PrzemoS4 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Jak tylko będziesz mógł to fotki wrzuć...
diman Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Jestem za imprezka bo ostatnie była bardzo gustowna ino kawa z solą słabo smakowała, także myśleć co i jak bo też muszę za transportem się rozejrzeć
egon47 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Ja dziś odpadam musze przegub wymienić
Pucek Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Siemka, to jak z tym piciem, mam sie nastawiac czy nie? Odnosnie transportu, jak cos to mam 2 miejsca
diman Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Siemka, to jak z tym piciem, mam sie nastawiac czy nie? Odnosnie transportu, jak cos to mam 2 miejsca piszę się na jedno miejsce i na lekki melanż hehe
Pucek Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Siemka, to jak z tym piciem, mam sie nastawiac czy nie? Odnosnie transportu, jak cos to mam 2 miejsca piszę się na jedno miejsce i na lekki melanż hehe Git, trzeba tylko dogadać szczegóły
diman Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Siemka, to jak z tym piciem, mam sie nastawiac czy nie? Odnosnie transportu, jak cos to mam 2 miejsca piszę się na jedno miejsce i na lekki melanż hehe Git, trzeba tylko dogadać szczegóły Oki zdzwonimy się po południu
Pucek Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Siemka, to jak z tym piciem, mam sie nastawiac czy nie? Odnosnie transportu, jak cos to mam 2 miejsca piszę się na jedno miejsce i na lekki melanż hehe Git, trzeba tylko dogadać szczegóły Oki zdzwonimy się po południu Ok, włóż tam coś do zamrażarki bo za chwilę wyjeżdżam z domu i już tu nie wracam do wieczora
diman Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Siemka, to jak z tym piciem, mam sie nastawiac czy nie? Odnosnie transportu, jak cos to mam 2 miejsca piszę się na jedno miejsce i na lekki melanż hehe Git, trzeba tylko dogadać szczegóły Oki zdzwonimy się po południu Spoko jakiś półek znajdę Ok, włóż tam coś do zamrażarki bo za chwilę wyjeżdżam z domu i już tu nie wracam do wieczora Siemka, to jak z tym piciem, mam sie nastawiac czy nie? Odnosnie transportu, jak cos to mam 2 miejsca piszę się na jedno miejsce i na lekki melanż hehe Git, trzeba tylko dogadać szczegóły Oki zdzwonimy się po południu Spoko jakiś półek znajdę Ok, włóż tam coś do zamrażarki bo za chwilę wyjeżdżam z domu i już tu nie wracam do wieczora
Arturoo Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 ja kombinuję nad transportem jeszcze też ..... Cześć wogóle
diman Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Ale super cytat Oki połoweczka wrzucone do zamrażalnika
horny devil Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Ale super cytat Oki połoweczka wrzucone do zamrażalnika Ja będę ok 19:00 (bo na 18 jadę jeszcze do klienta). Z racji że jutro szykuje się "hard job" to mogę dwa kielony symbolicznie wychylić. P.S. Od naszej ostatniej imprezy w Mironowym biurze została biała żubrówka napoczęta więc ją przyniosę i można dokończyć.
diman Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Ale super cytat Oki połoweczka wrzucone do zamrażalnika Ja będę ok 19:00 (bo na 18 jadę jeszcze do klienta).Z racji że jutro szykuje się "hard job" to mogę dwa kielony symbolicznie wychylić. P.S. Od naszej ostatniej imprezy w Mironowym biurze została biała żubrówka napoczęta więc ją przyniosę i można dokończyć. A ja mam krupniczek juz skitrany
miron78 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 ja jestem w pracy - na nic nie przygotowany - wódki brak - auto na parkingu w pracy a nie w garażu - ale jak coś to z mojej strony propozycja aktualna może jak coś to dało by się odstawić moją furkę na garaż jak pisałem wcześniej jestem cały czas pod kompem - dajcie tylko znaka co i jak - od 19.30/20.00 możemy posiedzieć
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 proszę jaka organizacja na spota , tylko żeby coś wychylić
miron78 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 ja ewentualnie mogę schłodzić w pracy sprite Ps. melduję gotowość do zimy uploading pictures
diman Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 proszę jaka organizacja na spota , tylko żeby coś wychylić No więc wpadaj też A co do wódeczki to mogę jeszcze coś dodatkowo do zamrażarki wsadzić tu nie ma problemu a i auto też można odstawić luz
Arturoo Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 proszę jaka organizacja na spota , tylko żeby coś wychylić forumowicze pełną gębą
Rekomendowane odpowiedzi