miron78 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Czester to pochwal się czy teraz śmigasz...B8 ? przeca Czester już rok temu był B8 na zlocie
horny devil Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 :hi: Ja byłem ale nikogo nie było to zrobiłem rundkę i nawrotka
Mario22 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Czester to pochwal się czy teraz śmigasz...B8 ? przeca Czester już rok temu był B8 na zlocie Tak właśnie coś mi świta ... Biała chyba
Arturoo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Czester to pochwal się czy teraz śmigasz...B8 ? przeca Czester już rok temu był B8 na zlocie Tak właśnie coś mi świta ... Biała chyba http://a4-klub.pl/index.php?/topic/322954-A4-B8-Czesterowóz-cz.III-2.0-CAHA-Quattro-White-Ibis-208KM-420Nm-19"-RS4 A4 B8 Czesterowóz cz.III 2.0 CAHA Quattro White Ibis 208KM 420Nm 19" RS4 Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Arturoo
secio84 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 No wczoraj nie mogłem ale za to dziś mmmm pycha naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 No wczoraj nie mogłem ale za to dziś mmmm pycha naciepane z GT-I9195 Czemuś Pan nie pisał ? Pół dnia w SWD spędziłem ...koło 21 wracałem głodny jak wilk na chatę z myślą ,że opierdzielę coś dobrego ......,..a tam proszę ja Ciebie sałatkę po obiedzie mi zostawili.....jak chomikowi . [emoji14]olew:
sagakama Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Panowie chciałem się podpytać czy ktoś może jakiś warsztat do lpg w okolicy poleci. Myślałem o Bostonie w SG ale nie słyszałem nic o tej instalacji którą tam robią jakieś Lovato... ktoś coś
tomaszstn Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Panowie chciałem się podpytać czy ktoś może jakiś warsztat do lpg w okolicy poleci. Myślałem o Bostonie w SG ale nie słyszałem nic o tej instalacji którą tam robią jakieś Lovato... ktoś coś Robią też BRC, chcesz rabat to pisz na PW, Boston mogę polecić, parę osób już ma od nich instalacje. Siemka Dziękujemy Wszystkiego dobrego
Rekomendowane odpowiedzi