Pucek Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Panowie co to za akcja ze tylko ja i Tomi z gliwickich jedziemy na sammer cars party A no taka akcja że nikt się nie chce deklarować bo z różnych przyczyn nie wiadomo kiedy i o której kto się zjawi, wiem że chce pojechać ale nie wiem na którą zmianę będę chodził w tygodniu i na którą zmianę będę musiał iść w sobotę, tak to właśnie wygląda
egon47 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Rozumiem tylko ja się z klubem jedzie to jest dużo taniej 25zł kierowca na dwa dni a tak to 40zł kierowca na jeden dzień
Pucek Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Rozumiem tylko ja się z klubem jedzie to jest dużo taniej 25zł kierowca na dwa dni a tak to 40zł kierowca na jeden dzień Każdy robi jak chce, ja nie wiem czy w ogóle uda mi się pojechać więc nie będę się na marne zapisywał, a co inni? nie mam pojęcia
Arturoo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Panowie co to za akcja ze tylko ja i Tomi z gliwickich jedziemy na sammer cars partyWasz związek to Wasza prywatna sprawa ...nic nam do tego ...jesteśmy tolerancyjni
egon47 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie co to za akcja ze tylko ja i Tomi z gliwickich jedziemy na sammer cars partyWasz związek to Wasza prywatna sprawa ...nic nam do tego ...jesteśmy tolerancyjni Widzę ze jesteś zazdrosny tylko myślę o którego z nas Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez egon47
H4mm3R Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 H4mm3R Tez masz od niego z tego co wiem, ciągłeś jakieś dodatkowe przewody do lamp? Ja robiłem sam, do tych w klapie trzeba od stopu pociągnąć.
Arturoo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Panowie co to za akcja ze tylko ja i Tomi z gliwickich jedziemy na sammer cars partyWasz związek to Wasza prywatna sprawa ...nic nam do tego ...jesteśmy tolerancyjni Widzę ze jesteś zazdrosny tylko myślę o którego z nas nie mieszaj mnie w to
Guregoru Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zadbałbyś bardziej o to Twoje wozidło bo rozpacz człowieka bierze <a href=http://zapodaj.net/c70d649b36945.jpg.html>20150824_144343.jpg</a> cosz to za szron masakra to cza na złom oddać Pany to ma teraz na siebie zarabiać a nie wyglądać Guru proszę Cię ja busem zarabiam na Siebie i firmę i można z podłogi jeść Ty się jeszcze dziwisz? nie znasz Guregoru? 7 lat go znam i zawsze był niedbaluch Oj tam się czepiacie
Mario22 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Bry. Jestem twgo zdania co Pucek... Nie wiem co jutro bede robil i gdzie pojade a co dopiero wrzesień.. Wypowiem się 2 dni przed... A jechać wiadomo chce każdy
H4mm3R Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zakochany Nimiec, wszystkiego najlepszego
Tyrath Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Siema Panowie. Borykam się z problemem z centralnym zamkiem, poprawiłem wszystkie luty w pompce, ale nadal podejrzewam, że to ona jest przyczyną zamieszania. Czy ktoś z poliftowym avantem b5 poświęcił by mi 10 minutek żebym przełożył do siebie sprawną pompkę żeby móc ją wyeliminować?
SebaMC Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Siema Panowie. Borykam się z problemem z centralnym zamkiem, poprawiłem wszystkie luty w pompce, ale nadal podejrzewam, że to ona jest przyczyną zamieszania. Czy ktoś z poliftowym avantem b5 poświęcił by mi 10 minutek żebym przełożył do siebie sprawną pompkę żeby móc ją wyeliminować? A co się dzieje? sam miałem niegdyś problem z pompką i poprawa zimnych lutów nic nie daje.
Rekomendowane odpowiedzi