miron78 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 waliłem na kolarzówce bo maluchem tak daleko był strach jechać Ps. był ktoś z Was na rowerze w Ostrowie wielkopolskim ? a ja byłem fakt że jazda z noclegiem pod namiotem ale miałem wtedy 11 lat i walnąłem 230km w 2 dni a całym osprzętem pola namiotowego na bagażniku Najgorsza nie była jazda tylko postoje - bo co się zatrzymałem to mi rower dęba stawał z tym ciężarem z tyłu - to były czasu Ps. może by zrobić jakiś wypad klubowy - rekreacyjno/rowerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 waliłem na kolarzówce bo maluchem tak daleko był strach jechać Ps. był ktoś z Was na rowerze w Ostrowie wielkopolskim ? a ja byłem fakt że jazda z noclegiem pod namiotem ale miałem wtedy 11 lat i walnąłem 230km w 2 dni a całym osprzętem pola namiotowego na bagażniku Najgorsza nie była jazda tylko postoje - bo co się zatrzymałem to mi rower dęba stawał z tym ciężarem z tyłu - to były czasu Ps. może by zrobić jakiś wypad klubowy - rekreacyjno/rowerowy Ps. może by zrobić jakiś wypad klubowy - rekreacyjno/rowerowy jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Np. Za tydzień do Zatoru [emoji41] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) juz widze jak w niedziele na te koła wsiadcie Edytowane 6 Czerwca 2015 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 [emoji14]olew: juz widze jak w niedziele na te koła wsiadcie Poczekalibysmy na twoj asistans [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Jade z wami ale nie na zator ... Trzeba ogarnąć u wujka googla dobrą trase ... Myśle że objechanie jeziora żywieckiego i między brodzia było by ok ale ja tam jeszcze nie byłem więc nie wiem jak trasa leci ... Fajnie by było mieć coś sprawdzonego i nie jak pipki asfaltem tylko lasy szutry lasy szutry .. Co by miron sie dowiedział jak to jest zrobić 50km lasem po kamieniach ... Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 To co, mam kupować rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Pucek jak nie chcesz dużo siana wydawać to sobie kup coś max za 1500 zł ... http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5395509549 Na wycieczki po rybniku raz w roku na wypad klubowy to jest spoko Albo kup sobie tskiego cuba jak ma miron za ok 1500 Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Pozdrowienia z Zakopca, hej! Jakieś zamówienia? :-) z mądrego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 ja mam rower za 280zł i też jedzie więc się piszę na rowerowy wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jade z wami ale nie na zator ... Trzeba ogarnąć u wujka googla dobrą trase ... Myśle że objechanie jeziora żywieckiego i między brodzia było by ok ale ja tam jeszcze nie byłem więc nie wiem jak trasa leci ... Fajnie by było mieć coś sprawdzonego i nie jak pipki asfaltem tylko lasy szutry lasy szutry .. Co by miron sie dowiedział jak to jest zrobić 50km lasem po kamieniach ... ja wolę asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Pozdrowienia z Zakopca, hej! Jakieś zamówienia? :-) z mądrego telefonu oczywista oczywistość ....15 małych i 3 duże jakiś kebs ktoś dziś ?? będę za jakieś 1,5h przejeżdżał przez SG.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jade z wami ale nie na zator ... Trzeba ogarnąć u wujka googla dobrą trase ... Myśle że objechanie jeziora żywieckiego i między brodzia było by ok ale ja tam jeszcze nie byłem więc nie wiem jak trasa leci ... Fajnie by było mieć coś sprawdzonego i nie jak pipki asfaltem tylko lasy szutry lasy szutry .. Co by miron sie dowiedział jak to jest zrobić 50km lasem po kamieniach ...ja wolę asfalt Ja też preferuje asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Pozdrowienia z Zakopca, hej! Jakieś zamówienia? :-) z mądrego telefonu oczywista oczywistość ....15 małych i 3 duże jakiś kebs ktoś dziś ?? będę za jakieś 1,5h przejeżdżał przez SG.... Serio?[emoji39] z mądrego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 ja mam rower za 280zł i też jedzie więc się piszę na rowerowy wypad Również podejmuję zadanie, szczegóły omówimy w Zatorze, można to połączyć z rodzinnym wypadem (żeby po przebytej trasie miał kto wracać naszymi autami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Pozdrowienia z Zakopca, hej! Jakieś zamówienia? :-) z mądrego telefonu oczywista oczywistość ....15 małych i 3 duże jakiś kebs ktoś dziś ?? będę za jakieś 1,5h przejeżdżał przez SG.... Serio?[emoji39] z mądrego telefonu Taa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jade z wami ale nie na zator ... Trzeba ogarnąć u wujka googla dobrą trase ... Myśle że objechanie jeziora żywieckiego i między brodzia było by ok ale ja tam jeszcze nie byłem więc nie wiem jak trasa leci ... Fajnie by było mieć coś sprawdzonego i nie jak pipki asfaltem tylko lasy szutry lasy szutry .. Co by miron sie dowiedział jak to jest zrobić 50km lasem po kamieniach ...ja wolę asfalt Pussy.... [emoji12] Jade z wami ale nie na zator ... Trzeba ogarnąć u wujka googla dobrą trase ... Myśle że objechanie jeziora żywieckiego i między brodzia było by ok ale ja tam jeszcze nie byłem więc nie wiem jak trasa leci ... Fajnie by było mieć coś sprawdzonego i nie jak pipki asfaltem tylko lasy szutry lasy szutry .. Co by miron sie dowiedział jak to jest zrobić 50km lasem po kamieniach ...ja wolę asfalt Ja też preferuje asfaltPussy #2Ale ok jak większość zechce asfalt to ok ale jaka przyjemność jeździć między autami.... Ja zawsze z dala od asfaltu chyba że jade na spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jade z wami ale nie na zator ... Trzeba ogarnąć u wujka googla dobrą trase ... Myśle że objechanie jeziora żywieckiego i między brodzia było by ok ale ja tam jeszcze nie byłem więc nie wiem jak trasa leci ... Fajnie by było mieć coś sprawdzonego i nie jak pipki asfaltem tylko lasy szutry lasy szutry .. Co by miron sie dowiedział jak to jest zrobić 50km lasem po kamieniach ...ja wolę asfalt Pussy.... [emoji12] Jade z wami ale nie na zator ... Trzeba ogarnąć u wujka googla dobrą trase ... Myśle że objechanie jeziora żywieckiego i między brodzia było by ok ale ja tam jeszcze nie byłem więc nie wiem jak trasa leci ... Fajnie by było mieć coś sprawdzonego i nie jak pipki asfaltem tylko lasy szutry lasy szutry .. Co by miron sie dowiedział jak to jest zrobić 50km lasem po kamieniach ...ja wolę asfalt Ja też preferuje asfaltPussy #2Ale ok jak większość zechce asfalt to ok ale jaka przyjemność jeździć między autami.... Ja zawsze z dala od asfaltu chyba że jade na spota... Przecie nie jedziesz a4 pod prąd.Przyjedz do mnie to ci pokarze co to jest jazda po asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Pod prąd A4 może nie ale takich ludzi przy samej a4 na asfalcie mnóstwo ... I smigaja wzdłuż bany na rolkach rowerach i wciągają te diesle nosem i myślą że są fajni... A to nie to samo co lasy i czysty luft ale waszych terenów nie znam więc się pisze... Dowale 4 bary w moje gumy i będzie koło na asfalt... [emoji1] Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi