miron78 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Horny a Ty co mi po wsi śmigasz nie zauważyłem Cię za pierwszym razem
MAJKI Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 po urlopiewyleczyłem sie chyba na dobre z wyjazdów nad nasze morze....Na śląsku się dziś bardziej zgrzałem jak tam przez 10 dni hahahaps mario wiesz coś o tym nie ?
horny devil Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Horny a Ty co mi po wsi śmigasz nie zauważyłem Cię za pierwszym razem Hehe ja jechałem od strony kato a ty SZO tak że na zjeździe się trafiliśmy. A na montaż jechałem Kończyłem kuchnię i sprawy kosmetyczne załatwiałem. A o 18:30 diman na światłach koło OSP
Mario22 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 po urlopie wyleczyłem sie chyba na dobre z wyjazdów nad nasze morze.... Na śląsku się dziś bardziej zgrzałem jak tam przez 10 dni hahaha ps mario wiesz coś o tym nie ? Ja też... Za rok... Palma de Malorca... Albo inna wyspa...
horny devil Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Przymierzam się do wypustu gotowej kolekcji mebli na zasadzie wybieram kupuje nie marudzę. Zapowiedź:https://goo.gl/photos/e2Pgwv5DYAax1HV465% upustu dla tego co zgadnie co to będzie
diman Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Siemanko Horny nie zauważyłem cie, swoim jechałeś czy jakimś busem?
stanley Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Diman, Wiktor ma jakiś paszport albo dowód osobisty ?
diman Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Diman, Wiktor ma jakiś paszport albo dowód osobisty ? dowód mu wyrobiliśmy i jak czytałem to on wystarczy a czemu pytasz
horny devil Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Siemanko Horny nie zauważyłem cie, swoim jechałeś czy jakimś busem? Swoim ale byłem 2 auta za Tobą :hi:
tomaszstn Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Siemka.... Tomasz ..powiem tak : tragedii nie ma i bez problemu na kanapki wchodzą....a zapijać nie trzeba wbrew temu co sądziłem Mówiłem że masz to poszatkować z pestkami a te suche to na nasiona
Rekomendowane odpowiedzi