Pelex Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 W dziwnym miejscu to cieknie Na łączeniu dwóch elementów (blach)
miron78 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 może szpachla na dachu odchodzi
Pelex Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 może szpachla na dachu odchodzi Miron w brew pozorom nie i nie wygląda na to żeby coś było robione tam
krolu Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Rudi zakupy w Knurowie zrobione ? no nie niestety nie przwiózł mi ten co miał dowieść i juz mam ale bez obaw fele są na aucie :polew: :polew: :polew: może szpachla na dachu odchodzi :naughty:
gregory Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 dokładnie - wystarczy że padać nie będzie to zlocik będzie udany Suchy asfalt i temp. ~15st. idealna pogoda nie tłumacz sie czasem że pracowałeś ...... bo i tak Ci nikt nie uwierzy Guru rano oglądał panienki na necie :> Skąd to wiem, bo wiem Aaaaa i Miron też
Pelex Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 No oblukamy możno cos się przytkało jakiś odpływek i woda leje nie tedy co ma
miron78 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Gregor - ja nie - ja szukałem Guru
gregory Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Gregor - ja nie - ja szukałem Guru No oblukamy możno cos się przytkało jakiś odpływek i woda leje nie tedy co ma Pewnie sterta liści z jesieni,................ zeszłorocznej :>
Pelex Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Gregor - ja nie - ja szukałem Guru No oblukamy możno cos się przytkało jakiś odpływek i woda leje nie tedy co ma Pewnie sterta liści z jesieni,................ zeszłorocznej :> O nie Gregory czyszcze to w miare możliwości często
Guregoru Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Prezes jak to węgiel masz w aucie przecież to ja miałem wziąć [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 15:44_________________________________________________Ps. Ale rozpałki nie mam to możesz wziąć
piterra Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 znalazłem coś dla Pucka ale znając życie będzie marudził że nie jest to sedan http://www.autokrata.pl/ogien/6962/exeo_st_od_je_design/[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 15:49_________________________________________________ja chce tak
Pucek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Rybnik się melduje na spocie, ekipa będzie liczyła sedana i avanta Arek, weź tego G-techa noo i mam nadzieję że się nie rozpada, ale bądźmy dobrej myśli [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 16:08_________________________________________________odnośnie pseudo audi, weeeeeź Piter bo jest beznadziejne
gregory Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 A weźmie ktoś jakieś stołki rozkładane, ma ktoś takowe na zapasie ?? Ken-a Block-a znamy oczywście z Gymkhany 1, 2, 2.1 jest
keżor Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 ja mam dwa zice to jeden moge odstąpiś w przystępnej cenie :>
egon0407 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Ja niestety nie dalem rady sie zjawic:( leże w łózku bo cos mnie rozklada;/ mam nadzieje ze grillowanko sie udalo:) [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 20:02_________________________________________________http://www.joemonster.org/art/12310/Co_zrobic_by_miec_kolekcjonerskie_BMW_850i_ da sie to wytłumaczyc?? :>
Skydiver Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 W dziwnym miejscu to cieknie Na łączeniu dwóch elementów (blach) Po prostu przy twojej jeździe puszcza na spawach
Miszka82 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Gliwice grilluja szykujcie sie na summer car party :good:
Guregoru Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Co to jeszcze się nikt nie odezwał po spocie No to dzięki za spota było jak zwykle super Ps. Stała ekipa "McDonalds" widać się powiększa
diman Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 no ja doczytalem zaleglosci i oczywiscie dotarlem bez problemow dzieki za spota bylo exstra
Rekomendowane odpowiedzi