stanley Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 i zawstydzić stasia i pajde bo byłem w sandałach. ładny przelot, jutro idę na koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 to widzę ze frekwencja na gliwicach dużo gorsza niż na kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Usunięty znaczek S z klapy także parę koni uciekło i tutaj ukłon dla Tomasza Także trzeba trochę było zniwelować ślad i tu podziękowania dla Mirona za zużycie kosmetyków na B6 Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Tomi_81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 tu podziękowania dla Mirona za zużycie kosmetyków na B6 sprawdź lepiej czy nie użył zwykłej sody oczyszczonej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) +1 Aż żałuje że nie jade na Zator.... Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Tomi_81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 to widzę ze frekwencja na gliwicach dużo gorsza niż na kato Tego nawet frekwencją nie.można nazwać... Jak bym nadrobił 15 km żeby postać na parkingu to by mnie rozdu... [emoji12] tu podziękowania dla Mirona za zużycie kosmetyków na B6 sprawdź lepiej czy nie użył zwykłej sody oczyszczonej Pasta tempo 8 zł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 i zawstydzić stasia i pajde bo byłem w sandałach. ładny przelot, jutro idę na Mario ponad 50 km a ja niecałe 20 km... no ale trening czyni mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Mario, ale co ja? Chcialem przyjechac, nawet auto odkurzylem:D pewniakiem był Horny i Tomek na pół godziny, reszta co? Nic wiec co sie dziwić że nie jade. To nie umiecie lajzy szybciej napisac to by sie grilla na działce u Mirona zrobimo, ledwo co wypilem piwo:/ Tym razem nie zawiodlem Thnx za spot tomaszu Również dzięki za szybkiego spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Morgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Synki - kaj wy byliście jak ja robiłem na rowerze po 220 - 230 km na dzień co za czasy - podniecają się przelotem 50km 50 km to ja robiłem po kolacji żeby się lepiej spało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Ale za to miałeś malucha....to śmigałeś na rowerze...[emoji12] i kolarzówką i sto procent tras asfalt Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Synki - kaj wy byliście jak ja robiłem na rowerze po 220 - 230 km na dzień co za czasy - podniecają się przelotem 50km 50 km to ja robiłem po kolacji żeby się lepiej spało yebany uwe kolarz Ale za to miałeś malucha.... to też bym wolał na kole jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi