Koval242 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Panowie wymiana wahacza prawy przód dolny tylny mi się szykuje i mam pyt kupić cały czy tuleje wymienić dodam że mam org stare zawieszenie w piwnicy. Jak tuleja to gdzie to dobrze zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja odpadam niestety robota na działce do wieczora się szykuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Panowie wymiana wahacza prawy przód dolny tylny mi się szykuje i mam pyt kupić cały czy tuleje wymienić dodam że mam org stare zawieszenie w piwnicy. Jak tuleja to gdzie to dobrze zrobią. http://regeneracja.bytom.pl/o-nas.html Pany bydzie Kto dziś B6 1.8T?Potrzebuje podmienić przepływkę na 15 min. Edytowane 10 Lipca 2015 przez SebolA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi7 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja chyba też wpadnę ...ale dopiero po padline jadę tomaszstn będziesz ?? Nasion tych małych skurczybyków nie masz na handel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koval242 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Wiec kto bd ? Może ktoś kompa zabrać musiał bym skasować wymianę oleju Edytowane 10 Lipca 2015 przez Koval242 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Cisza...no to następnym razem się widzimy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Wiec kto bd ? Może ktoś kompa zabrać musiał bym skasować wymianę oleju Co to masz za auto ze musisz kompem to kasować naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Wiec kto bd ? Może ktoś kompa zabrać musiał bym skasować wymianę oleju Co to masz za auto ze musisz kompem to kasować naciepane z GT-I9195 2,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja chyba też wpadnę ...ale dopiero po padline jadę tomaszstn będziesz ?? Nasion tych małych skurczybyków nie masz na handel ? Co tam znowu rezales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 :hi:po dłuższej przerwieJa na razie bez auta zostałem i szukam coś mocniejszego w benzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 :hi:po dłuższej przerwie Ja na razie bez auta zostałem i szukam coś mocniejszego w benzin touran - poszedł ? mocna benzyna - audi czy nie koniecznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 :hi:po dłuższej przerwie Ja na razie bez auta zostałem i szukam coś mocniejszego w benzin touran - poszedł ? mocna benzyna - audi czy nie koniecznie ? Tak poszedł w tamtym tygodniu a raczej został na SG.. hmm bardziej bolid młodziezy w..... Jutro jadę z samego rana zobaczymy co przywiozę szału pewnie nie będzie bo budżet ograniczony bardzo hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja chyba też wpadnę ...ale dopiero po padline jadę tomaszstn będziesz ?? Nasion tych małych skurczybyków nie masz na handel ? Co tam znowu rezales? kosmetyka była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 :hi:po dłuższej przerwie Ja na razie bez auta zostałem i szukam coś mocniejszego w benzin touran - poszedł ? mocna benzyna - audi czy nie koniecznie ? dzisiaj karnąłem się czymś takim http://otomoto.pl/oferta/skoda-superb-3-6-benzyna-automat-bogata-opcja-szwajcarr-ID6y7diz.html ładnie to jedzie, a ilość miejsca jest powalająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 :hi:po dłuższej przerwie Ja na razie bez auta zostałem i szukam coś mocniejszego w benzin touran - poszedł ? mocna benzyna - audi czy nie koniecznie ? dzisiaj karnąłem się czymś takim http://otomoto.pl/oferta/skoda-superb-3-6-benzyna-automat-bogata-opcja-szwajcarr-ID6y7diz.html ładnie to jedzie, a ilość miejsca jest powalająca fajne auto ale na razie nie w moim przedziale cenowym generalny remont mieszkania jednak pięknie wyciąga kase z portfela ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 ja dziś na żywo widziałem superb III czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi