Mario22 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Horny to pytanie jest bez sensu ... Bo jeżeli daje ci uczciwą kase to pewnie sprzedawaj... Pytanie ... Tylko ile masz kasy na nowe czy masz sensowne siano żeby coś kupić ... Bo jak masz sprzedać za 8 tysi i szukać nowszego za 15 to fdaj se spokój i nie popełniaj błędów innych ... Sam musisz ocenić ile możesz dać na nowsze i czy jest sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Horny to pytanie jest bez sensu ... Bo jeżeli daje ci uczciwą kase to pewnie sprzedawaj... Pytanie ... Tylko ile masz kasy na nowe czy masz sensowne siano żeby coś kupić ... Bo jak masz sprzedać za 8 tysi i szukać nowszego za 15 to fdaj se spokój i nie popełniaj błędów innych ... Sam musisz ocenić ile możesz dać na nowsze i czy jest sensZa to co sprzeda to będzie na nowe felgi i opony tylko i wyłącznie[emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Horny to pytanie jest bez sensu ... Bo jeżeli daje ci uczciwą kase to pewnie sprzedawaj... Pytanie ... Tylko ile masz kasy na nowe czy masz sensowne siano żeby coś kupić ... Bo jak masz sprzedać za 8 tysi i szukać nowszego za 15 to fdaj se spokój i nie popełniaj błędów innych ... Sam musisz ocenić ile możesz dać na nowsze i czy jest sensZa to co sprzeda to będzie na nowe felgi i opony tylko i wyłącznie[emoji6]Panie...nie każdy mierzy Twoją miarką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pany! Pytanie do znawców. Ile realnie mogę dostać za mojego parcha?? Wiecie raczej jak wygląda i co jest pomodzone. Mechanicznie itp itd 100% sprawne. Auto pewne i bez dzwona. Dziś mnie zaczepił znajomy stolarz że by go odkupił. Ma kilka ciekawych aut na placu. Rzuciłem 10kzł tak dla picu. Realnie zaproponował niższą kwotę wiadomo, która dała mi jednak do myślenia. Gościu się w miarę zna na samochodach i skoro siadł "do stołu" to znaczy że jednak nie takie złe to moje wozidło. 7000 zł max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 z mądrego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pany! Pytanie do znawców. Ile realnie mogę dostać za mojego parcha?? Wiecie raczej jak wygląda i co jest pomodzone. Mechanicznie itp itd 100% sprawne. Auto pewne i bez dzwona. Dziś mnie zaczepił znajomy stolarz że by go odkupił. Ma kilka ciekawych aut na placu. Rzuciłem 10kzł tak dla picu. Realnie zaproponował niższą kwotę wiadomo, która dała mi jednak do myślenia. Gościu się w miarę zna na samochodach i skoro siadł "do stołu" to znaczy że jednak nie takie złe to moje wozidło. 7000 zł max to byłem oglądać ale jeszcze budżet nie ten http://otomoto.pl/oferta/ford-tourneo-connect-grand-tourneo-connect-7-miejsc-ID6y6yop.html . Chyba że z netto zrobią brutto - VAT Tak se właśnie wracałem z hali i kurde sentyment mam do tego auta. Jak mam oddać za drobne to chyba wole go mieć na weekend i cieszyć się z jazdy Hultek dno zero jazdy, zero frajdy, zero polotu. Jedynie przemawia za nim pewność każdego przejechanego km. Ford no niby wygodny, nawet to jakoś wygląda jak na puszkę ale 115km przy tej budzie szału nie robi no i ten DPF Reasumując wole się wk***iać na a4 że pali, że się nic nie mieści do sedana, że stary..... ale morda mi się śmieje na sam widok i na każdy przejechany km :decayed: A swoją drogą przestaje się dziwić arturowi że reanimuje wiecznie to dwa i 1/2. Chyba mam ten sam syndrom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Kumpel w knurowie ma takiego forba niebieskiego i robi robote.... Środek też kosmiczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Kumpel w knurowie ma takiego forba niebieskiego i robi robote.... Środek też kosmiczny... zarobas :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Horny - sprzedawaj furacza - wybierz sobie nową furkę - i wpadnij na chwilkę pogadać - ale zabierz dowód 29 dni w miesiącu będziesz się cieszył nowym autek a jeden dzień w tygodniu będziesz mnie przeklinał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Kumpel w knurowie ma takiego forba niebieskiego i robi robote.... Środek też kosmiczny...zarobas :grin: :grin: [emoji14]On wzioł nówke sztuke ale ludzie oglądają za tym jak za dobrą sportową furą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Horny - sprzedawaj furacza - wybierz sobie nową furkę - i wpadnij na chwilkę pogadać - ale zabierz dowód 29 dni w miesiącu będziesz się cieszył nowym autek a jeden dzień w tygodniu będziesz mnie przeklinał Skąd ja to znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Horny - sprzedawaj furacza - wybierz sobie nową furkę - i wpadnij na chwilkę pogadać - ale zabierz dowód 29 dni w miesiącu będziesz się cieszył nowym autek a jeden dzień w tygodniu będziesz mnie przeklinał Skąd ja to znam [emoji38] Ale za to masz taras i lodówke side by side ... [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Horny - sprzedawaj furacza - wybierz sobie nową furkę - i wpadnij na chwilkę pogadać - ale zabierz dowód 29 dni w miesiącu będziesz się cieszył nowym autek a jeden dzień w tygodniu będziesz mnie przeklinał Skąd ja to znam [emoji38] Ale za to masz taras i lodówke side by side ... [emoji1] A no mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 No to nie narzekaj... A miron miał prowizje i my ją na jego działce przepili. Hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Przepili i wyjarali Cisnę spać, o 4 pobudka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Horny - sprzedawaj furacza - wybierz sobie nową furkę - i wpadnij na chwilkę pogadać - ale zabierz dowód 29 dni w miesiącu będziesz się cieszył nowym autek a jeden dzień w tygodniu będziesz mnie przeklinał Skąd ja to znam hehe no co ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi