzylem:D pewniakiem był Horny i Tomek na pół godziny, reszta co? Nic wiec co sie dziwić że nie jade. To nie umiecie lajzy szybciej napisac to by sie grilla na działce u Mirona zrobimo, ledwo co wypilem piwo:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 http://rohanawheels.com/wheel/rf1/#E503DC73 Chyba wiem co kupić na nowy sezon Panie to je minimum 20" to mosz za wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Wypękałeś to żałuj... [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mario, ale co ja? Chcialem przyjechac, nawet auto odkurzylem:D pewniakiem był Horny i Tomek na pół godziny, reszta co? Nic wiec co sie dziwić że nie jade. To nie umiecie lajzy szybciej napisac to by sie grilla na działce u Mirona zrobimo, ledwo co wypilem piwo:/ Tym razem nie zawiodlem Thnx za spot tomaszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 http://rohanawheels.com/wheel/rf1/#E503DC73 Chyba wiem co kupić na nowy sezon Panie to je minimum 20" to mosz za wielki Synek, jak ja jeździłem na 19'' w B5 to Ty miałeś 17'' na lato w B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Do moich 29 cali Wam daleko ... [emoji1] [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Kuźwa a ja tu kibluję sam, spadam do roboty Pochajtali się chłopaki i sam widzisz ... Egon już nas przyzwyczaił ale Pucek ...Ja swój plan zrobiłem... Jakby spot był to bym dobił do 70 km Nie chcieli spota to mamy spota priv... co to za rezanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 http://rohanawheels.com/wheel/rf1/#E503DC73 Chyba wiem co kupić na nowy sezon Panie to je minimum 20" to mosz za wielki Synek, jak ja jeździłem na 19'' w B5 to Ty miałeś 17'' na lato w B7 jakby nie patrzeć punkt dla Pucka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 http://rohanawheels.com/wheel/rf1/#E503DC73 Chyba wiem co kupić na nowy sezon Panie to je minimum 20" to mosz za wielki Synek, jak ja jeździłem na 19'' w B5 to Ty miałeś 17'' na lato w B7 jakby nie patrzeć punkt dla Pucka [emoji14]olew: Nigdy nie miałem takich dużych kół na lato w b5, max 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Może i punkt dla Pucka ale spota odpuścił ... To koleś nawet co ma Nissana i drugi Forda chcieli wpaść a on z powodu jednego piwa olał temat ... W Zatorze mu się należy koszulka parówy...[emoji12] Kuźwa a ja tu kibluję sam, spadam do roboty Pochajtali się chłopaki i sam widzisz ... Egon już nas przyzwyczaił ale Pucek ...Ja swój plan zrobiłem... Jakby spot był to bym dobił do 70 km Nie chcieli spota to mamy spota priv... co to za rezanie ?Nauka polerki... Coś ala tips&tricks w grach ...[emoji12] a że spot się nie odbył to trza było czas jakoś wypełnić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Może i punkt dla Pucka ale spota odpuścił ... To koleś nawet co ma Nissana i drugi Forda chcieli wpaść a on z powodu jednego piwa olał temat ... W Zatorze mu się należy koszulka parówy...[emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mario, a czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? cofnij się i popatrz kto odpuścił spota dla piwa, ja strzeliłem piwo dopiero o 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Pucuś nie denerwuj się tak mam okazje ci pojechać to jade... Czemu zawsze zemnie ma być szydera... Hahaha Fakt faktem tylko że przez ciebie zrobiłem 53 km a mogłem objechać 70 km i zawstydzić stasia i pajde bo byłem w sandałach... [emoji12] i ani razu noe zaliczyłem gleby ...[emoji2] Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Odbiję to sobie w Zatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Kuźwa a ja tu kibluję sam, spadam do roboty Pochajtali się chłopaki i sam widzisz ... Egon już nas przyzwyczaił ale Pucek ...Ja swój plan zrobiłem... Jakby spot był to bym dobił do 70 km Nie chcieli spota to mamy spota priv... Ja już jechałem na spota ale dobrze że do Mario zadzwoniłem... bo tak bym sam się spotował heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi