Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie co to za akcja ze tylko ja i Tomi z gliwickich jedziemy na sammer cars party

A no taka akcja że nikt się nie chce deklarować bo z różnych przyczyn nie wiadomo kiedy i o której kto się zjawi, wiem że chce pojechać ale nie wiem na którą zmianę będę chodził w tygodniu i na którą zmianę będę musiał iść w sobotę, tak to właśnie wygląda :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rozumiem tylko ja się z klubem jedzie to jest dużo taniej 25zł kierowca na dwa dni a tak to 40zł kierowca na jeden dzień

Opublikowano

Rozumiem tylko ja się z klubem jedzie to jest dużo taniej 25zł kierowca na dwa dni a tak to 40zł kierowca na jeden dzień

Każdy robi jak chce, ja nie wiem czy w ogóle uda mi się pojechać więc nie będę się na marne zapisywał, a co inni? nie mam pojęcia :wink:

Opublikowano

Panowie co to za akcja ze tylko ja i Tomi z gliwickich jedziemy na sammer cars party

Wasz związek to Wasza prywatna sprawa :grin: ...nic nam do tego ...jesteśmy tolerancyjni :D
Opublikowano (edytowane)

Wasz związek to Wasza prywatna sprawa :grin: ...nic nam do tego ...jesteśmy tolerancyjni :D

Widzę ze jesteś zazdrosny tylko myślę o którego z nas :D

Edytowane przez egon47
Opublikowano

H4mm3R

Tez masz od niego z tego co wiem, ciągłeś jakieś dodatkowe przewody do lamp?

Ja robiłem sam, do tych w klapie trzeba od stopu pociągnąć.
Opublikowano

Dzięki za cenne info

Opublikowano

Widzę ze jesteś zazdrosny tylko myślę o którego z nas :D

:polew:

nie mieszaj mnie w to :decayed:

Opublikowano

:hi:

Zadbałbyś bardziej o to Twoje wozidło bo rozpacz człowieka bierze :decayed:
<a href=http://zapodaj.net/c70d649b36945.jpg.html>20150824_144343.jpg</a>
cosz to za szron masakra to cza na złom oddać :)

Pany to ma teraz na siebie zarabiać a nie wyglądać :decayed:

Guru proszę Cię ja busem zarabiam na Siebie i firmę i można z podłogi jeść :decayed:

Ty się jeszcze dziwisz? nie znasz Guregoru? 7 lat go znam i zawsze był niedbaluch :grin:

Oj tam się czepiacie :kox:

Opublikowano

Bry. Jestem twgo zdania co Pucek... Nie wiem co jutro bede robil i gdzie pojade a co dopiero wrzesień.. Wypowiem się 2 dni przed... A jechać wiadomo chce każdy

Opublikowano

Opublikowano

Siemanko :hi:

Opublikowano

Hi

Opublikowano

Zakochany Nimiec, wszystkiego najlepszego :drunk::drunk::drunk:

Opublikowano

Najlepszego Maniek :)

Opublikowano

Siema Panowie. Borykam się z problemem z centralnym zamkiem, poprawiłem wszystkie luty w pompce, ale nadal podejrzewam, że to ona jest przyczyną zamieszania. Czy ktoś z poliftowym avantem b5 poświęcił by mi 10 minutek żebym przełożył do siebie sprawną pompkę żeby móc ją wyeliminować?

Opublikowano

teraz mnie nie będzie na Arenie

Opublikowano

Maniek stówka :wink:

Opublikowano

Siema Panowie. Borykam się z problemem z centralnym zamkiem, poprawiłem wszystkie luty w pompce, ale nadal podejrzewam, że to ona jest przyczyną zamieszania. Czy ktoś z poliftowym avantem b5 poświęcił by mi 10 minutek żebym przełożył do siebie sprawną pompkę żeby móc ją wyeliminować?

A co się dzieje? sam miałem niegdyś problem z pompką i poprawa zimnych lutów nic nie daje.